Mr. E-ZY

986 reviews in totaal   807 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle, persoonlijke en oplossingsgerichte klantenservice, die vaak direct en met veel aandacht reageert op vragen en problemen. De meeste klanten waarderen het eenvoudige en snelle opblazen, het lichte gewicht en het gemak van meenemen en opbergen. De loungers en bedden worden als comfortabel ervaren, mede door de hoogte en stabiliteit. Veel klanten noemen de snelle levering als positief punt. Over het algemeen zijn klanten tevreden over de kwaliteit. Covers en hoezen worden gewaardeerd als praktische aanvulling. Sommige klanten vinden het materiaal soms wat dun of kwetsbaar en merken op dat bij stevig wind de loungers en bedden snel kunnen wegwaaien, waardoor extra bevestigingen of aanpassingen gewenst zijn. Er zijn enkele opmerkingen over verbeterpunten, en sommige covers of hoezen zijn niet beschikbaar voor bepaalde modellen of hebben langere levertijden.

ReviewsMr. E-ZY

Zeer tevreden met de producten. Wij hebben twee producten besteld, Sun Bed en de Premium Lounger. Easy, is ook echt easy. Opgeblazen in no time en ook zo weer leeg en ingepakt. Uitstekende kwaliteit. Wordt gebruikt bij de Caravan en op ‘t strand in Spanje. Omdat ze erg ligt van gewicht zijn, moet ze je bij wat wind wel even vastzetten dmv een grondharing of de opbergzak vullen met zand anders kun je er zeker achteraan rennen. De producten zijn voorzien van bevestiging ogen. Klantenservice is subliem, daar kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Bij vragen zijn ze makkelijk bereikbaar en denken in oplossingen.
Als zware rugpatiënt ben ik afhankelijk van dit soort uitvindingen als het gaat om vakantiecomfort en een beetje semi-kamperen. Ik had al de nodige ervaring met de Fatboy en kende dus ook de nadelen: gedoe met opblazen, langzaam leeglopen en een wat wiebelig karakter. Daarom was ik benieuwd of de Mr E-ZY een beter alternatief zou zijn. Na mijn e-mail werd ik de volgende dag al gebeld door de eigenaar/importeur. Dat gaf direct een goed gevoel. Hij nam de tijd, beantwoordde mijn vragen en was ervan overtuigd dat ik het gewoon eens moest proberen. Thuis heb ik de ligbank getest en toen dacht ik al: dit is precies wat ik zocht. Inmiddels ben ik ermee op vakantie en het voelt alsof ik mijn eigen privébedje bij me heb. Natuurlijk haalt het het niet bij mijn bed thuis, maar voor op de camping of tijdens een dagje ontspannen is het echt een uitkomst. Voor iemand met rugklachten maakt dat een wereld van verschil. In plaats van continu bezig te zijn met pijn en een goede houding zoeken, kan ik gewoon ontspannen en genieten. Het zou wat mij betreft nog mooier zijn als er een comfortabele hoes bij komt, maar ik begrijp dat die in ontwikkeling is. Tot nu toe ben ik ontzettend tevreden en ben ik erg blij dat ik de Mr E-ZY ligbank heb meegenomen op vakantie.

Erg mooi en stevig Sunbed

Vorige week een Sunbed besteld en 2 dagen later zonder problemen per DHL ontvangen. Het "opblazen" gaat zeer snel en makkelijk. Ligt (in de woonkamer geprobeerd) heerlijk, op het strand nog beter omdat de ondergrond daar ruw is. Ook op je buik liggen lukt goed, ik leg mijn benen wat aan de zijkanten en dan is het prima te doen. De verpakking ziet er ook mooi en stevig uit en er zitten 2 opbergzakken bij en een duidelijke en gemakkelijke gebruiksaanwijzing. Dit Sunbed is voor mij een ideale oplossing omdat ik niet gemakkelijk vanaf een handdoekje op het strand kan opstaan. Met dit Sunbed lukt dat, vanwege de hoogte, prima. Zo kan ik ook heerlijk naar het strand, als er geen ligbedjes worden verhuurd (zoals in Frankrijk vaak het geval is). Laat de vakantie maar komen!

Zo’n snelle en vriendelijke klantenservice maak je zelden mee.

