Klanten zijn over het algemeen positief over de snelle en betrouwbare levering, de zorgvuldige verpakking en de uitstekende kwaliteit van de planten en producten. De prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als goed beoordeeld en de duidelijke, informatieve website maakt het bestelproces makkelijk. Toch zijn er ook enkele punten van kritiek: sommige klanten ervaren beschadigingen aan producten of ontvangen de verkeerde planten. De verpakking wordt soms als overdadig of niet stevig genoeg ervaren. Daarnaast zijn er klachten over de bereikbaarheid en trage reacties van de klantenservice, hoewel er ook enkele positieve ervaringen zijn.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsmypalmshop.nl
Prachtige sterke planten ... prijs in verhouding ...levering snel en zeer goed verpakt
Mooie planten & snelle levering
Mooie plant in goede staat. Nog groter dan verwacht.
Snel en correct
Alle zakken apart verpakt in kartonnen doos, geeft extra afval…..
Met dit bedrijf valt geen afspraak te maken
Met dit bedrijf valt (no steeds) geen afspraak te maken!
Helaas moet ik me aansluiten bij de vele negatieve ervaringen hier, zie ook trustpilot. Het lijkt erop dat het bedrijf niet leert van zijn fouten.
Ik had donderdag als bezorgdag gekozen en daarvoor speciaal een vrije dag genomen. De levering zou plaatsvinden tussen 08:00 en 18:00 uur, maar er is niemand gekomen.
Op mijn e-mails kreeg ik geen directe reactie en telefonisch waren ze niet bereikbaar. Pas zondagavond ontving ik een reactie met de mededeling dat DPD (ja, daar heb je het al) ergens in de loop van de week zou leveren. Ergens in de week?!
Vervolgens kreeg ik maandagochtend ineens een bericht van DPD dat ze binnen een uur tot anderhalf uur voor de deur zouden staan.
Ik zou zeggen: lees eerst de reviews hier en beslis daarna of je hier nog wilt bestellen. Het is jammer dat Mypalmshop blijkbaar niets met de klachten doet en niet lijkt te begrijpen dat het mensen tijd en geld kost wanneer een levering niet op de afgesproken dag plaatsvindt.
Daarnaast is het frustrerend dat er wel verkocht wordt, maar dat het bedrijf vervolgens nauwelijks bereikbaar is voor vragen of klachten.
Goedemiddag,
Onze excuses voor het verloop van de levering en de lange wachttijd bij het beantwoorden van berichten. We nemen jouw feedback serieus en zullen deze gebruiken om onze service te verbeteren.
Team Mypalmshop
Met dit bedrijf valt geen afspraak te maken
Met dit bedrijf valt (no steeds) geen afspraak te maken!
Helaas moet ik me aansluiten bij de vele negatieve ervaringen hier of trustpilot. Het lijkt erop dat het bedrijf niet leert van zijn fouten.
Goedemiddag,
Bedankt voor je review. Het spijt ons te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad. Helaas zijn wij wat de levering betreft afhankelijk van een extern vervoersbedrijf, waardoor we (bijna) geen invloed hebben op de bezorging van onze pakketten.Echter zullen we jouw klacht wel doorzetten naar de vervoerder.
Team Mypalmshop
Helaas heeft de palm het transport niet goed overleefd.
Op aanraden aangeschaft, snel geleverd.
Ik heb een Laurus nobilis struik besteld. Heb niet de goede plant gekregen die ik heb besteld. Ze beweerd dat het een foutje is maar er hebben meer mensen die plant besteld waardoor die niet meer op haar pagina staat. Dan zeg ik dat en zegt ze sorry maar je kunt een tegoedbon krijgen. Nee dat is bij verkeerde levering wettelijk niet toegestaan ze is verplicht mijn plant als nog te leveren en kan ze dat niet moet ze mijn geld terug betalen. Ik kan niet toelaten wat dat zij bepaalt waar ik mijn geld aan uitgeef en wat ik mooi moet vinden. Mijn vader had zoon struik van 3m en voor mij is het een aandenken aan mijn overleden vader. De gene die ik ontzettend mis
Beste klant,
Wat een ontzettend verdrietig bericht om te lezen. We begrijpen volkomen dat deze Laurus nobilis struik een heel bijzondere en emotionele betekenis voor je heeft als aandenken aan je vader. Het spijt ons oprecht dat de levering niet correct is verlopen en dat de geboden oplossing niet passend voelde. Dat is absoluut niet de ervaring die we je willen meegeven.
We willen dit heel graag rechtzetten en samen naar een juiste oplossing kijken die wel aan je verwachtingen en rechten voldoet. Zou je hierover direct contact met ons willen opnemen via info@mypalmshop.com? Onze klantenservice staat voor je klaar om dit persoonlijk met je op te lossen.
Met meelevende groet,
Team MyPalmShop
De afhandeling na beschadigde vezorging
Kundig en vlot
Website duidelijk en uitgebreide beschrijvingen. Snelle verzending en goede producten.
Ruim optijd besteld , dinsdag besteld en levering op zaterdag gezet , maar kwam uiteindelijk dinsdag weer erop in huis
Tonele geleverd en goed verpakt. Top!
De afspraken en verzending en gewoon zo doorgaan