Wesdijk Hengelsport

12.330 reviews in totaal   72 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle levering en vlotte afhandeling van bestellingen. Ook de persoonlijke, vriendelijke en oplossingsgerichte service wordt gewaardeerd, waarbij het meedenken bij eventuele fouten als positief wordt ervaren. Veel klanten noemen daarnaast de scherpe prijzen als een groot pluspunt. Het ontvangen van een extraatje of cadeautje bij de bestelling zorgt voor positieve verrassingen. Het contact met de klantenservice wordt beschreven als snel, vriendelijk en behulpzaam. De verpakking wordt doorgaans als goed beoordeeld. Er zijn echter soms kleine opmerkingen over de degelijkheid van de verpakking.

ReviewsWesdijk Hengelsport

M V
Mike v.

daiwa gs br lt 5000-c

Mooie betaalbare daiwa molen voor het licht vissen op zeelt en brasem.
Fijn en snel contact bij vragen
Goede hengel en snel geleverd
Geïmporteerde review

Zeer goed, goede producten en snelle levering

Het is goed verlopen en zeker 5 sterren waard
Top hengelsportmateriaal wordt altijd perfect opgestuurd
Snelle bezorging en goede service.
Snelle levering goed product

alles ok.

Ik heb spinners de zondag avond besteld. Mijn bestelling bleef 1 dag langer weg omdat de maandag er op een feestdag was in Nederland wat de klantenservice mij vriendelijk heeft meegedeeld als antwoord op mijn mail. Voor de rest verliep alles zoals het moest.
Fijne webshop/snelle en prima levering. Echt een topper
Goeie snelle service

Top winkel

Snel geleverd, met attentie. Topwinkel!
Geïmporteerde review

uim assortiment voor de zeevisser, up to date producten en goede prijzen, ook de communicatie verloopt goed en duidelijk. Aanrader!

Perfecte zaak voor de zeevisser en de mensen hebben kennis van zaken, communicatie verloopt zeer snel en goed, groot assortiment en goede prijzen, ook verzending gaat razendsnel. En super leuk, soms krijg je een kadootje bij je bestelling, heel tof!
Snelle levering 👍🏽
Snel en persoonlijk

Top!

Mag een voorbeeld zijn voor veel! Ik werd opgebeld door Jaco die me vermelde dat ik een hengel had besteld welke bestemd is voor een molen, dit terwijl een reel in het order werd toegevoegd. Men heeft hier de tijd genomen om mee te denken met de klant alvorens in te pakken en te versturen. Hartelijk dank voor de service Jaco, je actie heeft een retour voorkomen EN mijn komend visweekend goed kan starten. Voor mij enkel nog Wesdijk.
M V
Mike v.

Reservespoel

Goede prijs en kwaliteit.
Snelle reactie en snelle correcte levering