3D On Demand

390 reviews in totaal   82 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de kwaliteit van de 3D prints, het eenvoudige bestelproces en de snelle levering. Ook het uploaden en kiezen van specificaties wordt als zeer toegankelijk ervaren. De maatvoering en pasvorm van de geprinte onderdelen worden in de meeste gevallen goed beoordeeld. Daarnaast wordt de prettige communicatie en meedenkendheid gewaardeerd, evenals de geboden oplossingen bij problemen. Sommige klanten merken op dat er kleine imperfecties of ruwheid in de prints zitten. Er zijn ook enkele klachten over vertragingen in de levering. Daarnaast missen sommige klanten feedback of tussentijdse updates en verwachten zij meer proactiviteit bij het oplossen van problemen. Tot slot wordt de prijs soms als aan de hoge kant ervaren.

Reviews3D On Demand

Mijn ervaring met 3D on Demand is perfect, bestelling geplaats en kreeg direct te prijs te zien die betaald moest worden waarna de bestelling een week later geleverd werd ivm oud & nieuw wat hiertussen viel. Als ik opnieuw een 3d print nodig ben zou ik hier zeker opnieuw bestellen
Simpel om te bestellen, goede prijs en snel bezorgd. Mat ik nog mis (als leek) is iets meer informatie over het bestellen van de beste kwaliteit, bv wat de Infill uitmaakt. Verder was ik onder de indruk dat jullie twee printjes opgestuurd hebben, terwijl ik er maar een besteld had. Dit was de eerste keer dat ik een 3D print besteld heb, en ben zeer tevreden!

Goede ervaringen!

Al vaker bij dit bedrijf artikelen laten 3D printen. Website is zeer overzichtelijk en geeft heel duidelijk de mogelijkheden aan. Prijs en kwaliteit is perfect. Artikelen worden keurig op tijd geleverd. Ook in de toekomst zal ik van hun diensten gebruik maken.

Antwoord van 3D On Demand

Leuk om te horen!
Ik had de 3d print snel in huis, en kreeg een tweede exemplaar. Maatvoering lijkt te kloppen en prijs was redelijk in vergelijking met concurrentie. Tevreden.
Ik kan niets bedenken wat beter zou moeten qua pruduct of service. Alleen op de website de vraag over standaard verzendkosten og gratis verzenden is ietwat verwarrend

Uitstekende service

De geprinte onderdelen zijn van goede kwaliteit, afwijkende kleuren op verzoek is geen probleem en een prima communicatie.

Aanrader

Dit was mijn 2e bestelling en opnieuw super tevreden over de communicatie en het geleverde product.
Alles goed en wel geleverd. Ging makkelijk. Als beginner begreep ik veel termen niet, dus ik vulde een en andere wel op goed geluk in.
Erg prettig in communicatie en goede service.
Goede en snellere service! Wel wat misprintjes gehad helaas. Het is mij niet duidelijk of deze problemen echter met het printen te maken hebben of met de door mij aangeleverde tekeningen. (ben geen professionele tekenaar) 3D on demand zou mee kunnen denken wanneer zij zien dat er iets mis gaat met het printen in plaats van de artikelen op te sturen zonder enige controle.

Het gemak van 3d printen op afstand

Het gemak van een model uploaden en de specificaties kiezen is groot. De uiteindelijke prints zijn ietwat ruw en grof affgewerkt. Dus kleine nabehandling (licht schuren) was vereist. NB Product in eerste instantie niet ontvangen met dank aan POST NL.
Handige en snelle service. Het uploaden van de bestanden was gemakkelijk en je werd goed geholpen in de verschillende keuzes.
Product is exact geworden zoals wij het 3d model hebben aangeleverd. Kwaliteit is goed en stevig.
Ze zijn goed te vertrouwen. Contact met bedrijf is altijd soepel en fijn. Ze opereren zoals ze het verteld hebben. Produkten zijn gemaakt volgens verwachtingen en van goed kwaliteit.

Antwoord van 3D On Demand

Altijd leuk om te horen dankjewel!
Persoonlijk en meedenkend

Gewoon goed

Best prijzig, maar dan heb je ook wat. Kwaliteit en levertijd waren top!
Perfect geprint en goede levering.
Mooi werk afgeleverd en super snel
Goede print alleen geen communicatie tussen bestelbevestiging en levering. De levering was ook 3 dagen later dan op de site wordt vermeld.