Mr. E-ZY

794 reviews in totaal   722 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over het eenvoudige en snelle opzetten, gebruiken en opbergen van het product, waardoor het ideaal is voor vakantie, strand of tuin. Het zit- en ligcomfort wordt veel geprezen, evenals de persoonlijke en oplossingsgerichte klantenservice. Ook de snelle levering, het mooie en praktische design en de comfortabele hoes dragen bij aan een positieve ervaring. Ondanks de hogere prijs vinden veel klanten het product de investering waard door het geboden comfort en gemak. Toch zijn er enkele verbeterpunten: sommige gebruikers zien graag aanpassingen in de zit- of lighouding en hebben zorgen over de stevigheid en duurzaamheid van het materiaal. Er zijn af en toe klachten over bezorgdiensten en leveringsproblemen, en sommige klanten wachten nog op hun hoes of zien graag verbeteringen aan de cover. Daarnaast wordt er soms behoefte geuit aan meer kleuropties of kleine ontwerpaanpassingen.

ReviewsMr. E-ZY

Mr E-ZY jullie zijn geweldig!! Na een loungebed te hebben ontvangen bleek het oplader lampje niet te branden dus contact opgenomen en nog de zelfde avond werd er door Kane een nieuwe adapter aan huis bezorgd! Helaas was het probleem daarmee niet opgelost en kwam Kane een nieuwe lounger brengen! Wat een service 👍 mr E-ZY jullie zijn TOP! Hartstikke bedankt en heel veel succes met jullie fantastische producten!
Het is een super product, voldoet aan alle verwachtingen, wordt niet heet op het strand, de covers zijn prima en laten je zeker niet (extra) zweten, wij zijn met zowel de premium lounger als de cover heel erg tevreden. Zoals al in eerdere reviews is gemeld, is er een echte (lees bereikbare) klantenservice die reageert, belt(!) en zelfs op 2e Pinksterdag. Als het product blijft voldoen aan wat er wordt gezegd dan ligt heel Nederland maar ook Europa vol met de producten van mr. E-zy. Wij gaan in Spanje reclame voor ze maken want hebben de bedjes speciaal daarvoor gekocht!👌

Ok niet de goedkoopste wel de beste!!

Ok niet de goedkoopste. Wel de beste! Comfort lounger met overtrek besteld, supersnelle verzending. Maar wat belangrijker is, de kwaliteit is uitstekend. Makkelijk op te zetten, en ligt heerlijk. De hoes zit er mooi omheen, de ingenaaide vakken zijn super praktisch voor het opbergen van je telefoon en zonnebril. De hoes zorgt er ook voor dat je niet naar beneden zakt als je rechtop zit om bv wat te eten. Al met al de zomer aankoop van dit jaar!!
De Klantvriendelijkheid is top! Vandaag mijn lounchers ontvangen, dus kan nog niet veel er over zeggen, behalve dat ze er geweldig uitzien. In eerste instantie was de zending zoekgeraakt door DHL, maar binnen een paar dagen heeft Simon me twee nieuwe opgestuurd via PostNL en die kwamen binnen een dag wel aan. Mr. e-zy kan natuurlijk er niets aan doen dat onze pakketdiensten vaak een drama zijn. Nogmaals dank Simon!
Had covers besteld, niet wetende dat ze alleen voor de lounchers zijn. Ff gemaild, en meteen een reactie dat ik ze terug mag sturen. Geld stond eerder op de rekening, danbik ze verstuurd had. Echt een bedrijf wat mee werk en mee denkt. Zo zijn er niet veel meer. Echt klasse. Wij gaan binnenkort heerlijk genieten van de sunbeds.
Heel makkelijk met de ingebouwde pomp staat inderdaad binnen 90 sec en lig goed makkelijk te verplaatsen is niet zwaar ik ben pensioen en dacht koop hem geen spijt van. Mensen die niet van in het zand liggen moeten deze dan kopen en de prijs is er zo uit bedje op strand kost veel en je ben verplicht te blijven liggen met dit bed niet je kan komen en gaan wanneer je wilt in 90 sec opgeblazen en in 90 sec opgeruimd.

