inductiebeschermer.nl

2.978 reviews in totaal   386 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 27 okt 2021

inductiebeschermer.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn over het algemeen positief over de kwaliteit van het product, het mooie uiterlijk, de heldere print en de mogelijkheid tot maatwerk met eigen afbeeldingen. De matten passen meestal perfect en de klantenservice wordt vaak als behulpzaam, snel en meedenkend ervaren. Ook zijn veel klanten tevreden over de snelle levering, correcte verzending, en het eenvoudige en duidelijke bestelproces op de website. Er zijn echter enkele klachten over de dunheid van het product, rafelende randen, of tegenvallende afwerking. Soms is er sprake van vertraging door vakantie of verkeerde producten bij de levering. Daarnaast zijn er af en toe klachten over de maatvoering, kleurafwijkingen en teleurstellingen over de randafwerking. Enkele klanten missen nazorg bij problemen en ervaren onduidelijkheden tijdens het bestellen.

Reviewsinductiebeschermer.nl

Heel fijn bedrijf. Ik kreeg geen gehoor toen hun wilde bellen. Ik werd gewoon teruggebeld en heel vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan door een zeer vriendelijke mevrouw. Ik heb de inductiebeschermer gekocht bij hun en deze werd heel snel geleverd. Het is helemaal super zo als de inductie kookplaat nu beschermd wordt. Superaanrader dus…

Top service en kwaliteit!

Ik had al eens een inductiebeschermer besteld bij jullie en was zeer tevreden. Nu met de nieuwe keuken en een grote kookvuur hadden we een groter model nodig. Opnieuw zeer tevreden van de print en de kwaliteit. Ook jullie service is top! Snel antwoord op mijn vragen, snelle en correcte verzending.
Er werd goed meegedacht. Onze aangeleverde foto was niet scherp genoeg waarna jullie contact met ons opgenomen hebben. Reactie op onze mails was snel. We zijn super blij met het eindresultaat. Het hele proces is zeer vakkundig en netjes verlopen. Levering was ook snel. En jullie zijn de enige die echt afwijkende maten kunnen leveren.

Antwoord van inductiebeschermer.nl

Bedankt voor de mooie review & foto! Veel plezier ermee.

Geweldige service

Makkelijk website, geweldig dat je andere maten (dan de standaard) kunt opgeven. Fijn dat je een eigen foto makkelijk kunt uploaden en het resultaat is zo mooi. Een herinnering aan onze reis naar Antarctica.
De mat past perfect. De dikte is precies goed, hij ligt mooi op zijn plek en de kwaliteit is echt uitstekend. Ik ben er erg blij mee

Makkelijk op maat te bestellen

Makkelijk te bestellen op de maat die we nodig hadden. Ziet er goed en stevig uit! De keuze uit het uiterlijk is ook reuze

Super!

Na de mooie inductiebeschermer mocht een muurbeschermer niet ontbreken. Ook nu weer pronkt dit juweeltje met eigen foto en eigen tekst in mijn keuken. Niet alleen is deze super mooi maar tevens zeer effectief! Kortom wederom een mooi product wat super snel geleverd werd, top !

Prachtig!

Vijf jaar geleden hadden wij al een inductiebeschermmat gekocht, deze was nog in perfecte staat maar we waren toe aan iets anders. Ik heb een foto gemaakt van één van mij zelf gemaakte schilderijen en deze als afbeelding gebruikt voor de nieuwe beschermmat. Prachtig resultaat, goed materiaal en een leuke eye catcher in de keuken.

Goede kwaliteit beschermer, mooie print

Goede kwaliteit beschermer en scherpe print. Sneller geleverd dan beschreven op de website en ook de klantenservice reageerde erg snel.
Super mooie leren kookplaat beschermer ontvangen! Echt mooie kwaliteit. Nu weet ik ook wat voor moois onze klanten krijgen! ❤️
Hwt was een goede ervaring 1e foto gaven ze aan dat deze niet scherp was ,toen heb ik een andere foto ingestuurd en deze is het geworden. Vond het erg attent.

Leuk cadeau voor Sinterklaas!

Leuk cadeau voor Sinterklaas. Mijn moeder is heel blij met haar nieuwe muismat met mooie bloemen. Een duidelijke website met een waarheidsgetrouwe foto van het product, het plaatsen van de bestelling ging gemakkelijk en snel, betalen via ideal is een veilige methode en de muismat is snel verzonden in een goede verpakking. Is binnen de aangegeven tijd bezorgd in de brievenbus door PostNL. Ik overweeg nu om ook een beschermer voor mijn kookplaat te kopen. Ziet er mooi uit.
Alles prima 👍🏼, voor de tweede keer een bestelling geplaatst. Communicatie top, versturen top en kwaliteit top !
Dit is echt een geweldig bedrijf. Ze denken in alles met je mee. En hun produkt is zeer de moeite waard. De foto is prachtig overgekomen. Zó ontzettend blij mee! Dank🙏🙏
Klantvriendelijkheid. Ik was in mijn bestelling niet volledig. Ik kreeg een mailtje waarbij ze het in orde maakten. De print is erg mooi wat betreft kleur en afmeting.

Super mooi

Super ,mooi Ik heb geen standaard maat 100x 40 cm Maar jullie maken ze op maat Superblij ben ik er mee.
hij is erg mooi , moet het nog uit proberen dat wordt sept
De eigen foto staat er mooi op. De levering is op tijd en goed.
Ik vond het erg dun. Ik had de mat dikker verwacht. Dan vind ik 136,95 veel geld ervoor.
Goede en mooie mat. Gaat lang mee! Mijn. Vorige mat ging ruim 8 jaar mee. Nu mat met eigen foto erg mooi