Traphekjes.nl
Beoordelingen:

127 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden259 beoordelingen in totaal  

4,69
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

13 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
De ruimtes waarvoor ik de hekjes nodig had zijn een stuk groter dan de normale deuropening en ik had geen issue om de hekjes met de juiste afmetingen te vinden. Ik ben nog geholpen met wat vragen en daarna heeft de helpdesk het mogelijk gemaakt om de hekjes naar Spanje te verzenden. Kwalitatief zijn de hekjes echt top, heel stabiel en makkelijk in elkaar te zetten

de meest kritische beoordeling

10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
The webshop page said: order before midnight get it next day. That never happened. I did not need my barriers urgently but why building up the expectations? One of the barriers did not have a proper assembly instruction. I had to guess how to assemble it. I finally figured it out but the barrier was longer than I ordered. I had to DIY to fit it to my size. Only to discover later that the correct part was given in the box with totally different barrier! Why not giving a note or sending me an email about this?
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Traphekjes.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Fijne service

Fijn dat ik niet een heel nieuw traphekje hoefde te bestellen, maar enkel het onderdeel kon bestellen dat kapot was. Levertijd was wel langer dan werd aangegeven. Daarnaast is het niet thuis bezorgd, wat wel de bedoeling was, maat op een pick-up point. Dit kan echter ook aan de leverancier hebben gelegen.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Omschrijving van het product kan beter. Product is zeer goed maar wordt heel beperkt omschreven op de website. Goed product, snelle levering, onduidelijke handleiding (de niet handige huisvader gaat hier moeite mee hebben). Verder 1 en al + punten.
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Goed geholpen

Via whatsapp heel goed geholpen om de juiste hekjes uit te zoeken. De service bij de levering zou nog verbeterd kunnen worden.
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Aankoopproces goed, communicatie goed. Alleen traphekje is op de bestelde breedte minder stevig dan gedacht.
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik heb er inmiddels 2. De maten komen stomverbaasd altijd perfect uit. Super degelijk materiaal.
Beoordeling melden
8 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Topservice

Zeer correct, snel en verhelderend antwoord gekregen op mijn vragen.
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel gevonden, snel verstuurd, product zoals verwacht.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
15 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
4 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
The webshop page said: order before midnight get it next day. That never happened. I did not need my barriers urgently but why building up the expectations? One of the barriers did not have a proper assembly instruction. I had to guess how to assemble it. I finally figured it out but the barrier was longer than I ordered. I had to DIY to fit it to my size. Only to discover later that the correct part was given in the box with totally different barrier! Why not giving a note or sending me an email about this?
Beoordeling melden
Antwoord van Traphekjes.nl
8 dagen geleden
Apologies, unfortunately we are dependent on the postal service and it sometimes happens that it is delivered later than promised. There is nothing we can do about it, we would love to deliver all parcels personally but we can't ;-) There is a basic manual with the product if all goes well but we can always help if it doesn't work.
26 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Het verschil tussen de gewone bevestiging en de extra stevige bevestiging

Het verschil tussen de gewone bevestiging of de extra stevige is op de site niet duidelijk. Ik heb net twee traphekjes gekocht met 4 x 20 cm verlenging en de normale bevestiging. Die is losjes en maakt dat het hek rammelt. Dat mag duidelijker op de site. Als ik dat had geweten had ik de extra sterke bevestiging genomen.
Beoordeling melden
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Perfecte oplossing voor moeilijke trappen

Wij hebben een moeilijke trap en ik geraakte er zelf niet goed aan uit. Via Whatsapp de afmetingen doorgegeven. Traphekje.nl liet ons weten welke stukken we precies nodig hadden. Snel bezorgd en was perfect zoals het moest zijn
Beoordeling melden
19 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Geen gedoe bij retourneren

Traphekje besteld. Zag er top uit..maar helaas pastte het niet. Gebeld voor retour sturen. meteen retour label ontvangen en dezelfde dag nog retour gestuurd. Prima service!!
Beoordeling melden