Canvas.nl- Logo - Beoordelingen

Canvas.nl
Beoordelingen:

25 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden61 beoordelingen in totaal  

4,32
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 6 jul 2022
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Canvas.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Besteld foto op canvas. Mooie foto’s, verkrijgbaar in diverse afmetingen. Liggend, staand of vierkant. Ook de mogelijkheid om de kleur afbeelding in zwart/wit te kunnen bestellen. Keuze gemaakt, besteld en betaald. De bestelde foto op canvas afbeelding degelijk verpakt in doos en noppenfolie. Binnen een week in huis. Canvas.nl is wat ons betreft een aanrader!
DT
Dirk T.
Castricum, Nederland

de meest kritische beoordeling

27 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Doek niet strak gespannen, vouwen buiten het frame en het doek was dun waardoor het frame zichtbaar was.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Canvas.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
KD
kees D.
rijsbergen
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
heb nog niets ontvangen
Beoordeling melden
Antwoord van Canvas.nl
6 mei 2024
Vervelend om te zien dat je nog niks hebt ontvangen. We zien inderdaad dat je order in het printproces is blijven hangen. We gaan als een speer aan de slag om deze week je canvas nog bij je te krijgen, onze excuses voor het ongemak.
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed
Beoordeling melden
5 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Kwaliteit en service

Het item is met veel zorg geprint en ingepakt
Beoordeling melden
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie prints! ook op grote formaten.
Beoordeling melden
DT
Dirk T.
Castricum, Nederland
13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Besteld foto op canvas. Mooie foto’s, verkrijgbaar in diverse afmetingen. Liggend, staand of vierkant. Ook de mogelijkheid om de kleur afbeelding in zwart/wit te kunnen bestellen. Keuze gemaakt, besteld en betaald. De bestelde foto op canvas afbeelding degelijk verpakt in doos en noppenfolie. Binnen een week in huis. Canvas.nl is wat ons betreft een aanrader!
Beoordeling melden
25 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
We zijn heel blij met de foto op canvas. Ik vind alleen jammer dat de kleuren minder scherp (doffer) zijn dan de echte foto.
Beoordeling melden
5 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Erg blij met de canvas. Hele duidelijke print in de juiste kleuren op mooie stof! De afwerking is ook goed!
Beoordeling melden
MH
Marion H.
Den Haag
14 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooi schilderij gedrukt op canvas, stevige achterkant, ophangsysteem. Goed verpakt en snel verzonden.
Beoordeling melden
24 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
De snelheid was goed! De communicatie ook, maar de kwaliteit viel me tegen
Beoordeling melden
Antwoord van Canvas.nl
25 sep 2023
Vervelend om te lezen dat je de kwaliteit niet mooi vind. Om de service te kunnen verbeteren horen wij graag via de mail van jou waar we zouden kunnen verbeteren wat kwaliteit betreft. De mail mag gestuurd worden naar hello@canvas.nl
21 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd en de foto is prachtig op de canvas
Beoordeling melden
23 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Goeie service en vriendelijke communicatie
Beoordeling melden
24 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Haarscherpe foto. Snelle reactie na mail.
Beoordeling melden
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Netjes vlg afspraak bestelling geleverd .
Beoordeling melden
20 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
de supper snelle levering was grandioos
Beoordeling melden
18 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer mooi product. Netjes geleverd
Beoordeling melden
10 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

Prachtige canvas

Mooie kwaliteit en snelle service
Beoordeling melden
13 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Hele mooie kwaliteit canvas!
Beoordeling melden
13 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Foto’s zijn mooi geworden
Beoordeling melden
15 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
13 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden