Gourmetten.nl

5.711 reviews in totaal   173 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de hoge kwaliteit van het vlees en de overige producten. De service wordt als uitstekend en zorgeloos ervaren, waarbij de vriendelijkheid en het meedenken van het personeel wordt gewaardeerd. Er is veel lof voor de verzorging, presentatie en volledigheid van de pakketten en schalen. De bezorging verloopt stipt en correct, en het gemak van bestellen en afhalen wordt als groot pluspunt genoemd. Daarnaast wordt de hoeveelheid eten meestal als ruim voldoende ervaren en wordt de ruime keuze en variatie in vlees, vis en bijgerechten gewaardeerd. Soms zijn er opmerkingen over de meegeleverde branders en materialen, waarbij enkele negatieve ervaringen zijn genoemd. Ook zijn er af en toe opmerkingen over de hoeveelheid eten, die soms als te veel of juist te weinig wordt ervaren. Daarnaast zijn er enkele suggesties voor uitbreiding van het assortiment.

ReviewsGourmetten.nl

Alles was goed en lekker, maar wel nadat we zelf voor vervangende branders hadden gezorgd. De meegeleverde wilden niet branden. Vlgd keer maar elektrisch!

Antwoord van Gourmetten.nl

Bedankt voor je feedback, we vinden het jammer om te horen dat de meegeleverde branders niet naar wens waren. Bij A-Z doen we ons best om kwaliteit te leveren en het is fijn dat het uiteindelijk goed en lekker was. We waarderen je eerlijkheid en nemen dit zeker mee om onze producten nog beter te maken. Bedankt voor je feedback! Groetjes van het A-Z team!
M G
Mia G.
Perfecte verzorging van de gourmetvlees, salades. Heel goed vlees goed van smaak. Service uitstekend.

Antwoord van Gourmetten.nl

Bedankt voor je fijne review! Bij A-Z doen we altijd ons best om de beste kwaliteit vlees en verse salades te leveren. Het is geweldig om te horen dat onze service en producten je zo goed bevallen. Jouw waardering motiveert ons om zo door te gaan en telkens weer die perfecte gourmetervaring te bieden. We kijken ernaar uit je binnenkort weer te mogen verwelkomen bij A-Z! - Arno

Vlot kunnen bestellen uit ruime keuze

Vlot kunnen bestellen uit ruime keuze

Antwoord van Gourmetten.nl

Hoi! Super dat het bestellen bij A-Z zo vlot ging en dat je blij bent met de ruime keuze die we bieden. Bij A-Z vinden we het belangrijk om het je zo makkelijk mogelijk te maken en altijd een breed assortiment klaar te hebben, zodat je precies vindt wat je zoekt. We waarderen het echt dat je voor ons hebt gekozen en hopen je snel weer te kunnen helpen. Tot de volgende keer bij A-Z!
Service prima en op tijd. Vriendelijk en bij issue snel opgelost. Het was heerlijk, netjes verpakt, genoeg voor ieder. Absoluut aanrader.

Antwoord van Gourmetten.nl

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze service en dat alles netjes en op tijd is geleverd. Bij A-Z doen we ons best om elke bestelling met zorg te behandelen en snel te helpen wanneer dat nodig is. Het is natuurlijk ook mooi om te weten dat het eten in de smaak viel en dat de hoeveelheid goed was voor iedereen. Jur van A-Z.
Het vlees is van top kwaliteit, veel extra’s erbij, alles is schoon en word netjes bezorgd en weer opgehaald

Antwoord van Gourmetten.nl

Super bedankt voor je enthousiaste review. Bij A-Z vinden we het heel belangrijk dat onze producten van topkwaliteit zijn en dat alles netjes en schoon bij jou wordt bezorgd én opgehaald. We doen er alles aan om onze service zo goed mogelijk te maken, en jouw feedback geeft ons daar weer een boost in. Tot de volgende keer! Team A-Z

Het gemak is geweldig

Wordt keurig op tijd geleverd, compleet dus je hoeft nergens meer aan te denken. Kwaliteit van het eten is uitstekend. Het gemak is geweldig.

Antwoord van Gourmetten.nl

Super bedankt voor je fijne review. Bij A-Z vinden we het belangrijk dat je zorgeloos en op tijd kunt genieten van kwalitatief goed eten, zonder dat je ergens aan hoeft te denken. Het is top om te horen dat ons gemak en de kwaliteit ervan bij jou zo goed bevallen. We blijven ons best doen om die standaard hoog te houden! Jur van A-Z.
E V
Ed v.
Een heerlijke en gevarieerde gourmet schotel Wij hebben er met z,n 2e heerlijk van genoten

Antwoord van Gourmetten.nl

Wat fijn om te horen dat jullie zo hebben genoten van de heerlijke en gevarieerde gourmet schotel van A-Z. We vinden het super belangrijk dat onze producten zorgen voor een gezellige en smakelijke ervaring, precies zoals het hoort bij samen eten. Het doet ons ongelofelijk plezier dat we daar aan hebben kunnen bijdragen. Bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring! - Arno
Het was heerlijk. Genoeg variatie. Voor iedereen wat ook vis besteld. En belangrijkste.... geen afwas! Heerlijk toch. Vooral nog eens gaan doen.

