De reviews voor www.3Dprintportaal.nl zijn constant positief. Klanten zijn erg positief over de snelle levering en afhandeling van bestellingen. De printkwaliteit wordt doorgaans als uitstekend ervaren. De service wordt als persoonlijk en behulpzaam omschreven, met snelle en oplossingsgerichte reacties bij eventuele problemen. Ook de communicatie via WhatsApp of telefoon wordt geroemd om haar duidelijkheid, snelheid en vriendelijkheid. Verder wordt de prijs als eerlijk en acceptabel ervaren en zijn de meeste klanten tevreden over de verpakking.
Sommige klanten merken op dat de afwerking of nabewerking van de producten beter kan. Daarnaast zijn er enkele opmerkingen dat de prijzen aan de hoge kant zijn en dat de verpakking soms lichte schade vertoont of niet altijd voldoende bescherming biedt.
Reviews voor 3dprintportaal.nl
heel snel and goede kwaliteit
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
Dankjewel Chrisiaan voor de mooie recensie en alle sterren die je hebt gegeven.
was een beetje ingedeukt aangekomen, was wel onbeschadigd. paar krasjes erop. gelukkig ga ik hem verven, dus maakt niet te veel uit. alleen een beetje onbeschermd ingepakt. maar gelukkig maakte het geen verschil voor mij maar moet het noemen.
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
Bedankt voor je eerlijke beoordeling! dat wij het meest respecteer, omdat het ons kan laten weten wat we in de toekomst beter kunnen doen en ons kan helpen om te verbeteren
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
Bedankt voor alle gegeven sterren.
Zeer snelle levering!
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
Bedankt voor je feedback.
snelle communicatie snelle levering
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
Jop Bedankt voor je recensie en de sterren die je hebt gegeven.
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
Dank u wel voor alle gegeven sterren.
persoonlijk, aardig, snel, voordelig
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
Dankjewel Emil voor zo'n compliment.
Vakkundige prints
Voor een testje een paar modelletjes laten printen. Ziet er netjes en strak uit. Bovendien snelle levering. Van harte aanbevolen. In de komende maanden zal ik van 3D print vaker gebruik gaan maken.
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
bedankt voor de leuke recentie we zijn blij om je blij te maken
Eerlijk- alles
Eerlijke prijs, goede kwaliteit, snelle levering en makkelijk in omgang. Heb niets te klagen!
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
zo'n recensie maakt onze dag mooier! bedankt voor je recensie
Hele goede service van Matic!
Vriendelijk in communicatie en behulpzaam geholpen.
Razendsnelle levering!
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
Vedankt voor zo'n mooi compliment Rogier! Ik ben blij dat ik je kan helpen.
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
Bedankt voor alle gegeven sterren.
Uitstekende 3D printervaring
Belangrijkste: Precies zo geprint als ik doorgestuurd heb en keurig aan de maat! Binnen een dagen goed ontvangen per post.
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
Wij zijn blij dat wij u blij maken. Bedankt voor uw beoordeling
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
Bedankt voor je recensie.
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
Matthijs bedankt voor je recensie.
Goede service, mooi product!
Ik had een foutief model ingestuurd en ze hebben me gebeld om te checken of het allemaal wel klopte. Zo gezegd, zo gedaan en m'n geld teruggekregen voor de eerste bestelling. Goede service, mooi product!
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
bedankt voor zo'n positieve recensie
Mooie tussenvorm tussen low en high end
Op tijd geleverd en maatvoering en kwaliteit volgens verwachting. Qua prijs en mogelijkheden en afwerking een mooie tussenvorm tussen de low-end printshop en de hoek en professionele partijen.
Antwoord van www.3Dprintportaal.nl
Bedankt voor je feedback! Dergelijke antwoorden geven ons altijd een reden om het nog beter te doen.