e-werkbroeken.nl
Beoordelingen:

59 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden59 beoordelingen in totaal  

4,61
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

20 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
De beste en meest logische manier om een niet voorraadig artikelen te vervangen. Zonder extra administratieve verplichting, met 1 telefoontje is geregeld. De artikelen zijn op goede kwaliteit en goede pasvorm en betaalbaar. Alleen moet je idd 2-maten groter bestellen zoals hier al eerder vermeldt door de andere klanten. Graag meer kleuren in jullie collectie K549 in de voorraad hebben, all-year-round.

de meest kritische beoordeling

1 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
verzending. dinsdag bericht wordt woensdag geleverd. woensdag bericht wordt donderdag. donderdag bericht wordt vrijdag. En vrijdag om 17.00 uur ze zijn er. Ik zou toch eens nadenken over een andere bezorger.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor e-werkbroeken.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
29 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede kwaliteit
Beoordeling melden
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Betaalbaar, heldere communicatie

Betaalbaar, heldere communicatie, deel via backorder, kostte extra telefoontje om backorder uitgeleverd te krijgen
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Iets snellere communicatie over de verzending zou wel wenselijk zijn.
Beoordeling melden
5 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel en het juiste product geleverd
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
21 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik bestel al jaren deze Workman schildersbroek met afritsbare pijpen. Altijd snel bezorgd.
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mooi op tijd en goede kwaliteit.
Beoordeling melden
25 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte afhandeling
Beoordeling melden
TA
Ton A.
Arnhem
15 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Netjes goed en snel geleverd.
Beoordeling melden
19 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
duidelijke site. vlotte levering
Beoordeling melden
Antwoord van e-werkbroeken.nl
20 feb 2024
Super bedankt voor de beoordeling! Veel plezier met je aankoop.
17 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
25 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
20 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling

Beste oplossing voor niet voorraadig artikelen, 1 telefoontje is geregeld

De beste en meest logische manier om een niet voorraadig artikelen te vervangen. Zonder extra administratieve verplichting, met 1 telefoontje is geregeld. De artikelen zijn op goede kwaliteit en goede pasvorm en betaalbaar. Alleen moet je idd 2-maten groter bestellen zoals hier al eerder vermeldt door de andere klanten. Graag meer kleuren in jullie collectie K549 in de voorraad hebben, all-year-round.
Beoordeling melden
19 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik kon kiezen door wie de bezorging zou uitvoeren. Ik koos voor postnl. Zij hebben geen enekele moeite gedaan om te bezorgen ik was continue aanwezig. Toen ik aan het einde van de dag nog eens ging kijken bij Postnl stond er dat het in de brievenbus was gestopt. men bedoelde gefrommeld. Het product voldoet dus wil ik er z.s.m. meer van hebben. Maar dan de zekerheid dat het als een pakket bezorgd wordt.
Beoordeling melden
RA
R.H.W. A.
Dwingeloo
10 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Werkbroeken en riem

Dit is de derde bestelling in 4 jaar voor werkbroeken en een riem. Snelle en overzichtelijk website. Bestelling kan snel en betaling met PayPal is ook een voordeel. De levering was binnen 4 dagen met GLS. Via email netjes op de hoogte gehouden wanneer het ongeveer geleverd zou worden. Via T&T goed te volgen. Is een aanrader
Beoordeling melden
Antwoord van e-werkbroeken.nl
12 okt 2023
Wat een leuke beoordeling, hartelijk dank!