inductiebeschermer.nl

2.936 reviews in totaal   397 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over de goede kwaliteit en het mooie materiaal van de producten. De snelle en correcte levering wordt vaak geprezen. Ook de mooie, scherpe en persoonlijke afdrukken vallen in de smaak. De mogelijkheden tot maatwerk, de vriendelijke en behulpzame service, en het eenvoudige bestelproces dragen bij aan een positieve ervaring. Daarnaast beschermt het product de kookplaat of tafel goed, wat veel gebruikers waarderen. Er zijn enkele kritische opmerkingen over de duurzaamheid en afwerking van de producten. Soms zijn er negatieve ervaringen met vertragingen in de levering. Klanten merken daarnaast op dat er kleur- of scherpteafwijkingen kunnen zijn bij de afdrukken en dat de keuze voor maatwerk soms beperkt is of kleine afwijkingen vertoont. Ten slotte zijn er suggesties voor verbetering van het bestelproces en gebruiksgemak.

Reviewsinductiebeschermer.nl

Top service en kwaliteit!

Ik had al eens een inductiebeschermer besteld bij jullie en was zeer tevreden. Nu met de nieuwe keuken en een grote kookvuur hadden we een groter model nodig. Opnieuw zeer tevreden van de print en de kwaliteit. Ook jullie service is top! Snel antwoord op mijn vragen, snelle en correcte verzending.
Er werd goed meegedacht. Onze aangeleverde foto was niet scherp genoeg waarna jullie contact met ons opgenomen hebben. Reactie op onze mails was snel. We zijn super blij met het eindresultaat. Het hele proces is zeer vakkundig en netjes verlopen. Levering was ook snel. En jullie zijn de enige die echt afwijkende maten kunnen leveren.

Antwoord van inductiebeschermer.nl

Bedankt voor de mooie review & foto! Veel plezier ermee.

Geweldige service

Makkelijk website, geweldig dat je andere maten (dan de standaard) kunt opgeven. Fijn dat je een eigen foto makkelijk kunt uploaden en het resultaat is zo mooi. Een herinnering aan onze reis naar Antarctica.

Super!

Na de mooie inductiebeschermer mocht een muurbeschermer niet ontbreken. Ook nu weer pronkt dit juweeltje met eigen foto en eigen tekst in mijn keuken. Niet alleen is deze super mooi maar tevens zeer effectief! Kortom wederom een mooi product wat super snel geleverd werd, top !

Prachtig!

Vijf jaar geleden hadden wij al een inductiebeschermmat gekocht, deze was nog in perfecte staat maar we waren toe aan iets anders. Ik heb een foto gemaakt van één van mij zelf gemaakte schilderijen en deze als afbeelding gebruikt voor de nieuwe beschermmat. Prachtig resultaat, goed materiaal en een leuke eye catcher in de keuken.
Hwt was een goede ervaring 1e foto gaven ze aan dat deze niet scherp was ,toen heb ik een andere foto ingestuurd en deze is het geworden. Vond het erg attent.

Leuk cadeau voor Sinterklaas!

Leuk cadeau voor Sinterklaas. Mijn moeder is heel blij met haar nieuwe muismat met mooie bloemen. Een duidelijke website met een waarheidsgetrouwe foto van het product, het plaatsen van de bestelling ging gemakkelijk en snel, betalen via ideal is een veilige methode en de muismat is snel verzonden in een goede verpakking. Is binnen de aangegeven tijd bezorgd in de brievenbus door PostNL. Ik overweeg nu om ook een beschermer voor mijn kookplaat te kopen. Ziet er mooi uit.
Dit is echt een geweldig bedrijf. Ze denken in alles met je mee. En hun produkt is zeer de moeite waard. De foto is prachtig overgekomen. Zó ontzettend blij mee! Dank🙏🙏
Klantvriendelijkheid. Ik was in mijn bestelling niet volledig. Ik kreeg een mailtje waarbij ze het in orde maakten. De print is erg mooi wat betreft kleur en afmeting.
Snelle service nadat ik een matje had verknoeid met aangebrande pan, inductieplaat gelukkig niet beschadigd dankzij het matje!
Doordat ik een domme fout heb gemaakt hebben ze mij perfect geholpen en het aangepast? Nogmaals mijn dank daarvoor

Goede kwaliteit…

Het is een goede kwaliteit inductiebeschermer! Een nieuwe met hetzelfde dessin besteld na ruim 3 jaar omdat de ‘oude’ echt ook gebruikt is als aanrecht en dus daar sporen van heeft. Hij is nog prima maar ik wilde weer een nieuwe, mooie!
We hadden een eigen foto opgestuurd en het is fantastisch geworden. Erg blij mee. Zeker een aanrader.
Snelle bezorging. Induxtiebeschermer is in het echt veel mooier dan op de foto. Top!!!
We gebruiken de inductie beschermer op onze tafel met een glazen blad op. Is koud gevoel maar dat blad er op kunnen we er spelletjes op doen en hebben dan geen koude armen en zo. Geweldig blad 💐

Antwoord van inductiebeschermer.nl

Bedankt voor de mooie review & foto! Veel plezier ermee.
Mooie- nieuwe inductie beschermer! Ik hoop dat deze niet zo snel gaat rafelen. Dat ging bij de oude snel en moest ik die regelmatig met een scheermes te lijf!!

Top!

Echt top eigenlijk niks op aan te merken. Alleen hij was voor bij in de breedte eigenlijk te kort. Terwijl ik de cm’ers er wel goed af gehaald heb want qua lengte is die perfect!

Bescherm mat slecht afgewerkt.

Voor de bescherming van onze nieuwe Bora kookplaat hebben we een dikke bescherming gekocht. Voordelen: - dikte is prima Nadelen: - het is gewoon uitgesneden d.w.z. de mat heeft geen afgeronde hoeken, iets wat je wel zou verwachten voor het bedrag. - de randen van de mat rafelen, ik ben benieuwd hoelang het duurt voordat verder afraffelt. De kook pads zijn wel een aanwinst, pannen staan goed op het fornuis en inductie wordt goed doorgegeven aan de pannen.
Snel bezorgd. Voldoen geheel aan verwachting. Mooie print.

mooi

Makkelijk om te bestellen in eigen maat, het klopt echt wat je invult en daadwerkelijk krijgt. Mooier dan verwacht en snel in huis!