Antwoord van Gourmetten.nl

Wat fijn om te horen dat je zo genoten hebt van de variatie en het gemak bij A-Z. Wij vinden het belangrijk dat iedereen iets lekkers kan vinden en dat je vooral kunt ontspannen zonder gedoe, zoals die vervelende afwas. Jouw enthousiasme motiveert ons om deze ervaring elke keer weer top te maken! - Arno
F M
Frits M.

Lekkerrrrrrr

Ruim voldoende voor al onze gasten, lekkere sauzen en heerlijk stokbrood. Op tijd geleverd. Dank.

Antwoord van Gourmetten.nl

Wat fijn om te horen dat alles ruim voldoende was voor jouw gasten en dat je hebt genoten van de lekkere sauzen en het heerlijke stokbrood. Bij A-Z doen we ons best om onze producten op tijd te leveren en voor hoge kwaliteit te zorgen, zodat jij zorgeloos kunt genieten met je gezelschap. Hopelijk tot snel! - Arno
Heerlijk eten en makkelijk je hoeft ook niet afgewassen 😅 goede kwaliteit

Antwoord van Gourmetten.nl

Wat fijn om te horen dat je zo hebt genoten van het lekkere eten bij A-Z. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten niet alleen kunnen genieten van goede kwaliteit, maar ook van het gemak dat we bieden – geen gedoe met afwassen is natuurlijk een plus! Dankjewel dat je dat waardeert, we doen er alles aan om dit telkens weer te realiseren. Tot snel! - Arno
Helaas een ander vleespakket gekregen dan besteld. Bestellen ging eenvoudig en thuisbezorgen met kerst was heel fijn, alles lekker vers!

Antwoord van Gourmetten.nl

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om ons te laten weten hoe het ging met je bestelling bij A-Z. Jammer dat er iets misging met het ontvangen van het verkeerde menu. We proberen verkeerde leveringen altijd meteen op te lossen middels onze storingslijn, we adviseren je dus altijd om meteen contact op te nemen met onze customer service wanneer er iets niet helemaal klopt. Bij A-Z streven we er namelijk altijd naar om onze klanten de beste kwaliteit en service te bieden, en jouw feedback helpt ons om dat te blijven doen. We hopen je snel weer te zien! - Arno
Alles werd volgens afspraak bezorgd. De schalen zagen er goed, vers en verzorgd uit.

Antwoord van Gourmetten.nl

Super bedankt voor je leuke reactie! We vinden het bij A-Z heel belangrijk dat alles precies volgens afspraak verloopt en dat onze producten altijd vers en verzorgd bij jou aankomen. Het is fijn om te horen dat dit ook zo ervaren wordt. Jouw tevredenheid motiveert ons. Tot snel! - Arno

Bedankt voor je positieve beoordeling! Hopelijk tot snel! - Maya

Bedankt voor je positieve beoordeling! Hopelijk tot snel! - Maya
Service was perfect

Antwoord van Gourmetten.nl

Bedankt voor je mooie review! Bij A-Z doen we er alles aan om onze service top te houden, dus fijn om te horen dat het jou ook zo is bevallen. Jouw waardering motiveert ons enorm! Hopelijk tot snel. - Arno
Ik zou niet weten wat er beter zou kunnen! Wij zijn héél tevreden over hoe het allemaal gaat! 👍🏻

Antwoord van Gourmetten.nl

Wat fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent over alles! Bij A-Z doen we ons uiterste best om onze service soepel en prettig te laten verlopen, en het is super om te weten dat dit goed bij jou overkomt. Jouw positieve feedback geeft ons extra energie om zo door te gaan. Hartelijk bedankt dat je de tijd hebt genomen om dit te delen! Groetjes Jur van A-Z.
Compleet verzorgt , dat zit wel goed. Alleen voor grote eters te weinig vlees. Anders zeer goed

Antwoord van Gourmetten.nl

Hey! Bedankt voor je leuke en eerlijke feedback! Bij A-Z vinden we het superbelangrijk dat alles compleet en goed verzorgd is, en fijn om te horen dat dat zo bij jou overkomt. We nemen je opmerking over de hoeveelheid vlees zeker mee, want we willen dat iedereen bij ons aan z’n trekken komt. Jouw mening helpt ons om steeds beter te worden. Tot de volgende keer bij A-Z!
Een gezellige kerstavond Met lekkere hapjes en salades En super service 👍

Antwoord van Gourmetten.nl

Hoi! Wat heerlijk om te horen dat je een gezellige kerstavond hebt gehad met de lekkere hapjes en salades van A-Z. We vinden het fantastisch dat onze service ook als super is ervaren. Bij A-Z streven we er altijd naar om jou te voorzien van de beste kwaliteit en een fijne ervaring, zeker tijdens zulke speciale momenten. Jouw positieve ervaring betekent veel voor ons! -Team A-Z
Rijk gevuld en smaakvol, kwaliteitsvlees. Perfecte service in een wword grandioos.

Antwoord van Gourmetten.nl

Hoi! Super bedankt voor je enthousiaste reactie! Het is fijn om te horen dat ook onze service je zo goed bevallen is. Jouw tevredenheid is precies waar we het voor doen! Tot de volgende keer bij A-Z! - Maya
M T
Miranda T.
Goede service en heerlijk vlees en salade

Antwoord van Gourmetten.nl

Super bedankt voor je review! Bij A-Z doen we altijd ons best om onze service top te houden en natuurlijk de lekkerste vleesgerechten en salades op tafel te zetten. Tot snel weer! Team A-Z