Certificaat voor bestecanvas.nl

No. X7808FC7FFA08C90B52DAF6D412835990
 

Geldig vanaf
22-03-2013
Geldig tot
21-03-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor bestecanvas.nl



Goed

4.40/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 9.400 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 16.919 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
13-02-2018
23-02-2018
Eerst 1 canvas besteld die was er zo en heel goed ingepakt.. daarna nog meer besteld, top servic
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
24-12-2017
23-02-2018
Op het product zelf niks aan te merken... Alleen erg jammer dat jullie de bezorging via gls doen.. Wat een waardeloos bedrijf Bezorgen doen ze niet, dus vanwaar die bezorgkosten???
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
10-02-2018
23-02-2018
Mooi canvas voor een goede prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
25-01-2018
23-02-2018
Ingelijste foto's besteld. De foto's zijn ok. Geen ophangmateriaal meegeleverd of bevestigd aan de lijsten. Bij navraag krijg ik als antwoord. dat ik maar een nieuwe besteling moet doen en deze dan moet bijbestellen. Bestelproces online opnieuw doorlopen, maar de optie van ophangmateriaal is nergens aanwezig. Na wat mailverkeer heb ik toch ophangsetjes ontvangen. Waarvoor hartelijk dank!
4.00
Goed

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
23-01-2018
23-02-2018
Deken staat dikker afgebeeld dan dat het in werkelijkheid is en het is beschadigd, helaas....
AANVULLING:
Na contanct te hebben gehad via mail met BESTECANVAS.NL heeeft men mij naar volle tevredenheid een GEWELDIG mooie oplossing aangeboden.... nu doen ze hun naam ÉCHT eer aan.... BEDANKT!!!
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-02-2018
Besteldatum
13-02-2018
23-02-2018
Canvas was van goede kwaliteit
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
12-02-2018
22-02-2018
Mooi
4.00
Goed

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
12-02-2018
22-02-2018
Snel en goed geregeld met korte communicatie lijnen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-02-2018
Besteldatum
11-02-2018
22-02-2018
leuke aanbiedingen, mooie kwaliteit en super snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
18-01-2018
21-02-2018
Het canvas van mijn hond komt helaas donkerder over dan op de foto
4.00
Goed

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
11-02-2018
21-02-2018
Ziet er perfect uit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
11-02-2018
21-02-2018
Prima kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
04-02-2018
21-02-2018
Wij zijn zeer tevreden over de service van Beste Canvas wij hadden 9 canvassen besteld en die bleken te donker, maar zonder problemen kregen wij nieuwe exemplaren die van een uitstekende kwaliteit zijn.
Dus volgende keer kiezen wij weer voor Beste Canvas.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
11-02-2018
21-02-2018
Wat een slechte kwaliteit. Ze geven verkeerde informatie. Je probeert het. Nou. Goedkoop is duurkoop. Ik zie alleen positieve reacties. Ben benieuwd of ze nu eindelijk dit gaan plaatsen. Vorige van mij hebben ze niet geplaatst. Puzzels slecht. Deken slecht. Canvas slecht. En wat mag je doen: foto's maken van jouw product. Mijn advies. Koop HIER NIET
1.00
Slecht

bestecanvas.nl antwoordt: 22-02-2018
"Dear customer, thank you for your feedback. An e-mail is already on the way to you. Surely we can solve this problem together. We're looking forward for your reply, your Bestecanvas-Team"

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
11-02-2018
21-02-2018
Canvassen zien er weer geweldig uit Levering en service weer top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-02-2018
Besteldatum
10-02-2018
21-02-2018
Valentijnscadeau besteld in het weekend voor valentijn. En op Valentijnsdag keurig bezorgd
Lijst en kwaliteit foto is perfect, daar snap ik niet dat bij de concurrenten dit 2x zo duur is.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
10-02-2018
20-02-2018
Goede snelle levering
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
10-02-2018
20-02-2018
Mooie canvas schilderijen voor een mooie prijs
4.00
Goed

