Klanten zijn positief over het brede aanbod en de beschikbaarheid van maten, evenals de kwaliteit van de kleding en de snelle, correcte levering. Ook wordt het eenvoudige retourproces met snelle terugbetalingen gewaardeerd. Daarnaast wordt de klantenservice gezien als bereikbaar en behulpzaam, en waarderen sommige klanten het gebruik van polyester in de stoffen. Er zijn echter regelmatig klachten over inconsistenties in pasvorm en lengtematen, en sommige klanten ervaren vertragingen of problemen met de bezorgdiensten. Bij omruilen wordt het betalen van dubbele verzendkosten genoemd als een minpunt. Verder zijn er opmerkingen over een dalende kwaliteit of slordige afwerkingen van kledingstukken. Sommige klanten moeten lang wachten op antwoorden van de klantenservice, en er is de wens voor meer natuurlijke materialen en een grotere variatie in kleuren, modellen en bepaalde maten.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsmissetam.nl
Het was een fijne internet ervaring.
Uitmuntende service!
Zomer winter aanduiding broeken
Mooie artikelen, verwerken order wat minder.
Hele fijne en goede online winkel
Zo blij dat miss etam een online winkel is gebleven
Goed, maar kan nog iets veranderen.
mijn pakje via DHL... we zijn weer grote vrienden DHL - Etam - Ik.
Maatlabel en tekst in boordband
Shirt niet op voorraad, toch gekregen.
Kwaliteit en beschikbaarheid kan veel beter
Altijd tevreden over de leuke en kwalitatief goede kleding.
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
Bezoek websiteOver