mypalmshop.nl- Logo - Beoordelingen

mypalmshop.nl
Beoordelingen:

90 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden3.304 beoordelingen in totaal  

4,73
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
We hebben 2 boompjes besteld voor een speciaal doel. De bomen waren gelukkig goed verpakt door MyPalmShop maar PostNL nam de stickers op de dozen niet zo nauw. Hierdoor hadden de boompjes flink wat bladeren verloren en waren beschadigd. Na contact met MyPalmShop werd dit keurig opgelost en konden we toch verder met ons doel. MyPalmshop heeft gewoon netjes geleverd en is probleemoplossend goed bezig geweest waarvoor dank
HV
Hans v.
Eindhoven

Meest relevante negatieve beoordeling

12 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb 4 palmboompjes van jullie gekocht. Eerste ziet er prachtig uit. Tweede die jullie mij gestuurd hebben ziet er niet uit . Takken blijven in elkaar verstrikt raken een drama. Derde en vierde boom zien er weer prima uit. Jullie hebben daar vast wel een oplossing voor. Alvast bedankt. Groetjes Jacob Veld.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor mypalmshop.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
10 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
PC
Paul C.
Overdinkel
9 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
HV
Hans v.
Eindhoven
16 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Boompjes voor speciaal doel

We hebben 2 boompjes besteld voor een speciaal doel. De bomen waren gelukkig goed verpakt door MyPalmShop maar PostNL nam de stickers op de dozen niet zo nauw. Hierdoor hadden de boompjes flink wat bladeren verloren en waren beschadigd. Na contact met MyPalmShop werd dit keurig opgelost en konden we toch verder met ons doel. MyPalmshop heeft gewoon netjes geleverd en is probleemoplossend goed bezig geweest waarvoor dank
Beoordeling melden
26 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie palm. Snel en goed geleverd. Vraag is wel of je dit door een pakketdienst moet laten bezorgen. De bezorger heeft zich zowat een breuk getild.
Beoordeling melden
3 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Mijn bestelling was perfect op mijn wens verzonden en afgeleverd. Ik was op reis en vroeg om later te leveren, wat uitstekend is verwerkt
Beoordeling melden
MV
11 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling

goede prijs, goede kwaliteit, goede service

Mooie planten, dikwijls voor een zeer goede prijs. Zeer zorgvuldig verpakt voor verzending. Niets op aan te merken.
Beoordeling melden
JB
Joke B.
Huizen
4 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik zou de Palmshop zeker aan anderen aanraden. De palmen zien er goed uit, worden goed verpakt en snel verzonden.
Beoordeling melden
23 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het aanbod.Daarnaast de vlotte verzending en het degelijk inpakken van de plant(in dit geval de agave).
Beoordeling melden
31 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top service maar gebeurd wel regelmatig dat er iets niets meer voorraadig wat je gekocht hebt, wel altijd zeer vriendelijke en snelle service indien dit gebeurd. In de verschillende jaren ik er koop nog maar 1 palm gehad die anders was dan de bestelde dus valt vrij goed mee.
Beoordeling melden
JV
Jan v.
WERKENDAM
6 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima webshop. Deskundig. Snelle levering. Wat ik wel erg jammer vond is dat mypalmshop.com de Gunnera x cryptica tegelijkertijd op Marktplaats voor ongeveer de helft van de prijs aanbood. Voortaan toch eerst maar even op Marktplaats kijken.
Beoordeling melden
6 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Mooie planten voor een fijne prijs. De planten waren goed stevig ingepakt. Gelukkig maar, want zo te zien aan de doos was er nogal lomp mee omgegaan door PostNL.
Beoordeling melden
6 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling

Mooiste palmboom!

Het hele proces ging heel makkelijk en snel, en de palmboom was in het echt nog heel veel mooier dan op de foto - nog nooit zo'n mooie binnenpalm gezien
Beoordeling melden
8 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Korte wachttijd, uitstekend verzorgde behandeling van de plant, alles tiptop in orde. Zoals je het verwacht maar zoals het niet altijd gebeurt helaas.
Beoordeling melden
SL
24 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Comme à chaque commande que j’effectue chez vous, les plantes sont reçues rapidement et très bien emballées. Je vous recommande très souvent.
Beoordeling melden
28 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Dik tevreden!

Mooie gezonde planten voor een goede prijs. Ook de verzending gaat heel netjes. Ik heb nog nooit schade gehad bij een zending.
Beoordeling melden
30 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling

Bezorging was snel en zeer netjes…

Bezorging was snel en zeer netjes verpakt. Stekjes waren veel groter dan verwacht. Heel blij mee!
Beoordeling melden
17 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gave planten en bomen voor leuke prijzen. Keurige en snelle bezorging en goed verpakt en opgevuld👍
Beoordeling melden
24 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Iedere keer weer top. Planten goed verpakt en goede kwaliteit, voor een goede prijs.
Beoordeling melden
MS
22 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle goeie levering en de plant zag er nog mooier uit dan ik had verwacht.
Beoordeling melden
16 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie kwaliteit van het geleverde. Prijs ook prima en lekker snel geleverd
Beoordeling melden