XXL WATER

723 reviews in totaal   75 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten waarderen vaak de scherpe prijs of goede prijs/kwaliteitverhouding. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten overwegend positief beoordeeld. Waar contact mogelijk is, worden medewerkers vaak als vriendelijk en behulpzaam omschreven. Aan de andere kant geven klanten aan dat communicatie vaak traag, onduidelijk of afwezig is, wat leidt tot onzekerheid of frustratie. De klantenservice wordt regelmatig als slecht bereikbaar en niet oplossingsgericht ervaren, ondanks enkele positieve uitzonderingen. Ervaringen met levertijd lopen uiteen, maar veel klanten melden vertraagde of te late leveringen. Ook zijn er frustraties wanneer producten als op voorraad staan maar uiteindelijk niet leverbaar blijken. Retouren en terugbetalingen verlopen soms snel, maar worden vaker als traag of onduidelijk ervaren. Tot slot zijn er enkele klachten over gebreken of verkeerde leveringen en opmerkingen over te hoge prijzen.

ReviewsXXL WATER

nog niets ontvangen

duurt lang, 27ste besteld nog niets
Hele goeie en fijne ervaring met xxl water. We hebben hier verschillende lijnen besteld en ook een wasborstel, helaas brak die af bij het eerste gebruik 😅gemaild met Pim en na een foto gestuurd te hebben kreeg ik een nieuwe steel opgestuurd 👍🏻helemaal top

Matig

Website is duidelijk en makkelijk te bestellen. Item was niet op voorraad maar toch snel geleverd. Helaas item kapot ontvangen was niet door de post maar waarschijnlijk al bij leverancier. Telefonisch niet bereikbaar per e-mail pas na 5 werkdagen een mail terug dat het vervelend was en nieuwe opgestuurd kreeg. Had graag telefonisch contact gehad.
Ik had een product gekocht op de website. Na 2 dagen kreeg ik een mailtje dat ze geen voorraad hadden van het product en dat ik mn geld terug kreeg. Terugbetaling was snel en hoefde veder niks te doen
Bestellen en leveren gaan volgens het boekje. Tevens goede prijs/kwaliteit verhouding en leuk om een handgeschreven bedankje op de leveringsbon te plaatsen. Top!

verpakking onder de maat

Communicatief onder de maat. Argument waarom bestelling 14 dagen op zich liet wachten twijfelachtig. Verpakking onvoldoende. Gelukkig geen items eruit gevallen.

Moeilijk contact te krijgen

Levertijd klopt niet. Als je contact op neemt via mail of whatsapp krijg je geen antwoord. Na een paar dagen wel het product netjes geleverd gekregen
Voor B2B te duur ofwel bij grotere aantallen betere prijs aub. Voorvdecrest ok Gr C
Product voldoet aan alle verwachtingen en bedrijf is zeer correct
Vriendelijke mensen nette afhandeling retouren.
Beter bereikbaar en betere communicatie
De beantwoorder weet niet hoe het product er uit ziet en geeft verkeerde informatie, dit tot wel 3 x toe. Geen reactie op vraag in eerste instantie, na belletje, foto nodig etc. retourbon kom pas toe ik product al retour had gedaan, wat me nogeens 8 euro kosten, terwijl jullie onvolledig product hebben gestuurd. Zit nu nog te wachten op terugstorting, ben heel benieuwd of jullie retourkosten ook voor jullie rekening nemen, daar de fout m.i. bij XXLwater ligt groet Nel Palings
Verkeerde bestelling gedaan. Na telefonisch contact correct en snel gecorrigeerd.
Keurig geleverd!
Vlotte verzending en persoonlijk bedankje voor de bestelling