Normaal schrijf ik geen reviews, maar voor Mr E-zy maak ik graag een uitzondering. De producten zijn top en de klantenservice is buitengewoon. Een bestelling werd door DHL bij ‘de buren’ afgeleverd. Vervolgens ben ik de hele straat afgegaan, maar zonder resultaat. Het pakket was nergens te vinden. Via DHL kwam ik er ook niet uit. Zij sturen je van het kastje naar de muur. Tenslotte via de chatbot van Mr E-zy op Zaterdag een melding gemaakt. Tot mijn verbazing werd ik op Zondag teruggebeld. De volgende dag hebben zij contact opgenomen met DHL en kon het pakket worden achterhaald. Je kunt met een gerust hart mij Mr E-zy aankopen doen. Zo’n snelle en vriendelijke klantenservice maak je zelden mee.
Het zijn heerlijke loungers, bij de bezorging is iets misgegaan ik had dat vermeld in hun chat en werd een uur daarna al opgebeld met oprechte belangstelling. Intussen bleek het op een ander nummer te zijn bezorgd en was het opgelost. Zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice en dat is tegenwoordig best bijzonder! Voor nu alleen maar lof voor het bedrijf en hun spullen.
Na ongeveer 2 weken gebruik van 4 stuks in Griekenland, liggen top en zijn licht. Wel even je zak vullen met grind of zand anders ligt ie in no time in Turkije met die Griekse NW winden. Denk dat er wel wat bestellingen komen uit Oostenrijk, of Italië. Veel mensen kwamen vragen waar te bestellen. Wij hebben er echt van genoten! En nog steeds.
Mr E-ZY jullie zijn geweldig!! Na een loungebed te hebben ontvangen bleek het oplader lampje niet te branden dus contact opgenomen en nog de zelfde avond werd er door Kane een nieuwe adapter aan huis bezorgd! Helaas was het probleem daarmee niet opgelost en kwam Kane een nieuwe lounger brengen! Wat een service 👍 mr E-ZY jullie zijn TOP! Hartstikke bedankt en heel veel succes met jullie fantastische producten!
Het is een super product, voldoet aan alle verwachtingen, wordt niet heet op het strand, de covers zijn prima en laten je zeker niet (extra) zweten, wij zijn met zowel de premium lounger als de cover heel erg tevreden. Zoals al in eerdere reviews is gemeld, is er een echte (lees bereikbare) klantenservice die reageert, belt(!) en zelfs op 2e Pinksterdag. Als het product blijft voldoen aan wat er wordt gezegd dan ligt heel Nederland maar ook Europa vol met de producten van mr. E-zy. Wij gaan in Spanje reclame voor ze maken want hebben de bedjes speciaal daarvoor gekocht!👌

Ok niet de goedkoopste wel de beste!!

Ok niet de goedkoopste. Wel de beste! Comfort lounger met overtrek besteld, supersnelle verzending. Maar wat belangrijker is, de kwaliteit is uitstekend. Makkelijk op te zetten, en ligt heerlijk. De hoes zit er mooi omheen, de ingenaaide vakken zijn super praktisch voor het opbergen van je telefoon en zonnebril. De hoes zorgt er ook voor dat je niet naar beneden zakt als je rechtop zit om bv wat te eten. Al met al de zomer aankoop van dit jaar!!
De Klantvriendelijkheid is top! Vandaag mijn lounchers ontvangen, dus kan nog niet veel er over zeggen, behalve dat ze er geweldig uitzien. In eerste instantie was de zending zoekgeraakt door DHL, maar binnen een paar dagen heeft Simon me twee nieuwe opgestuurd via PostNL en die kwamen binnen een dag wel aan. Mr. e-zy kan natuurlijk er niets aan doen dat onze pakketdiensten vaak een drama zijn. Nogmaals dank Simon!

Niet twijfelen maar gewoon doen!!!

