Vrijbuiter

717 reviews in totaal   366 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de snelle levering van hun bestelling. Het personeel wordt vaak als vriendelijk, behulpzaam en deskundig ervaren. De kwaliteit van de producten wordt doorgaans als goed beoordeeld. Klanten waarderen de service, vooral bij het oplossen van problemen. De productinformatie wordt vaak als duidelijk omschreven en het assortiment wordt gewaardeerd vanwege de ruime keuze. Ook de prijsstelling wordt meestal positief genoemd. Er zijn echter enkele klachten over beschadigde of defecte producten. Sommige klanten melden negatieve ervaringen met onverschillig of minder deskundig personeel. Er zijn opmerkingen over onvolledige of verwarrende productomschrijvingen en maatvoering. Daarnaast worden de verzend- en retourkosten regelmatig als nadeel genoemd en vinden sommige klanten het aanbod beperkt of missen zij specifieke producten.

ReviewsVrijbuiter

Duidelijke en toegankelijke website, snelle levering van de juiste producten. Kortom helemaal prima!
Goede service en duidelijkheid.. snelle levering en goede communicatie.
Na de bestelling was er een zoals beloofd de levering de volgende dag
Bij deze winkel neemt het personeel alle tijd om ons goed te informeren.
A J
Alwin J.

De schoenen zijn goed, wel duidelijk eerder gedragen.

De schoenen zijn goed, maar het kaartje was eraf getrokken, papier lag verkreukeld in de doos als overduidelijk 1 of meerdere keren gepast of gedragen. Dit gaf mij niet het gevoel van "fijn, nieuwe schoenen".
Het product voldoet niet aan verwachting Teruggestuurd wel op eigen kosten 16,45 Maar snel geld terug
De snelle levering Alleen had dr eigelijk bij moeten vermelden dat ze klein vallen ik raad aan 1 maat groter te nemen Heb normaal 40 maar eigelijk te klein
Snelle reactie op gestelde vraag. Bereidheid om eventueel beschadigde zending snel op te lossen.
Goede service, klantvriendelijk groot assortiment, wij komen altijd in Zaandam
Ontvangst was goed, de omschrijving van het product was niet helemaal duidelijk.
Prima service, jammer dat de hoed te groot was. Geld vlug teruggestort.
Prima product en goede prijs kwaliteit verhouding.
Vest besteld en vlot geleverd. Ziet en draagt goed. Prima kwaliteit en service

Uitstekend geholpen

Vriendelijke mensen goed uitgelegd over het product
Was gewoon prima. Datgene dat je verwacht is ook uitgekomen

Kwaliteit en service

Wat een snelle service!! ......en schoenen van zeer goede kwaliteit!!
Sokmaten S M en L specificeren naar schoenmaat. Ik had een S heren gekocht maar dat bleek 36-39 te zijn en ik dacht 39-42.
Verkoper heeft verstand van zaken bij de aankoop van onze tent. Praat uit ervaring.
Mooie overzichtelijke winkel Vele medewerkers die er echt verstand van hebben
Goede prijs, snelle levering en heldere communicatie