3D On Demand- Logo - Beoordelingen

3D On Demand
Beoordelingen:

19 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden166 beoordelingen in totaal  

5,00
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor 3D On Demand

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Keurig werk

Via de website besteld en zodra het ontwerp is gescand, is er een prijs bekend. Zo kom je niet voor rare verrassingen, die ik helaas in het verleden heb gehad. Het door mij verzochte ontwerp is een aantal dagen daarna keurig via de post door mij ontvangen. Prima werk en zal hier zeker nog eens een 3D printopdracht naar toe sturen.
Beoordeling melden
19 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Uploaden van tekening is eenvoudig, via de preview is het te printen product goed te controleren (tekening gedownload van een website). Kwaliteit is goed en de verzending was snel, ik ben zeer tevreden.
Beoordeling melden
Antwoord van 3D On Demand
19 jun 2024
Dankjewel voor je review! We zien je graag nog eens terug.
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Als newbie kan ik alleen maar zeggen dat de print uitstekend was. Het contact met Paco Stoelman idem (supersnelle reacties en meedenken). Ga zo door.
Beoordeling melden
20 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling
Zeer vriendelijk, behulpzaam en snel. Ik kan ze zeker aanbevelen.
Beoordeling melden
28 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service, lage prijs, prachtig resultaat.
Beoordeling melden
3 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering...goed product...goede…

Snelle levering...goed product...goede prijs
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goede service

Kwaliteit is goed en levering is heel snel
Beoordeling melden
Antwoord van 3D On Demand
27 jun 2024
Dank voor je review, dat is erg tof geworden!
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling

prima levering

Snelle levering prima prints prima prijs
Beoordeling melden
JD
Jacob D.
Berlin
21 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Superpreis zu extrem gute Qualität !!! 👍
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 jul 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
22 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer goede service. Zeker een aanrader. Ik heb 2 bestellingen geplaatst bij de eerste had ik een fout in mijn bestelling gemaakt dit was zeer snel aangepast. Bij de 2de had ik verkeerde huisnummer ingevuld pakket was spoorloos. Na contact had ik de volgende dag vers geprinte onderdelen in de brievenbus.
Beoordeling melden
3 jun 2024
Geïmporteerde beoordeling
Aanvankelijk was er iets fout met het systeem wat resulteerde in slechte prints. Na hierover geklaagd te hebben zijn de prints alsnog snel en met korting geleverd. Een goede service dus.
Beoordeling melden