Wat mij het meest aanspreekt aan de lounger is de draagbaarheid en het gebruiksgemak van de ingebouwde oplaadbare pomp. Daarnaast ziet het er ook nog mooi uit en voelt het stevig aan. De handige draagtas is ook een pluspunt. Ik heb een tijdje getwijfeld door de iets hogere prijs maar heb er zeker geen spijt van.
Laat ik positief beginnen, het motortje werkt goed (echter nog maar 2x gebruikt). Het materiaal valt echter nogal tegen. De dikte van het pvc is erg dun en de bovenkant is niet geruwd. Als ik dit vergelijk met het ligbed van de action: Veel dikker PVC, bovenkant geruwd (fluweel achtig) echter geen motortje (zelf pompen). Maar voor 19,95 euro een heel goed en stevig bed. Prijs technisch dus 7x goedkoper.....duur motortje. Mr.E-ZY heeft aangegeven dat hun bed voorzien is van een TPU coating. Dit beschermd het bed van tegen uitdroging en poreus worden. In augustus 2026 ga ik het bed 3 weken intensief gebruiken aan het strand en zwembad. Ook het ligbed van de action neem ik mee. Wordt vervolgd.

Comfortabel

Makkelijk doordat ie zichzelf opblaast. Ligt comfortabel. Makkelijk op en afstappen. Voor de losse onderdelen zou n nylon tasje toegevoegd kunnen worden. Zeker gezien de prijs van het product. Aan beide kanten een ring bevestigen. Voor zandzakjes. Op strand blijkt aan 1 kant met wind niet afdoende. Meerdere kleuren?

Mr. E-ZY Erg windgevoeling ondanks vast zetten!

Wij hebben de Mr. E-ZY's gekocht voor onze strandvakanties. De bedden liggen goed maar bij een heel stevige wind voldoen ze niet; ook al zet je ze vast aan de lussen aan de zijkant. Je moet er continue op blijven liggen anders neemt de wind ze mee en ben je ze kwijt. Jammer......veel geld uitgegeven voor 2 bedden voor niets ☹️ De foto waaruit blijkt dat de wind ze mee neemt moeten jullie er maar bij denken.

Goed service

Even nog moeten wachten op de Mr E-zy wat niet de bedoeling was. Bedrijf gebeld erg vriendelijk te woord gestaan. En 2 dagen na mijn telefoon werd de mr E-zy bezorgd. Super fijne service. En het product gaat vriendelijk werk mee op vakantie. Maar ziet er goed uit ook de hoes moet nog uit de verpakking maar wij gaan het zien.
M K
Mike K.
Tolle aufblasbare Liege. Kleines Manko: Nur eine einzige Befestigungslasche an einer Seite. Es sollten schon mindestens je Seite eine Befestigungslasche sein, damit man bei etwas stärkerem Wind die Liegen vernünftig am Boden fixieren kann. Mit einer Lasche kippen die Liegen. Ansonsten top.
Goede website met duidelijke informatie. Levering snel en op tijd, helaas het verkeerde besteld, mijn vrouw wilde de stoel en niet het sunbed. Het contact met Mr. E-zy was makkelijk en snel. Het geld was zeer snel teruggestort, omdat de stoel pas na november leverbaar was.
Had covers besteld, niet wetende dat ze alleen voor de lounchers zijn. Ff gemaild, en meteen een reactie dat ik ze terug mag sturen. Geld stond eerder op de rekening, danbik ze verstuurd had. Echt een bedrijf wat mee werk en mee denkt. Zo zijn er niet veel meer. Echt klasse. Wij gaan binnenkort heerlijk genieten van de sunbeds.
Heel makkelijk met de ingebouwde pomp staat inderdaad binnen 90 sec en lig goed makkelijk te verplaatsen is niet zwaar ik ben pensioen en dacht koop hem geen spijt van. Mensen die niet van in het zand liggen moeten deze dan kopen en de prijs is er zo uit bedje op strand kost veel en je ben verplicht te blijven liggen met dit bed niet je kan komen en gaan wanneer je wilt in 90 sec opgeblazen en in 90 sec opgeruimd.

Super goede klantenservice

Had wat vragen voordat ik de MR izy ging bestellen. Binnen 30 min werd ik gebeld en kreeg direct persoonlijk advies. Dat zie je tegenwoordig niet vaak meer. Helaas heb ik de MRizy alleen nog binnen kunnen uitproberen, want sinds de levering is het weer wat minder mooi. Ongetwijfeld zullen er nog genoeg keren komen.