Soennah-dokter.nl

3.982 reviews in totaal   2.209 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De hoge kwaliteit en authenticiteit van de producten, vooral door het gebruik van natuurlijke ingrediënten, wordt vaak geprezen. De zorgvuldige en nette verpakking zorgt ervoor dat de producten veilig aankomen. Daarnaast wordt het grote en gevarieerde assortiment gewaardeerd, met unieke items die elders lastig te vinden zijn. De klantenservice valt in positieve zin op door vriendelijkheid, professionaliteit en snelle communicatie. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt doorgaans als goed ervaren. Klanten spreken vertrouwen uit in de webshop dankzij transparantie, nette levering en correcte afhandeling. Er zijn enkele opmerkingen over relatief hoge prijzen of verzendkosten. Sommige klanten vinden dat de productinformatie en beschrijvingen uitgebreider en duidelijker mogen zijn. Daarnaast zijn er bij fouten af en toe twijfels over de afhandeling.

ReviewsSoennah-dokter.nl

Hallo, Ik had habat al muluk besteld. Een enkel graantje en deze morgen vroeg ingenomen zoals het hoort. Vandaag een dagje thuis ingepland. Ondertussen misselijk geworden, gebraakt en zeker 20 x naar toilet geweest met buikloop. Ik wist, dit wordt het. Lang slachtoffer geweest van zwarte magie en mensen die mij sihr hebben gegeven. Resultaat: verbluffend. Bij mij laatste toiletbezoek zijn er 2 zwarte ijzerdraden uitgekomen. Ik heb mijn intuitie gevolgd en ben er dankbaar voor. Vandaag dus totale rust en even mezelf op 1 zetten. Dankuwel
Ik ben heel tevreden met mijn bestelling. De producten zijn van goede kwaliteit en kwamen precies zoals verwacht aan. De verzending was snel en alles was heel netjes en zorgvuldig verpakt. Je merkt dat er aandacht wordt besteed aan de service en aan de klanten. Bedankt voor de fijne ervaring, ik bestel hier zeker opnieuw. 🤍
Snelle bezorging en alles was zorgvuldig ingepakt. Ook erg fijn dat er per product duidelijk stond aangegeven hoe je het moet gebruiken. De producten zijn van goede kwaliteit en de prijzen zijn redelijk. Bedankt, ik ga voortaan mijn vaste producten hier bestellen. Het assortiment is bovendien groot en erg prettig!
Jullie hebben veel natuurlijke producten op voorraad wat ik heel erg waardeer. Snelle levering en goede kwaliteit producten. Alleen soms zit er heel weinig beschrijving bij het product dat je wil gaan bestellen. Denk aan ingredienten en wat meer informatie over het product.
Ik heb altijd goede ervaringen met de producten van Soennah Dokter is van goed kwaliteit. Maar hoop dat de bestelling wat sneller kan bezorgd worden dat zou helemaal top zijn. Maar ik raad iedereen om de producten die Soennah Dokter verkopen te kopen je krijgt waar voor je geld ik ben er super blij mee
Een hele fijne online winkel. Erg vriendelijke mensen en makkelijk bereikbaar. Je wordt goed op de hoogte gehouden betreft de bestelling en heb nooit problemen ervaren. Er is zelfs een veld voor opmerkingen bij het bestellen, waarin je je wensen of vragen kenbaar kunt maken.

Heel tevreden

Altijd fijn om hier te bestellen. Producten zijn goed en snelle bezorging. Toch 4 sterren, omdat ik 2x 8 pack snoepjes had besteld, maar dat bleken 2 6 packs te zijn. Als ik dat geweten had, had ik er 1tje meer besteld. Het waren cadeautjes en nu 'miste ik 4 pakjes'. Maar verder dus heel tevreden.

Unieke gezonde producten!

Ruim assortiment waardevolle gezonde en unieke producten. De enige in Nederland die de beste tandpasta ooit verkoopt, tandpasta met actieve kool en zonder fluoride. Dacht dat het niet bestond en het zelf moest gaan maken. Maar na een online zoektocht kwam ik uit bij deze Soennah Dokter webshop.

