667 reviews in totaal   133 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

667 reviews in totaal

Klanten zijn zeer tevreden over de vriendelijkheid, behulpzaamheid en het meedenkend vermogen van het personeel. Het geven van goed en passend advies wordt gewaardeerd, net als de snelle en efficiënte service voor de meeste klanten. Daarnaast worden de prijs-kwaliteitverhouding en kortingsacties als aantrekkelijk ervaren. De kwaliteit van de producten en de overzichtelijke, sfeervolle winkelervaring worden vaak als positief genoemd. Enkele klanten ervaren echter wachttijden en soms zijn er opmerkingen over de presentatie in de winkel. Daarnaast komt het voor dat er defecten aan producten worden gemeld.

ReviewsLucardi Juwelier Rotterdam Centrum

Allebei waren vriendelijk en behulpzaam
Vriendelijk personeel. Goed geadviseerd. Wat beter kan is dat er geanticipeerd wordt op de wachtende klanten.
top personeel, goed geholpen..
Goede klantenservice, en opgeruimd winkeltje
Zeer fijne winkel, personeel neemt de tijd om je te helpen en geven goed advies. Ik loop altijd tevreden naar buiten.
Prettig geholpen
Alles is prima 10of 10🍀🙏💕
Er was alle tijd en ruimte om rustig het kruisje en bijpassend kettinkje uit te kunnen zoeken en te zien of te mooi bij elkaar stond ☺️🙏
Bediening en advies prima. Assortiment niet heel uitgebreid, z ker niet voor kinderen.
Het personeel is aardig er was een vrouw die me goed heb geholpen.
We bought our wedding rings from Lucardi Vlaardingen, we had a good offer and the personal was nice and patient, respected all our requests and questions. We than came back to buy earrings and necklaces from another location Lijnbahn, the personnel was also great, patient and understanding. We'll definitely be there more often. Good prices and great service. Thanks 🙏🏼

Snelle service

Batterijtje van horloge vervangen voor 10 euro, snel geholpen, prima service.
De klantvriendelijkheid en de prijs.

Lucardi Juwelier Rotterdam Centrum

Het Beursplein is het bruisende middelpunt van het centrum van Rotterdam. Het is een autovrij plein tussen de Coolsingel en de Hoogstraat, wat sinds de wederopbouw van Rotterdam een groot en populair...