mypalmshop.nl

3.781 reviews in totaal

3.781 reviews since 2 jan 2017

Gecertificeerd sinds: 21 mrt 2018
mypalmshop.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Veel klanten zijn positief over de stevige en zorgvuldige verpakking van de producten. Ook wordt de kwaliteit van de planten gewaardeerd en wordt de website vaak als overzichtelijk ervaren. Daarnaast zijn er positieve ervaringen met snelle leveringen wanneer deze plaatsvinden zoals beloofd. Tegelijkertijd zijn er regelmatig klachten over vertragingen in de levertijd, die niet overeenkomen met de beloofde termijn. Sommige klanten ontvangen planten die kleiner zijn of beschadigd zijn aangekomen. De communicatie rondom vertragingen of problemen wordt vaak als onvoldoende of traag ervaren. Ook de klantenservice wordt vaak als onvoldoende bereikbaar of niet oplossingsgericht gezien. Verder missen klanten soms duidelijke en voldoende productinformatie.

Reviewsmypalmshop.nl

A K
Anne K.
Twee hele mooie planten, erg blij mee. Mijn tip is wel om de planten niet dubbel te vouwen, ook al gebeurt het misschien wel voorzichtig, er was een tak geknakt. De andere plant was niet gevouwen. Maar verder heel erg mooi en heel goed geïsoleerd verpakt ook!

Fantastisch

Snelle levering. Prachtige plant. Helemaal volgens verwachting.

Antwoord van mypalmshop.nl

Wat een fijne review, ontzettend bedankt! Geweldig om te horen dat de levering zo vlot is verlopen en dat de plant helemaal aan je verwachtingen voldoet. We hopen dat je er erg lang van zult genieten! 🌿✨ Groene groet, Team MyPalmShop
Netjes verpakt en op tijd geleverd!
H R
Heins R.
Mooie plant. Snelle verzending en goed verpakt.
Niet vlak voor het weekende verzenden, dan blijven de planten langer in een loods staan
Goed verpakt en snel geleverd

Antwoord van mypalmshop.nl

Hoi, bedankt voor je positieve beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Mocht je in de toekomst nog vragen hebben, staan we natuurlijk voor je klaar.
Privéprofiel
Snelle verzending en goed verpakt. Zeer mooie plant!

Antwoord van mypalmshop.nl

Bedankt voor je geweldige 5-sterrenreview! ⭐⭐⭐⭐⭐ Wat fijn dat je zo tevreden bent! We waarderen het enorm dat je de moeite hebt genomen om ons 5 sterren te geven. 💚🌿 Heel veel plezier met je planten en hopelijk tot een volgende keer! 🪴😊

2 agaves.met transportschade

2 agaves gekocht en beide hadden best veel schade helaas. Bladen geknakt en 1 top gebroken. Was duidelijk iets mis gegaan met het transport. Jammer! De planten zaten wel in ruim voldoende potgrond en stevige potten

prijs / kwaliteit

De kwaliteit van het geleverde
D K
Daniël K.
Kwam anderhalve week later dan aangegeven. Geen communicatie vanuit henzelf, op mails pas na 4 dagen reactie. Planten in matige staat, niet zo groot als op de websote stond.

Antwoord van mypalmshop.nl

Beste Daan, Bedankt dat je de moeite hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons enorm om te lezen dat je bestelling pas anderhalve week later is aangekomen en dat de communicatie vanuit onze kant te wensen overliet. Vier dagen wachten op een e-mail reactie is uiteraard niet de service die we willen bieden. Daarnaast is het extra jammer dat de palmen in matige staat zijn binnengekomen en niet aan het verwachte formaat voldoen. We willen dit ontzettend graag netjes en naar tevredenheid voor je oplossen. Zou je opnieuw contact met ons willen opnemen via info@mypalmshop.com (eventueel met foto"s van de palmen)? We kijken dan direct hoe we dit recht kunnen zetten. Onze welgemeende excuses voor de teleurstelling. Met vriendelijke groet, Team MyPalmShop 💚
Fijne potgrond en snel verstuurd.
Heel goed verpakt en mooie cactus
Zeer snelle levering. Goed verpakt. We jammer dat de palmboom aan het eind van de bladeren bruine randjes heeft.
Top wel beetje kleiner dan verwacht