Certificaat voor bestecanvas.nl

No. X7808FC7FFA08C90B52DAF6D412835990
 

Geldig vanaf
22-03-2013
Geldig tot
21-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor bestecanvas.nl



Goed

4.40/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 3.086 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft bestecanvas.nl al 20.320 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
19-04-2019
Netjes
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-04-2019
Besteldatum
09-04-2019
19-04-2019
BesteCanvas levert wat ze belooft. Dat is prettig.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
18-04-2019
simpel weg de beste
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
18-04-2019
Oké.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
08-04-2019
18-04-2019
Het product was geleverd op het factuuradres en niet op het afleveradres. Echter was dit wel heel duidelijk doorgegeven en door jullie bevestigd. Daarnaast was de bestelling niet compleet. Ik had naast het canvas ook bevestigingsmateriaal bij besteld. Dit was niet geleverd.
2.33
Matig

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
07-04-2019
18-04-2019
Goede kwaliteit
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
17-04-2019
17-04-2019
Ben erg tevreden betreft de service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
17-04-2019
prima service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
17-04-2019
Mis de ophangbevestiging.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
17-04-2019
Doen wat er belooft wordt, mooi product en snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
17-04-2019
Zeer mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Same Old Story Perfect weer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Perfect weer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Perfecte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Perfecte service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2019
Besteldatum
06-04-2019
16-04-2019
Website hapert teveel bij het opladen van de foto . Verders prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
10-03-2019
15-04-2019
Feedback, het is handig om te weten wanneer iets bezorgt wordt en door wie. doormiddel van track en trace is het fijn voor mij en anderen hoe laat een product wordt bezorgd . Online chat, ik vind het niks.. met een robot ..
2.67
Redelijk

bestecanvas.nl antwoordt: 17-04-2019
Beste Anne, we hebben contact met u via email opgenomen! Hiervoor we zijn zeker dat een bevredigende oplossing gevonden worden. We horen graag van u, uw Bestecanvas-team

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
15-04-2019
De kwaliteit van de levering is prima, echter erg lange levertijd meer dan een week
2.33
Matig

bestecanvas.nl antwoordt: 16-04-2019
Beste Gea, bedankt voor uw hartelijk recensie. We hebben contact met u via e-mail opgenomen en willen we dit probleem samen oplossen. We horen graag van u, uw Bestecanvas.nl team

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
15-04-2019
Mooi product, 9
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
15-04-2019
De pakketbezorger heeft het pakket in de lift gezet van een ander appartement en geen bericht achtergelaten. Via de site bij het afleveradres gekomen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
05-04-2019
15-04-2019
super
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
14-04-2019
Voor de 2e keer besteld en nu ook weer helemaal tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
14-04-2019
Deze keer was hij niet zo duidelijk en ik vind het erg jammer dat de goud kleurige lijst er niet meer is
4.00
Goed

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
12-04-2019
14-04-2019
Gewoon goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
14-04-2019
Levering na een paar dagen, prijs kwaliteit prima (is niet superscherp, maar is dan ook spotgoedkoop). Ik ben tevreden
4.33
Goed

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
14-04-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
20-02-2019
14-04-2019
Snelle levering. Mooie canvassen voor een super prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
14-04-2019
mooi van kwaliteit.
en niet duur
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
14-04-2019
Snelle levering. Mooie kwaliteit. Prima prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
14-04-2019
14-04-2019
allemaal dik in orde
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
14-04-2019
Echt een top canvas Erg blij mee
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
04-04-2019
14-04-2019
De verzending en service zijn zeer slecht bij klantenservice kunnen jullie het woord service weg laten verder moet je maar afwachten waar en of je je order geleverd krijgt waar andere webshops die minder verzendkosten reken wel een track and trace geleverd word kun je dat bij Beste canvas vergeten o ja dat Beste kunnen jullie ook laten vallen En de concurrentie is groot jullie bestaan niet lang me
2.00
Matig

Datum van publicatie
14-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
14-04-2019
was heel snel ...en super mooi....van mij het hele aantal punten...uitstekend...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
13-04-2019
Geen.
3.67
Goed

Datum van publicatie
13-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
13-04-2019
Goed snel en prachtig
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
13-04-2019
Oké.
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-04-2019
Besteldatum
03-04-2019
13-04-2019
ALLES WAS TOP.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2019
Besteldatum
01-04-2019
13-04-2019
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2019
Besteldatum
02-04-2019
13-04-2019
Keurige afhandeling, snelle levering en prima service. 1 artikel stond wat bol en dit is direct opgelost. Een nieuwe hadden we binnen enkele dagen weer in huis.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-04-2019
Besteldatum
13-04-2019
13-04-2019
Ik miste de track en tracé, zo fijn zijn als dit weer wordt ingevoerd.
4.67
Uitstekend

bestecanvas.nl klantbeoordeling

bestecanvas.nl

bestecanvas.nl werd op 22-03-2013 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Am Gleisdreieck 5
50823 Köln
Duitsland
info@bestecanvas.nl
bestecanvas.nl
Winkel-exploitant
United Arts GmbH
Am Gleisdreieck 5
50823 Köln
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Köln HRB 76098
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Philipp Mühlbauer
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met bestecanvas.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.