Krachtige oregano-olie van hoge kwaliteit

De oregano-olie van de Soenah dokter is van erg goede kwaliteit. Het is een krachtige olie die duidelijk zijn werking laat merken. Daarnaast was de verzending snel, wat altijd prettig is. Wat beter kan, is dat er meer algemene informatie wordt gegeven, vooral over de juiste inname en dosering. Ook is het jammer dat het flesje geen pipetje heeft, wat het doseren minder makkelijk maakt. Al met al een sterk product met nog wat ruimte voor verbetering in gebruiksgemak en uitleg.

Alhamdoulillah

Alles is super mooi verzorgd. Kreeg de bestelling op tijd en alles was prima ingepakt. Ik heb gebruik gemaakt van de optie reciteren. Voel me alhamdoulillah goed bij alle producten. Barak’Allah u feek.
Een goed gevulde pakket mogen ontvangen met verschillende dingen. Heerlijke dadels en honingset van 9 verschillende smaken als een cadeautje ingepakt. Kohl, thee, sterke tijgerbalsem. Doos was goed ingepakt en moest er voor getekend worden aan de deur. Snel geleverd. Hier ga ik vast en zeker vaker bestellen insha allaah. Dankjulliewel!

7 kruiden olie en magnesium junior

Haarolie ruikt heerlijk. Nou kijken of het echt zn werk doet voor droge haar. Nog uitproberen. De magnesium junior spray is wel goed kan je makkelijk uit smeren alleen werkt heel licht op mn dochter slaap is helaas niet veranderd en ook als je wondjes hebt aan je handen of benen is het niet verstandig om erop te smeren dat prikt en brand een beetje vermijd dan ook de plekken.
Zeer goede communicatie, snelle levering & in zeer goede staat heb ik het pakketje inmiddels al op mijn nachtkastje staan, klaar voor gebruik. Ik ga genieten van deze crème, die mij uiteindelijk zal verlossen van de akelige schimmelnagel.
Goede producten en een duidelijk aanbod. Bestelling werd snel bevestigd en de communicatie was duidelijk en betrouwbaar. Alles netjes en zorgvuldig verpakt ontvangen. Moge Allah s.w.t. jullie belonen.
Goede service. Verzending is vlot. Produkt zijn goed verpakt. Breed assortiment aan producten. Ik ben tot nu toe content over de kwaliteit en verkoopprijs op de site en zal zeker vaker bestellen.

Goede producten, maar helaas wel prijzig voor iemand met een minder inkomen

Goede producten. Bestellen is makkelijk. Het mijn bestelling netjes ontvangen en alles zag er heel netjes uit. De meeste dingen zijn heel duur. Als er meer en vaker acties zouden zijn op de verzorging producten kunnen mensen met wat minder inkomen ook de biologische pure genezing producten kopen.
Fijne website en had er voor gekozen om bestelling op te halen in de winkel om even rond te kunnen kijken.De winkel is iets te donker voor mij maar het was toch fijn.Vriendelijje mensen.!
de produkten zijn van topkwaliteit , zalige kastanje honing weer gekocht , een paar harsen om te branden als wierook , ook die zijn heel goed en lekker van geur , de donkere castorolie heb ik al voor m’n haar gebruikt en ook die was heel erg goed van kwaliteit, ik ben altijd blij met jullie producten en bestel regelmatig wat
Super snelle levering en goede service! En het contact ( door mij gemaakte fout in bestelgegevens ) geduldig en professioneel opgelost. En het vertrouwen naar mij als klant toe. Dank jullie wel. En uiteraard de Super goede producten.Succes en in sha Allah tot de volgende bestelling. Groet Fatiha
Producten zijn goed, verschillende honingsoorten besteld en je proeft echt de kwaliteit. Goede service. Andere producten moet ik.nog uitproberen maar ziet er goed uit.