Super goede klantenservice

Had wat vragen voordat ik de MR izy ging bestellen. Binnen 30 min werd ik gebeld en kreeg direct persoonlijk advies. Dat zie je tegenwoordig niet vaak meer. Helaas heb ik de MRizy alleen nog binnen kunnen uitproberen, want sinds de levering is het weer wat minder mooi. Ongetwijfeld zullen er nog genoeg keren komen.
Ik heb er ondertussen 4! 2 in de camper en 2 voor hier in Nederland als we naar het strand gaan. Ik heb sinds kort de premium lounger met de bijpassende hoes! Ik wacht alleen nog op de hoes voor het sunbed,maar die is in ontwikkeling heb ik begrepen! Fijn dat er een zakje in de hoes zit voor spulletjes.
Prima artikel. Premium Lounger, supersimpel en ziet er sterk uit. De praktijk gaat het leren maar de verwachtingen zijn hoog. Ik heb later de hoes er bijbesteld, maar dat kun je gelijk wel doen, is n.l een fijne aanvulling. Trouwe metgezet op onze camperreizen. Veel beter dan die kl...te klapstoeltjes.
Heerlijk en verschrikkelijk makkelijk wij waren op mykonos daar kost een ligbedje tussen de 20 en 70 euro kan je nagaan wat wij hebben uitgespaard En heel veel bekijks gehad en vele foto’s Van Grieken ,Engelsen , Amerikanen en Spanjaarden Dus een perfect product voor de export.
Inlaat pomp had in het hoofdstuk kunnen zitten. Beter met oprollen. Badstof overtrek is erg klein. Als de loungebed is opgeblazen, past de overtrek er niet meer op Erg jammer. Dit is een fout welk is uitgevoerd of een verkeerd product geleverd. Graag verneem ik dit terug van u. Maar de loungesebed had ook iets (5cm ) hoger mogen zijn. Hebben wat oudere mensen er ook wat aan. Het is net iets te laag. Verder op zich een goed concept. Graag wil ik.wat meer weten over de postbank wat het vermogen is. 20 a 30 opblazen is leuk maar als ik dit deel 5 is dit 8 amp/hr.

Antwoord van Mr. E-ZY

Goedemorgen meneer Christianen, Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij waarderen feedback enorm, omdat wij als klein familiebedrijf iedere dag proberen onze producten én service verder te verbeteren. Betreffende de positie van de ingebouwde powerbank wil ik graag aangeven dat hier tijdens de ontwikkeling van de Mr.E-ZY jarenlang zeer uitgebreid over is nagedacht en getest. Wij hebben verschillende posities geprobeerd, maar juist de huidige positie bleek uiteindelijk de beste oplossing te zijn op het gebied van comfort, stabiliteit, gewichtsverdeling én het eenvoudig terugplaatsen van de Premium Lounger in de draagtas. Inmiddels hebben wij meer dan 70.000 producten verkocht en eerlijk gezegd hebben wij hierover nog nooit eerder een negatieve reactie ontvangen. Veel klanten ervaren juist het gemakkelijk terugplaatsen in de draagtas als een groot pluspunt van de Mr.E-ZY. Wat betreft de cover denken wij eerlijk gezegd dat deze waarschijnlijk niet helemaal op de juiste manier geplaatst wordt? De covers zijn namelijk speciaal op maat gemaakt voor de Premium Lounger en worden uitvoerig gecontroleerd. Ik vermoed dat mogelijk het hoofd- en voeteneinde omgedraaid gebruikt worden? U kunt dit heel eenvoudig controleren door te kijken of het zijvakje zich aan dezelfde kant bevindt als de ingebouwde powerbank? Wanneer dit niet zo is, zit de cover inderdaad niet goed geplaatst en zal deze te strak of moeilijk passend lijken. Maar één ding vinden wij belangrijker dan wat dan ook: dat u tevreden bent. Mocht blijken dat er ondanks alles toch echt iets niet goed is met uw cover, dan lossen wij dat uiteraard direct en netjes voor u op. Daar doen wij absoluut niet moeilijk over. U gaf daarnaast aan dat u graag meer informatie had willen zien over het vermogen van de ingebouwde powerbank. Deze informatie staat overigens duidelijk vermeld op zowel onze website als op de verpakking van het product. Wij proberen daar juist zo transparant mogelijk in te zijn, omdat wij juist trots zijn op het unieke systeem dat wij zelf ontwikkeld hebben. Verder vinden wij het jammer om te lezen dat u onze klantenservice als gemiddeld heeft ervaren, terwijl wij tot op heden nog geen direct contact met u hebben gehad? Juist persoonlijk contact vinden wij ontzettend belangrijk en wij helpen klanten normaal gesproken direct wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn. Omdat u volgens ons niet ver van ons kantoor in Purmerend woont, nodig ik u graag persoonlijk uit om eens langs te komen. Dan laat ik u met alle plezier zien hoe de cover correct geplaatst wordt en hoe eenvoudig de Premium Lounger weer terug in de draagtas kan worden opgeborgen? Uiteraard staat de koffie of thee dan ook gezellig voor u klaar. U kunt mij hiervoor ook altijd rechtstreeks bellen op: 06 - 55 85 85 70 Met vriendelijke groet, Simon Rutz Mr.E-ZY
Simpel en gemakkelijk bestel proces. Snel geleverd. Even uit de verpakking gehaald om te testen voor de zomervakantie. Gemakkelijk op te zetten, uit de zak halen, afrollen en pomp aanzetten. Leeg lopen en opvouwen net zo eenvoudig. Een extra iets grotere zak wordt meegeleverd waarin de lounchbank makkelijk in kan worden opgeborgen. Lig/zit comfort is geweldig. Door de hoogte is het nog makkelijker om te gaan zitten en weer te gaan staan. Prijs is hoog, je moet het ervoor overhebben. Als opstaan vanaf een handoek op het straand nauwelijks meer kan is dit een prima alternatief en voor mij de prijs waard.

