Certificaat voor bestecanvas.nl

No. X7808FC7FFA08C90B52DAF6D412835990
 

Geldig vanaf
22-03-2013
Geldig tot
21-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor bestecanvas.nl



Goed

4.38/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 3.256 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft bestecanvas.nl al 20.892 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
16-06-2019
Klein minpuntje. De fotolijst had geen ophanghaak of iets dergelijks
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
16-06-2019
Helemaal goed Al een aantal keer besteld. Prima kwaliteit voor een prima prijs. Helemaal blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
16-06-2019
Goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
16-06-2019
Nog steeds niets geleverd gekregen, graag mijn geld retour te laat voor vaderdag. Na bellen was uiterlijk gisteren bezorgdst. Inmiddels zitten we op zondag.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
16-06-2019
super mooie canvas ben er super blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
16-06-2019
prachtige afdrukken van fotos, en goede service bij het bezorgen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
16-06-2019
Gewoon goed op alle punten.... het plaksysteem is relatief te duur
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
16-06-2019
Gewoon alles ok
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
16-06-2019
goede service en goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
16-06-2019
Ik ben zeer verrast met het mooie resultaat , het is ook prachtig ingelijst.
Zelf heb ik de canvas achter met acryl verf licht grijs geverfd, dat maakt de achtergrond minder doorzichtig .
Het ziet er super mooi uit Dank jullie wel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
06-06-2019
16-06-2019
Totaal geen mogelijkheid om erachter te kopen waar mijn pakket is, geen track & trace, en nergens te vinden met welk bedrijf het verstuurd is, en na 8 dgn nog geen bericht of jet uberhaubt wel verzonden is.
Enorm teleurgesteldwant wil niet dat t straks bij de buren belandt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
01-06-2019
16-06-2019
Ontzettend blij met het canvas schilderij Groot formaat, maar super scherp Ben er erg blij mee.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
16-06-2019
Nette levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
16-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
16-06-2019
Zoals altijd, SUPER
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
15-06-2019
Het is allemaal prima verlopen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
15-06-2019
Binnen 2 dagen de 2 canvas prints in huis tegen prima prijs. Top Volgende keer weer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
15-06-2019
Ik ben erg tevreden met mijn foto op canvas
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
15-06-2019
Uitstekend mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
15-06-2019
netjes en goed verpakt en niet duur.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
15-06-2019
Goed en snel ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
15-06-2019
De order is snel klaar maar dan duurt het nog een week voor bezorging. Ik mis ook een bevestiging van verzending met trace info.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
15-06-2019
Besteldatum
05-06-2019
15-06-2019
Perfect, snel en netjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
14-06-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
14-06-2019
Zo ontzettend blij en gelukkig met de foto's van mijn kids op canvas
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
14-06-2019
Prima resultaat, klein probleempje snel en naar wens opgelost. Verzending heeft een beetje tijd nodig, maar is acceptabel en staat ook duidelijk op de website wat je daarvan verwachten mag. High key foto's op plexi laten afdrukken, erg mooi geworden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
14-06-2019
Goed product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
09-06-2019
14-06-2019
Uitstekend
Ben tevreden met het product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
14-06-2019
Alles was helemaal naar wens
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
14-06-2019
Deze foto goed ontvangen.
De vorige miste er een stukje. Het zou fijn geweest zijn als wij daar op attent gemaakt zouden zijn.Dus misschien ern aandachts puntje.
De kwaliteit van de fotos is mooi.
Dus we zijn tevreden.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
14-06-2019
Na ruim 1 week van verzendbevestiging nog geen bestelling ontvangen.
Moeizaam contact te krijgen .
1.00
Slecht

Datum van publicatie
14-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
14-06-2019
Nog steeds Niets ontvangen
1.00
Slecht

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
13-06-2019
Altijd tevreden top producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
13-06-2019
Geen
4.00
Goed

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
02-06-2019
13-06-2019
Gewoon top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
13-06-2019
Wij zijn tevreden over de geleverde canvassen (3stuks) maar over de transportfirma UPS zijn we niet tevreden.
Wij waren de dag van de levering gans de dag thuis,er is niemand komen aankloppen?? Vragen ons zelf af of ze ter plaatse geweest zijn.
Via internet vernamen wij dat het pakje ergens in Ronse lag waar de baan aan
de shop onderbroken is door werken en wij een stuk te voet moesten gaan.
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
13-06-2019
Nog niets ontvangen Bereikbaarheid slecht. Met bestelnummer geen zending kunnen achterhalen. Geen telefoon nummer maar mail of app. App continue bezet.
1.00
Slecht

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
02-06-2019
13-06-2019
Wederom weer erg tevreden een dikke 10
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
13-06-2019
13-06-2019
Het schilderij is nog mooier dan ik had verwacht. Ben er heel blij mee
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
05-05-2019
13-06-2019
Er zaten kleine beschadigingen op het doek.
Maar ze hebben het echt keurig opgelost, zelfs meer dan ik ooit had verwacht. Ik zal zeker mijn canvas doeken hier blijven bestellen. Wat een top service en goede aanbiedingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-06-2019
Besteldatum
03-06-2019
13-06-2019
Snelle levering, product ziet er goed uit en goede service, 5 sterren waardig.
5.00
Uitstekend

bestecanvas.nl klantbeoordeling

bestecanvas.nl

bestecanvas.nl werd op 22-03-2013 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Am Gleisdreieck 5
50823 Köln
Duitsland
info@bestecanvas.nl
bestecanvas.nl
Winkel-exploitant
United Arts GmbH
Am Gleisdreieck 5
50823 Köln
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Köln HRB 76098
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Philipp Mühlbauer
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met bestecanvas.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.