fischer-wolle.de/nl/- Logo - Beoordelingen

fischer-wolle.de/nl/
Beoordelingen:

222 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden343 beoordelingen in totaal  

4,86
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een bestelling gedaan, maar was 1 artikel vergeten. Een dag later een mailtje gestuurd en een vriendelijk berichtje terug gekregen dat het artikel bijgevoegd was en de vraag of ik binnen 2 weken na ontvangst zou willen betalen. Bestelling goed en compleet ontvangen. Nu verder met de bee-keepers-quilt 😊.
EV
Esther V.
Den Haag

Meest relevante negatieve beoordeling

1 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Slechte kwaliteit wol. In de bolletjes zaten grote stukken van een draadje en heel dikke stukken. Dit moest ik er uit knippen wat ten koste ging van de draadlengte en er een knoop ontstond.
PM
Pien M.
Uchelen
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor fischer-wolle.de/nl/

Filter
 Sorteren  
Relevantie
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MF
Marjolijn F.
Sint-niklaas
20 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het garen is naar mijn mening perfect, met dit garen zou je mooie gordijntjes kunnen haken of een uil in een ring , dit is er heel erg geschikt voor, ik ben tevreden.
Beoordeling melden
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede foto's van de kleuren wol, ruime keuze, redelijke prijzen en snelle verzending. Zeker een aanrader.
Beoordeling melden
JD
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel verzonden en het artikel was goed verpakt. Zal zeker nogmaals een bestelling plaatsen bij jullie
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Heel fijn garen.

Echt zulk fijn garen om sokken mee te breien, ik kom graag terug voor een volgende bestelling.
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het is zo'n lekker garen om te breien ik kom zeker weer terug voor de volgende bestelling.
Beoordeling melden
GM
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooie wol, leuke kleuren, fijne aanbieding en makkelijk te bestellen. Snel geleverd!
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
super goede internet winkel mooie wol ,goede keus in kwaliteit
Beoordeling melden
29 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

gekocht ook anders ergens ik die…

heb gekocht ook anders ergens ik die zelfde de was wol De
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, interessante prijs Mooie kwaliteit wol
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ondanks duurtlang(duurzaam)levering snelle levering.
Beoordeling melden
28 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Topwinkel

Duidelijke site, snelle verzending, ruime keuze.
Beoordeling melden
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
proper en netjes afgeleverd. Zeer tevreden.
Beoordeling melden
11 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede service op tijd geleverd en juist
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het is prettig garen om mee te haken,
Beoordeling melden
7 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
goede kwaliteit snelle levering
Beoordeling melden
8 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Aanrader

Prima service. Mooie producten.
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Prima service, prima kwaliteit
Beoordeling melden