inductiebeschermer.nl- Logo - Beoordelingen

inductiebeschermer.nl

443 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.183 beoordelingen in totaal

8 dec 2023
Deze werkt prima. Je kan je knoppen erdoor bedienen dus je hoeft hem niet op te tillen als je je vuur harder of stiller wil zetten. Ik heb de semi transparant genomen en ben heel tevreden. Ik leg er wel een deken over omdat mijn katten ongewild op de knoppen duwen als ik het vuur niet gebruik. Ik heb wel een grotere maat genomen zodat de hoekjes niet storen als ze wat plooien. Zo blijft mijn vuur altijd volledig bedekt door de inductie beschermer.

7 dec 2023
Helaas geen duidelijke informatie over dat de inductieplaatbeschermer van de inductiekookplaat gehaald moet worden. Nadat er bij het eerste gebruik een beschadiging optrad, ben ik uitgebreid gaan zoeken op de website of ik iets verkeerd had gedaan. Na het lezen van een flinke lap tekst vond ik inderdaad de informatie dat de inductieplaatbeschermer bij het koken niet op de inductiekookplaat mag liggen. En dat tussen allerlei opmerkingen dat de inductieplaatbeschermer zo gemakkelijk schoongemaakt kan worden. Juridisch zal het allemaal wel kloppen maar dat neemt niet weg dat ik me misleidt voel.

Beoordelingen voor inductiebeschermer.nl

inductieplaatbeschermer en spatscherm

Zowel de inductieplaatbeschermer als het bestelde spatscherm zijn van een prima kwaliteit. Ook de mogelijkheid om een eigen foto te kunnen gebruiken is leuk. Naast de bescherming van de inductieplaat, biedt het ook de ruimte om tijdelijk iets op de plaat te zetten.
Snel geleverd en ziet er goed uit. Minpuntje is dat de afbeelding kleiner is afgesneden dan het plaatje in de bestelling liet zien. Er mist als het ware een stukje van de afbeelding. Verder lijkt het kwalitatief goed.
23 aug 2024
Snelle levering, de vorige kookmatjes waren met aan 1 zijde een opdruk, nu zijn beide zijdes hetzelfde, maakt dus niet uit welke boven ligt? Graag antwoord op deze vraag
2 sep 2024
Dat ik zelf een eigen vakantie foto kon insturen. Dat wij hierdoor elke dag een hele fijne vakantie herinnering op onze inductie plaat zien.
26 aug 2024
Na de allereerste keer gebruik bleef er een kring opstaan en deze trok ook niet meer weg. Heel jammer, want zo’n kring staat niet zo mooi.
31 aug 2024
Prachtig product, precies als op de foto, mooi sterk materiaal. Zeer veel keus en supersnel geleverd.
WV
Wim v.
Stolwijk
Prima inductiebeschermer. Snel en goed verpakt geleverd. Product voldoet aan beschrijving.
Al binnen 2 dagen geleverd! Foto afbeelding is super zuiver.
2 sep 2024
zeer goed product met mooi design en perfecte afwerking
27 aug 2024
goede kwaliteit en men doe, maakt waar, wat men beloofd

Inductiebeschermer leer

Mooi soepel leer, goed oprolbaar en snel geleverd.
Snelle levering en mooie kwaliteit.

Uitstekend!

Mooi product en snelle service!
26 aug 2024
Geen problemen werkt goed.
31 aug 2024
Prima en mooi