Uitmuntend vriendelijk en fantastische service

Ik heb zelden zo’n vriendelijke klantenservice meegemaakt, zeker 5 sterren waard. Er werd direct met mij meegedacht en naar een oplossing gezocht en gevonden. Ze namen alle zorgen uit handen. In de middag een berichtje dat er 2 nieuwe producten aankwamen en dat zij gingen uitzoeken hoe het mis had kunnen gaan. We praten hier over totaal 300 euro. Petje af, Dank je wel Simon.

Antwoord van Mr. E-ZY

Hallo Dajenne, Ik ben blij dat ik u naar volle tevredenheid heb kunnen helpen en ben blij met uw mooie beoordeling. Groet, Simon

Prima betrouwbare service

Er wordt goed en snel gereageerd bij vragen. Ik had een probleem met levering ( lag niet aan mr-eazy) Dit is snel en naar volle tevredenheid opgelost. Werd zelfs persoonlijk bij mij thuisgebracht, waar maak je dat nog mee tegenwoordig. Ik ben zeer tevreden
A E
Astrid E.

Blij met Mr.-Ezy wel nog verbeterpunten vind ik.

Wat mij is opgevallen is dat je de Mr E-zy bij wind op een open plek kunt gaan zoeken. Mogelijkheid om vast te zetten zou niet overbodig zijn. Verder als je een gladde broek aan hebt dat je minder vast zit en wegglijdt. Derhalve heb ik een overtrek gekocht die ik nog moet uitproberen. Positief is snel opgeblazen en opgeruimd.
Net een verkeerd bericht gestuurd dat was bedoeld voor een ander heb hem van de week binnen gekregen meteen even op laten blazen en even erop liggen dat was allemaal super hij ligt nu in de camper we gaan hem in de vakantie veder uitproberen maar ben er van overtuigd dat hij ons zeer goed gaat bevallen
Heb het getest en loopt niet leeg. Daar was ik echt een beetje bang voor maar heb er 5 uur opgezeten en gelegen en prima! Een bijpassende handdoek zou mooi zijn. En denken jullie nog aan de kleur roze!! Ik wil er graag nog eentje maar dan in roze. Ik gebruik m op balkon en camping, ook bij het zwembad. Wat zat ik de blits maken. Haha. Heb er nu al zin in!

Top service zo hoort het

Het bestellen gaat gemakkelijk, het leveren van je bestelling gaat snel. Wanneer je een vraag hebt wordt er snel een reactie teruggegeven dus dat is echt top service. De hoes voor de lounger is ideaal, misschien voor de stoel ook een maken.
Privéprofiel

Gemengde gevoelens

Het automatisch opblaas systeem is erg handig, maar wij hebben de chair aangeschaft , en zitten er niet heel prettig op, je zakt onderuit, geen ruggesteun, misschien dat dat bij de lounger minder zal zijn. Toch nemen we ze mee naar het bos, in de fietstas, waardoor je overal kunt gaan zitten

Top loungebedden. Nog fijner met cover.

2 jaar geleden 2 lounge bedden gekocht. Nu de cover voor het grootste loungebed. Zo super blij mee. Het is wel goed opletten dat er geen vuil in de schroefdraad bij het sluiten komt, anders loopt deze langzaam leeg.