justbrands.nl

3.401 reviews in totaal   763 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering en het op tijd ontvangen van hun bestellingen. De goede kwaliteit van de kleding en producten wordt gewaardeerd. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, wat leidt tot een hoge tevredenheid. Het retourproces is eenvoudig en klantvriendelijk, met complimenten voor de meegeleverde retourlabels en snelle afhandeling. Ook het ruime en diverse aanbod valt in de smaak. Verder wordt het bestelproces en de webshop als eenvoudig en prettig ervaren. Klanten waarderen het vriendelijke en deskundige personeel in de winkels en online. Sommige klanten merken op dat bepaalde merken of producten soms beperkt beschikbaar zijn. Daarnaast worden de prijzen wisselend beoordeeld; sommige klanten vinden de prijzen aan de hoge kant of zijn kritisch over de prijs-kwaliteitverhouding.

Reviewsjustbrands.nl

Makkelijk bestelproces en het selecteren van een eventueel ophaalpunt. Binnen zeer korte tijd al de bestelde artikelen in huis. Groot compliment over de eenvoud van het retourneren van artikelen door de meegeleverde retour sticker. Daar kunnen veel online shops nog iets van leren waar soms een retour formulier dient uit geprint te worden.

Attente medewerkers en veel aandacht voor de klant

De medewerkers in de winkel in Groningen hebben mij heel aardig te woord gestaan en heel goed geholpen. Ik had laatst een jas ter reparatie gebracht, en ze hebben de vraag heel goed afgehandeld. De jas is uiteindelijk perfect gerepareerd en ze waren heel vriendelijk en attent. Ook stijladvies konden ze met veel aandacht geven en ze namen er alle tijd voor. Top!
Fijne site met een duidelijk overzicht van wat ik zocht. Levering was ook s'avonds mogelijk wat voor mij heel prettig is. Binnen 2 dagen had ik mijn bestelling in huis. Wat ik ook heel prettig vind is dat ze het heel makkelijk maken om een artikel te retourneren indien het niet voldoet aan je verwachting. Retourlabel zit bijgevoegd in de doos. Wat mij betreft kan ik geen verbetering bedenken voor deze site.
M B
Marice B.
Eenvoudige manier van bestellen, recht toe en recht aan. Indien het artikel geretourneerd moet worden, is dit ook zonder al te veel poespas. Het assortiment artikelen is voldoende divers.
R R
Romeo R.
Super aardig aan de back office en heel snel opgelost en kundige vakmanschap voor wat betreft klantenservice , er wordt meegedacht en er wordt ook echte oplossing geboden , wat tegenwoordig een absolute luxe is. Kortom eerlijke handelspraktijken .🙏🏽🙏🏼💯
L B
Leon B.

Snelle service na bestelling

Na de bestelling wordt het artikel (broek) zeer snel verzend klaar gemaakt en verzonden. De andere dag al in huis. Perfecte service dus.
F W
Frans W.
Welke exacte kleur het kledingstuk heeft is vanaf de foto op de website niet altijd duidelijk te herkennen. Deze kleur verschilt regelmatig met de werkelijke kleur. Of dit aan de belichting van de genomen foto ligt weet ik niet.
We zijn uiterst tevreden met de kleding van PME maar de prijzen zijn soms aan de hoge kant. Dan betekent het shoppen in de uitverkoop.
K K
Katja K.
Fijne mensen, fijn te woord gestaan had gebeld ivm de kledingmaten van me vriend want die had ik niet🫣. Snelle service, besteld en de volgende dag al binnen, toppers!!

Tegemoetkoming ivm retourzending

Ik had een issue iz een retourzending. Na een email met Just Brands is men mij, als vaste klant van PME kleding en schoenen, uit coulance tegemoet gekomen.
W S
Wim S.
De kwaliteit kleding is prima en de prijs meestal ook,alleen jammer dat het door DHL bezorgd wordt want vaak krijg je het berichtje,Oeps we hebben u gemist terwijl je gewoon thuis bent en je voor niets hebt zitten wachten en het dan ook nog op moet halen,Triest!!!!!

Goede kwaliteit en prijs

Fijne winkel die ook nog aan je denkt als je jarig bent en oc lid bent met kortingen.
Vriendelijk personeel! En online ook makkelijk bestellen en volgende dag al binnen. Soms mooie aanbiedingen ook!
Prijs van de producten is concurrerend. Ruim keus binnen mijn favoriete merken.
F W
Frans W.
Wat mij beviel is de kwaliteit kleding en de snelle levering. Wat mogelijk beter kan is de kleurweergave van sommige artikelen. Deze verschillen nogal eens met wat er erop de website wordt getoond met het origineel.

Snowprop leren jas 5XL

Op zaterdag een mooie jas besteld via Internet voor 450,— op maandag al geleverd met zowat voor 100,— extra’s als rugzak en onderhoudsproducten. Top Service
Fantastische service! Het contact verliep super vriendelijk en behulpzaam. Ook ruilen was geen enkel probleem. Ik ben ontzettend tevreden en kom zeker terug!
als je besteld komt het de volgende dag al aan heel fijn de retouestikker zit er al bij als het moet ook fijn
Mooie collectie, snelle levering, goede betalingsvoorwaarden.
A V
Aad v.
In principe niks de behandeling van jullie is perfect goede service snelle levering ook bij retourneren en daarom ben ik als klant zeer tevreden een dikke vette 10 voor jullie inzet