197 reviews in totaal   118 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

197 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 9 feb 2022

icaniwill.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer positief over de kwaliteit van de kleding, die als stevig, comfortabel en duurzaam wordt ervaren. Ook de pasvorm wordt vaak als comfortabel en flatterend beschreven. Het gebruikte materiaal wordt gewaardeerd vanwege de zachtheid, ademendheid en het prettige draagcomfort. Daarnaast wordt de snelle en behulpzame klantenservice door veel klanten als positief ervaren. Sommige klanten prijzen bovendien de snelle en correcte verzending. Toch zijn er ook punten van verbetering. Er zijn klachten over lange levertijden of het helemaal niet ontvangen van bestellingen. De klantenservice reageert soms traag of geeft geen antwoord op vragen. De pasvorm valt voor sommige klanten aan de kleine kant, of bepaalde onderdelen zitten niet prettig. Verder ervaren klanten teleurstelling door uitverkochte producten of bestellingen die achteraf niet leverbaar blijken.

Reviewsicaniwill.nl

Goede service, beantwoorden de vragen snel.

Antwoord van icaniwill.nl

Hallo! Heel erg bedankt voor je review 😊 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service en dat je snel antwoord hebt gekregen op je vragen! Dat waarderen we enorm. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te schrijven en we wensen je een fijne dag! Met vriendelijke groet, // ICIW-team ❤️
Snelle levering en goede kwaliteit kleding!

Geweldige leggings

De leggings van ICIW zijn mijn favoriet. Zitten heerlijk, blijven goed zitten, zijn van goede kwaliteit en gaan gewoon in de droger zonder stretch te verliezen.

Antwoord van icaniwill.nl

Hallo! Heel erg bedankt voor je review 😊 Wat geweldig om te horen dat onze leggings jouw favoriet zijn! Fijn dat ze zo comfortabel zitten, goed op hun plek blijven en hun kwaliteit behouden – zelfs na het drogen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te schrijven en we wensen je een fijne dag! Met vriendelijke groet // Het ICIW-team ❤️
Niet elke midnight blue is dezelfde kleur blauw dus kan je niet goed met elkaar combineren, Levering duurt lang en je krijgt geen reactie op op vragen of mailtjes. Kwaliteit verder wel mooi

Antwoord van icaniwill.nl

Hallo! Hartelijk dank voor je review. Het spijt ons te horen dat de kleur Midnight Blue niet volledig overeenkwam tussen de producten, waardoor ze minder goed te combineren waren dan verwacht. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn. We vinden het wel fijn om te horen dat je de kwaliteit mooi vindt. Tegelijkertijd betreuren we dat de levering lang duurde en dat je geen reactie hebt ontvangen op je vragen of e-mails. Dat is natuurlijk niet de ervaring die we willen bieden. Als je nog steeds hulp nodig hebt, kun je contact opnemen met onze klantenservice via support@icaniwill.se, zodat zij je verder kunnen helpen. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te schrijven en we wensen je een fijne dag! Met vriendelijke groeten // ICIW-team ❤️

Producten niet op voorraad

Ik heb een aantal keer gehad dat ik een product bestelde en dat later bleek dat het toch niet op voorraad was. Toch een teleurstelling. Wel mooie en fijne producten, daarom toch een aantal sterren.
Prijs best hoog voor een webshop, daarentegen is kwaliteit redelijk tot goed

Antwoord van icaniwill.nl

Hallo! Hartelijk dank voor je review 😊 We begrijpen dat de prijs een belangrijk onderdeel is van de ervaring, en we waarderen je feedback hierover. Fijn om te horen dat je de kwaliteit als redelijk tot goed ervaart. We nemen je feedback graag mee, omdat we altijd willen blijven verbeteren en een goede balans tussen prijs en kwaliteit willen bieden. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te schrijven en we wensen je een fijne dag! Met vriendelijke groeten // ICIW-team ❤️
Very fast shipping and good terms for returning items!

Aanrader!

I still need some time to evaluate...

Mooi en kwalitatief

De sportkleding voelt als hele goede kwaliteit!
Mooie kwaliteit, fijne sportkleding.

Uitstekend!!

Goede kleur, goed materiaal en zit lekker!

icaniwill.nl

ICANIWILL, ook wel bekend als ICIW, is een Zweeds sportkledingmerk. Met meer dan 500.000 klanten richten we ons op het produceren van hoogwaardige sportkleding zoals panty's en leggings, sportbeha's, ...