Lucardi Juwelier Rotterdam Centrum

638 reviews in totaal   116 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg te spreken over de vriendelijke houding en het warme welkom van het personeel. Het personeel wordt als behulpzaam en meedenkend ervaren, en het deskundig geven van advies en uitleg wordt gewaardeerd. Daarnaast worden de aantrekkelijke prijzen en ontvangen kortingen als positief genoemd. Ook de kwaliteit van de sieraden wordt over het algemeen positief beoordeeld. Er zijn echter ook enkele verbeterpunten: sommige klanten geven aan dat ze soms lang moeten wachten voordat ze geholpen worden, met name bij drukte. Daarnaast zijn er enkele klachten over defecten aan de sieraden en zijn de meningen verdeeld over de uitstraling en overzichtelijkheid van de winkel.

ReviewsLucardi Juwelier Rotterdam Centrum

Spontane leuke meid
Lieve medewerker, heel vriendelijk

Black Friday

De kortingen, en de mooie producten. 1 v/d medewerksters was duidelijk in een slechte bui, waarschijnlijk vanwege de black friday drukte. Dat was wel jammer dat ze dit heel erg liet blijken, maar ook gewoon menselijk natuurlijk. Verder ben ik door een andere medewerkster goed en vriendelijk geholpen.
The staff was lovely and so helpful.
Uitstekend geholpen bij de Lucardi Beurstraverse ! Vriendelijke ontvangst en het graveren van de letters van onze kleinzoon in het kopje verliep vlot nadat we de mogelijkheden uitgelegd kregen.

De twee dames in de winkel ♥️

De twee dames in de winkel! Heel toevallig was ik donderdag in de andere winkel op de Lijnbaan en toen stonden zij daar ook samen. Beide super vriendelijk en dachten mee, gewoon lekker normaal. Voelde mij daardoor op mijn gemak en welkom.
Ik zocht oorbellen voor mijn dochtertje, last minute cadeautje nog voor Sinterklaas en ik werd heel goed geholpen door uw medewerker.
Ze hebben mij goed geholpen, goed geadviseerd, advies en mening gegeven vandaar ook 2 kettingen gekocht ipv 1 ketting

Cadeau

Mijn dochter en ik werden goed geholpen met het uitzoeken van een cadeau voor haar bonusvader! We werden geholpen door een vriendelijke dame die ook een praatje met mijn dochter aanging!
Ben heel goed geholpen, met advies geven tot verkoop. Zeer tevreden. Een aanrader Lucardi.
De kwaliteit van jullie spullen. Ik heb vandaag een zilveren ketting teruggebracht omdat hij gebroken was. Dit was de derde ketting die stuk is gegaan. De andere 2 (gouden) kettingen gingen helaas nét na de verstreken garantietermijn kapot. 😢
Fijne winkel, mooie duidelijke vitrines, kundig en vriendelijk personeel.