Traphekjes.nl
Beoordelingen:

101 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden211 beoordelingen in totaal  

4,71
Uitstekend
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

25 mei 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een eenvoudig goed, maar dus een goedkoper type traphekje nodig om een ruimte voor de hond af te scheiden. Op de hoofdpagina staat dan dat de verzending gratis is, maar ga je bestellen dan blijkt toch dat er verzendkosten in rekening worden gebracht. Dat vind dus niet netjes. Ga je naar de kleine lettertjes op de website dan staat er weer wel dat er verzendkosten in rekening worden gebracht, maar al met al vind ik dat toch wat misleidend. Kwaliteit is echter goed, het opsturen en uiteindelijke prijs inclusief verzenden ook, dus 1 ster minder door de ergernis van de misleiding.

de meest kritische beoordeling

12 aug. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beetje bijzonder dat we verschillende bevestigingsmechanisme hebben, voor wat we dachten dat hetzelfde traphekje was. We hebben namelijk bij hetzelfde traphekje aantal 3 ingevuld. Ook staat er bij 2 hekjes op de doos 2021. Waardoor we dus denken oudere trapjes te hebben gekregen.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Traphekjes.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Product sowieso goed, klantenservice helemaal top!!

Product sowieso goed, maar klantenservice kan je echt helpen met adequate antwoorden op de vragen die ik als vader/leek heb gehad rondom de nieuwe traphekjes in ons te huren huis. En dat maakt het verschil, een platform zoals Bol kan dat soort vragen niet zo snel en goed beantwoorden.
Beoordeling melden
JS
J. S.
Hellevoetsluis
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Stevig hekwerk en demontabel

Het hekje is met de handleiding eenvoudig en goed te bevestigen. Los van dat het een stevig hekje is, is het ook met een simpele klik verwijderbaar. Handig als de kleine kids niet altijd aanwezig zijn!
Beoordeling melden
JV
johan v.
erembodegem
11 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Eenvoudig en makkelijk besteld en betaald en vlot spoedig geleverd. Beide hekjes voldoen aan de verwachtingen
Beoordeling melden
5 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
bestellen eenvoudig, snelle levering, hekje voldoet aan verwachting
Beoordeling melden
PK
Peter K.
Zwiggelte
22 uur geleden
 Geverifieerde beoordeling

simpel bestellen, snelle levering

simpel bestellen, juiste levering , snelle levering
Beoordeling melden
25 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Top kwaliteit

Snelle levering Top kwaliteit product
Beoordeling melden
29 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte bezorging
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
snel geleverd
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 feb. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling

Geduldig, snel en vriendelijk!

Er was een onderdeel gebroken van ons traphekje en ze hebben me enorm goed geholpen met juiste onderdeel te zoeken. Zelfs na een verkeerde bestelling, onwijs fijn!!
Beoordeling melden
14 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
helemaal volgens wens. Was aangegeven dat het druk was en 3 dagen langer duurde en kwam op tijd
Beoordeling melden
10 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zeer makkelijk in gebruik, degelijk materiaal. Kortom heel blij mee.
Beoordeling melden
19 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed advies verkregen na sturen van foto's.
Beoordeling melden
MD
Mar D.
Amsterdam
6 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goed geleverd, snel. Niks op aan te merken.
Beoordeling melden
5 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goeie kwaliteit en een hele goede service
Beoordeling melden
13 jan. 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, deugdelijke producten
Beoordeling melden
24 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling

Ideaal traphekje

Makkelijke site, snel bezorgd.
Beoordeling melden
24 dec. 2023
 Geverifieerde beoordeling
Gewoon zo doorgaan is prima.
Beoordeling melden