Soennah-dokter.nl

4.188 reviews in totaal   2.144 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten prijzen de hoge kwaliteit en effectiviteit van de producten, en waarderen daarnaast het brede, unieke assortiment met veel lastig verkrijgbare items. Bestellingen worden doorgaans snel en betrouwbaar geleverd, en de verpakking wordt als zeer zorgvuldig ervaren. De service wordt als vriendelijk, behulpzaam en klantgericht beschreven, met snelle communicatie en een goede bereidheid om problemen op te lossen. Ook de prijs/kwaliteitverhouding krijgt veelal positieve feedback, net als de duidelijke productbeschrijvingen. Er zijn enkele opmerkingen over vertragingen of fouten bij de levering. Daarnaast wordt soms genoemd dat sommige producten aan de prijzige kant zijn en dat extra uitleg bij bepaalde producten wenselijk zou zijn.

ReviewsSoennah-dokter.nl

Hallo, Ik had habat al muluk besteld. Een enkel graantje en deze morgen vroeg ingenomen zoals het hoort. Vandaag een dagje thuis ingepland. Ondertussen misselijk geworden, gebraakt en zeker 20 x naar toilet geweest met buikloop. Ik wist, dit wordt het. Lang slachtoffer geweest van zwarte magie en mensen die mij sihr hebben gegeven. Resultaat: verbluffend. Bij mij laatste toiletbezoek zijn er 2 zwarte ijzerdraden uitgekomen. Ik heb mijn intuitie gevolgd en ben er dankbaar voor. Vandaag dus totale rust en even mezelf op 1 zetten. Dankuwel
Ik vind letterlijk dat jullie niets beter hoeven te doen jullie doen het al echt waar perfect eerlijke goede mensen als je wat vraagt geven jullie duidelijke advies vriendelijk respect naar vrouwen toe echt een aanrader dus mensen allemaal naar soena dokter 😷 ze hebben ook uiteraard ook veel producten en goede kwaliteit parfums kaarten echt van alles
Ik ben heel tevreden met mijn bestelling. De producten zijn van goede kwaliteit en kwamen precies zoals verwacht aan. De verzending was snel en alles was heel netjes en zorgvuldig verpakt. Je merkt dat er aandacht wordt besteed aan de service en aan de klanten. Bedankt voor de fijne ervaring, ik bestel hier zeker opnieuw. 🤍
Mijn bestelling had ik op tijd ontvangen, het was netjes en goed verpakt. 1 product was helaas niet meer op voorraad maar heb wel binnen een paar dagen, het geld hiervan teruggestort gekregen zonder hierom te moeten vragen. Sukran MSG
Snelle bezorging en alles was zorgvuldig ingepakt. Ook erg fijn dat er per product duidelijk stond aangegeven hoe je het moet gebruiken. De producten zijn van goede kwaliteit en de prijzen zijn redelijk. Bedankt, ik ga voortaan mijn vaste producten hier bestellen. Het assortiment is bovendien groot en erg prettig!
Jullie hebben veel natuurlijke producten op voorraad wat ik heel erg waardeer. Snelle levering en goede kwaliteit producten. Alleen soms zit er heel weinig beschrijving bij het product dat je wil gaan bestellen. Denk aan ingredienten en wat meer informatie over het product.
السلام عليكم كل شيء منكم جميل و ممتاز و ايضا الe-mail met uitleg van de ptodukten die je moet gebruiken bij roeqaa. De henna die ik besteld had was zeer goed en heeft mijn haren goed gekleurd. ماشاءالله اللهم بارك الله يحفظكم و يبارك فيكم
Ik heb altijd goede ervaringen met de producten van Soennah Dokter is van goed kwaliteit. Maar hoop dat de bestelling wat sneller kan bezorgd worden dat zou helemaal top zijn. Maar ik raad iedereen om de producten die Soennah Dokter verkopen te kopen je krijgt waar voor je geld ik ben er super blij mee
Een hele fijne online winkel. Erg vriendelijke mensen en makkelijk bereikbaar. Je wordt goed op de hoogte gehouden betreft de bestelling en heb nooit problemen ervaren. Er is zelfs een veld voor opmerkingen bij het bestellen, waarin je je wensen of vragen kenbaar kunt maken.
De snelle levering van mijn bestelling vond ik helemaal top. De producten bevallen mij zeer goed, en zijn van zeer goede kwaliteit. Met dit warme weer is de rozenwater een uitkomst. Lekker verfrissend.

Snel en netjes geholpen. Ik ben zelfs telefonisch benaderd om te overleggen welk product ik zou willen kiezen in verband met het gekozen product wat was uitverkocht. Heel netjes en fijn
De parfum ruikt erg lekker, blijft ook lang zitten. Hele leuke actie met de korting en de gratis verzending, heb daarom ook voor mijn dochter een flesje van deze parfum gekocht! Supersnelle verzending!
Hele fijne snelle levering goede service en betrouwbaar. Geweldige produkten fan van lataffa air freshner en parfum. Deze week mooie actie géén verzendkosten! Dank je wel toch mooi meegenomen 😉

De gratis bites niet lekker

De gratis bites bij de bestelling is het enige minpunt, omdat ik deze niet vers vond smaken en daardoor niet lekker vind. Verder super service en levering.

Heel tevreden

Altijd fijn om hier te bestellen. Producten zijn goed en snelle bezorging. Toch 4 sterren, omdat ik 2x 8 pack snoepjes had besteld, maar dat bleken 2 6 packs te zijn. Als ik dat geweten had, had ik er 1tje meer besteld. Het waren cadeautjes en nu 'miste ik 4 pakjes'. Maar verder dus heel tevreden.

Unieke gezonde producten!

Ruim assortiment waardevolle gezonde en unieke producten. De enige in Nederland die de beste tandpasta ooit verkoopt, tandpasta met actieve kool en zonder fluoride. Dacht dat het niet bestond en het zelf moest gaan maken. Maar na een online zoektocht kwam ik uit bij deze Soennah Dokter webshop.

Blij mee

Ik bestel altijd van die olietjes of kleine parfums op basis van olie om uit te proberen.. Bestelling gaat altijd goed en snel geleverd, blij mee!

Krachtige oregano-olie van hoge kwaliteit

De oregano-olie van de Soenah dokter is van erg goede kwaliteit. Het is een krachtige olie die duidelijk zijn werking laat merken. Daarnaast was de verzending snel, wat altijd prettig is. Wat beter kan, is dat er meer algemene informatie wordt gegeven, vooral over de juiste inname en dosering. Ook is het jammer dat het flesje geen pipetje heeft, wat het doseren minder makkelijk maakt. Al met al een sterk product met nog wat ruimte voor verbetering in gebruiksgemak en uitleg.

Alhamdoulillah

Alles is super mooi verzorgd. Kreeg de bestelling op tijd en alles was prima ingepakt. Ik heb gebruik gemaakt van de optie reciteren. Voel me alhamdoulillah goed bij alle producten. Barak’Allah u feek.
Een goed gevulde pakket mogen ontvangen met verschillende dingen. Heerlijke dadels en honingset van 9 verschillende smaken als een cadeautje ingepakt. Kohl, thee, sterke tijgerbalsem. Doos was goed ingepakt en moest er voor getekend worden aan de deur. Snel geleverd. Hier ga ik vast en zeker vaker bestellen insha allaah. Dankjulliewel!