Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en correcte levering, de uitstekende kwaliteit en de mooie afwerking van de hoeden. De pasvorm en verstelbaarheid worden gewaardeerd, net als de vriendelijke, behulpzame klantenservice. Veel mensen prijzen de goede zonbescherming en UV-factor, en het modieuze, lichte en praktische design dat ideaal is voor op reis. Producten komen meestal overeen met de beschrijving en foto’s. Er zijn echter enkele opmerkingen over de bezorgdienst en de verpakking. Daarnaast wordt soms aangegeven dat de maten afwijken of dat de kleur of het model niet helemaal overeenkomt met de verwachting. Ook blijft een reactie van de klantenservice in sommige gevallen uit.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsSunhats.eu (NL)
Mooie chique hoed die superhandig is voor op reis omdat ‘plat’ in de koffer kan (en dan niet kapot gaat…!?)! Volgens mijn man zit hij heerlijk en factor 50 tegen de zon is ook heel mooi meegenomen!
De service van Sunhat is fantastisch en persoonlijk! Dankjewel Erwin! … misschien toch ook nog eens voor mijzelf naar een goed gaan kijken…!!!?!
Ik bestelde een hoed via uw website omdat ik al eerder 2 rond gebreide katoenen hoeden had besteld in rose en beige die mij goed bevielen.ik keek regelmatig of deze hoeden ook in wit verkrijgbaar waren.
Dat leek nu ineens het geval bij de hoed Breton. Toen de hoed arriveerde bleek het een ander model als op de website afgebeeld. In mijn oog wezenlijk ander materiaal dan afgebeeld.
Ik heb de hoed niet geretourneerd omdat deze hoed ook wel bruikbaar is Maar de hoed kwam niet echt overeen met de beschrijving en de foto’s die ik op uw website vond. Hij is namelijk niet echt opvouwbaar zoals beschreven en afgebeeld. Dat vond ik niet positief.
Antwoord van Sunhats.eu (NL)
Hallo,
Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Het spijt ons dat de Breton niet helemaal aansloot bij de verwachting die u op basis van de foto’s en omschrijving had.
De eerder gekochte katoenen hoeden zijn van een ander merk en materiaal dan onze Breton. Daardoor verschillen ze in model, structuur en draaggevoel.
De Breton is bedoeld als lichte reishoed die kreukbestendig is en na gebruik of vervoer gemakkelijk weer in vorm komt. Fijn om te horen dat u de hoed toch kunt gebruiken; we hopen dat u er alsnog veel plezier van zult hebben.
Dank voor uw feedback. Die helpt ons om onze productinformatie zo duidelijk mogelijk te houden.
Team Sunhats
Product voelt zoals beschreven, altijd lastig kleur van een scherm af zien hoe het in het echt zou zijn. Prima netjes allemaal gegaan en mooi product. Was handig geweest als het had laten doen dat er 2 touwtjes achter hangen, dat verraste mij.
snelheid bezorgen, verpakking was goed.
Verbeteren: de track and trace hoeft voor mij niet via een download programma waarbij ik nog vele andere mogelijkheden en artikelen te zien krijg. dan sla ik 't over en wacht het pakket af...zoals nu!
Mooie hoed
In eerste instantie een hoed besteld waarvan de kleur nogal afweek van de kleur op de website. Dit is door de klantenservice heel goed opgelost. Net een nieuwe hoed binnen gekregen die helemaal voldoet aan mijn verwachting. Supersnelle bezorging!
Mijn 2e hoed aangeschaft. Fijn vanwege de zonprotector én het mooie model "Bella ".
Alleen jammer dat het bestelproces zó snel ging dat ik de kortingsactie niet heb kunnen ingeven.
Scheelt toch altijd weer.
Email gestuurd: Helaas geen reactie mogen ontvangen.
Antwoord van Sunhats.eu (NL)
Bedankt voor je mooie woorden over de hoed, en wat fijn om te horen dat je al een tweede hebt aangeschaft!
Wat jammer dat het niet lukte om de kortingsactie toe te passen en dat je nog geen reactie op je e-mail hebt ontvangen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We nemen contact met je op om dit samen netjes op te lossen.
Prima alles. De doos zou wat kleiner kunnen maar dat is natuurlijk muggenzifterij. En de producten, ik heb inmiddels twee zonnehoeden van House of Ord zijn absoluut fantastisch!
Mooie hoed, keurig verpakt ook maar van mij hoeft er aan de buitenkant niet op te staan wat erin zit. Het had een verrassing voor iemand zullen zijn en die was nu al verklapt ;-)
Snelle bezorging en prachtige hoed.
Snelle bezorging, alleen is GLS niet zo'n betrouwbare bezorger qua tijden . Maar de hoed is echt prachtig en zit als gegoten! Heel erg blij mee!
Mijn man en ik zijn blij met onze aankoop!
Mijn man en ik zijn blij met onze aankoop. De hoeden zijn comfortabel, van mooie kwaliteit en dragen prettig. Ook de klantenservice was vriendelijk en behulpzaam, en de levering snel. We zullen hier in de toekomst zeker weer bestellen.
Top hoed
Wat een fijne hoeden zijn dit.
Leuke kleuren en variatie, ik heb inmiddels 3 verschillende modellen
Ze kunnen makkelijk mee in de koffer en kreuken niet.
Ze zijn licht en dragen fijn.
Deze wil je gewoon hebben
Vorm- en kleurvast, eenvoudig schoon te maken, maat te stellen. Ik draag mijn hele leven hoeden, deze zijn buitengewoon goed!
Hele fijne hoed
De hoed is heel mooi! En makkelijk verstelbaar! Dat was even spannend want ik draag normaal een kleiner formaat.
Snelle levering en ze doen niet moeilijk bij een weeffoutje bij de geleverde hoed .Gratis terugsturen en geld teruggestort op mijn bankrekening
Snelle levering en ze doen niet moeilijk bij een weeffoutje in de geleverde hoed.
Een mooie hoed, die overeen kwam met wat ik op de website heb gezien. Erg blij mee.
Bestelling ging makkelijk en de hoed werd snel geleverd.
De kwaliteit van de hoed is erg mooi en hij zit perfect.
Heerlijke hoed, zacht en in tegenstelling tot andere hoeden juist niet warm of zweterig!
prima site
duidelijke fotos
goede maatbeschrijvingen
goed verpakt en snelle verzending
Hoed kwam in goede doos. Duidelijke en uitgebreide omschrijving/behandeling erbij. Erg blij met deze accesoire! Mooie snit.
De Gilly hoed bevalt ontzettend goed. Fijne katoenen binnenkant. En wat een vlotte en vriendelijke klantenservice. Ik ben fan!