Klanten zijn bijzonder tevreden over de zeer snelle en stipte levering van hun bestellingen. De meeste klanten prijzen de hoge kwaliteit en natuurlijke samenstelling van de producten. Ook ervaren zij de service als vriendelijk, professioneel en oplossingsgericht. Daarnaast vinden klanten de prijs-kwaliteitverhouding gunstig en prijzen zij de scherpe prijzen. Het persoonlijke contact en de klantgerichte afhandeling van problemen worden eveneens gewaardeerd.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewstopdiervoeding.nl
Super
Zowel de rundelong en lamslong zijn geweldige producten om mijn honden mee te trainen. Ze doen er alles voor.
Snel en goed.
De beste
Zoals altijd tip top in orde de beste. 👍
Geweldige service!!
Helaas andere hondensnack ontvangen dan wat ik besteld had, maar èèn belletje, zeer vriendelijk te woord gestaan, en passende oplossing werd mij aangeboden!
Heel klantvriendelijk en respectvol!
Waar kom je dit tegenwoordig nog tegen??!!
Zeker weten dat ik hier vaker ga bestellen!
De snacks die ik kreeg zagen er , qua kwaliteit, wel heel erg goed uit! Jammer dat mijn hond dit niet kan eten!!
Vriendelijke groeten, Arina
De pinda's die ik hier altijd haal zijn van uistekende kwaliteit en de vogels zijn er dol op. Ik bestel altijd veel zodat ik weet dat ik voorlopig voldoende heb. Ze zijn altijd zo snel uitverkocht dat zeg al genoeg. Super service.
de plastic verpakking van het strooivoer mag wel wat steviger( de dikte van de plastic zak), 1 zak was open gescheurd op de bovennaad waardoor er veel los voer in de doos zat, een andere bezorger dan PostNL is ook sterk aan te raden, de zending werd niet bij ons adres afgeleverd maar op een ander adres!!
Super top topper topst!!
Geweldig product en een heerlijke traktatie voor jou hond en vet arm.
Super om mee te trainen en zomaar. Je hond zal jou heel dankbaar zijn en alles voor willen doen. Top Product 👍🏻👍🏻
Kophuid
Bestel al enige jaren bij topdiervoeding. M.n de kophuid die gaat er hier flink doorheen
Snelle verzending. Altijd tevreden van!
Prima
Snel en goede kwaliteit.
Snelle reactie op vraag
Keurig optijd. Alleen de zaden zijn erg vuil.veel gruis
Kophuid
Niets, ga lekker zo door helemaal prima. 👍