Gecertificeerd sinds: 16 mrt 2023
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit en uitstraling van de producten. Ze waarderen de zeer snelle en nette levering van hun bestellingen. Ook het mooie en aansprekende design wordt positief genoemd. Daarnaast wordt de service als vlot, vriendelijk en behulpzaam ervaren. Sommige klanten vinden het formaat van de producten kleiner dan verwacht.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsGobelin-tassen.nl
Kleiner dan gedacht
Superleuke spulletjes en snel geleverd
Mooie tas, mooie stof, handig formaat
Zulke leuke en vooral handige tassen.. de cityhopper heb ik het dan over! Al jaren deze tassen en nu vroeg mij arts waar heb je die vandaan? Dus eentje nu voor haar besteld!
De Bucket tasjes zijn zó leuk!
Alleen de verzending met GLS is niet zo leuk.
Goed geholpen en vlot geleverd!
Mooie tas van goede kwaliteit
Mooie stevige tas en snelle levering
Het is een mooie tas, helaas was hij voor mij niet geschikt maar ik ga zeker kijken naar een andere.
Snelle levering, erg blij met mijn kussenloop
Heel degelijke en mooie kwaliteit. Ziet er duurzaam uit.
Goede kwaliteit producten, netjes verpakt en op tijd verzonden
De kwaliteit, echt mooi!
Perfecte levering, uitstekende materialen.
Perfecte kussens mooie kwaliteit prima levering
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
Gobelin-tassen.nl
- +31365219960
- gobelin-tassen.nl
- info@gobelin-tassen.nl
- Zeewolde, NLD
Gobelin-tassen.nl
De grootste collectie Gobelinstof tassen en accessoires in Europa. Handtassen, schoudertassen, minitasjes, wandkleden, make-up tasjes, tafelkleden, enzovoort. * Veilig betalen via Ideal en Klarna ach...