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
10-02-2018
20-02-2018
Ik ben echt blij.
Dank u wel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-02-2018
Besteldatum
09-02-2018
20-02-2018
Levering was trager dan ze promoten op de website. Antwoorden op mijn mails waren traag en niet een antwoord op mijn vraag.
2.67
Redelijk

bestecanvas.nl antwoordt: 21-02-2018
"Dear customer, thank you for your honest review. We already contacted you via e-mail and we would like to solve this problem together. We're looking forward for your reply, your Bestecanvas-Team"

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
09-02-2018
19-02-2018
Prima
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
08-02-2018
19-02-2018
Beautiful canvasses and very quick delivery.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
09-02-2018
19-02-2018
De fleece deken voldoet aan alle verwachtingen. Perfect plaatje
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
09-02-2018
19-02-2018
gewoon super netjes
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
09-02-2018
19-02-2018
Een mok met foto er op besteld, ik ben zeer tevreden. Foto staat er perfect op.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
09-02-2018
19-02-2018
Goede service netjes verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
09-02-2018
19-02-2018
Wat een slechte canvasfotoos en puzzels en deken heb ik gekregen

Ik ga slechte referenties plaatsen.

Goedkoop is Duurkoop

I.Korporaal
Weurt
1.33
Slecht

bestecanvas.nl antwoordt: 20-02-2018
"Dear customer, thank you for your honest review. We already contacted you via e-mail and we would like to solve this problem together. We're looking forward for your reply, your Bestecanvas-Team"

Datum van publicatie
19-02-2018
Besteldatum
08-02-2018
19-02-2018
goed
4.00
Goed

Datum van publicatie
18-02-2018
Besteldatum
08-02-2018
18-02-2018
Prima kwaliteit Mooie heldere kleuren en scherpe afdrukken Graag tot een volgende keer
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2018
Besteldatum
21-01-2018
18-02-2018
Afdruk op hout en op aluminium besteld. Houten afdruk veel stof onder de afdruk, aluminium afdruk met doffe plekken. Meebesteld ophang systeem was niet meegeleverd. Houten afdruk is overgedaan en alu afdruk ben ik pas na levering van ophangsysteem en zojuist hierover een klacht ingezonden. Klantenservice reageert goed maar heb liever een probleemloze levering en alles in 1x goed.
2.67
Redelijk

bestecanvas.nl antwoordt: 20-02-2018
"Dear customer, thank you We are doing everything to solve this problem and we already sent you an e-mail. We're looking forward for your reply, your Bestecanvas-Team"

Datum van publicatie
18-02-2018
Besteldatum
07-02-2018
18-02-2018
Bestelling goed verpakt ontvangen. Bezorgingstijdstip mag secuurder worden aangegeven.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
07-02-2018
17-02-2018
De track en tracé code was niet up to date. Zonder aankondiging was mijn pakketje geleverd, bij de buren
3.33
Redelijk

bestecanvas.nl antwoordt: 20-02-2018
"Dear customer, thank you We are doing everything to solve this problem and we already sent you an e-mail. We're looking forward for your reply, your Bestecanvas-Team"

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
07-02-2018
17-02-2018
gewoon top snel en goed
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
07-02-2018
17-02-2018
zeer netjes gedaan alleen de klantenservice is een drama als je een vraag hebt en rare antwoorden
4.00
Goed

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
07-02-2018
17-02-2018
Super mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2018
Besteldatum
07-02-2018
17-02-2018
Snelle levering goede akties leuke prijs goede kwaliteit netjes verpakt
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
06-02-2018
16-02-2018
De levertijd vond ik lang duren terwijl er op de website staat binnen 24 uur gedrukt .
En dan mis ik nog een onderdeel .
Nee ik bestel niks meer .
1.67
Matig

bestecanvas.nl antwoordt: 20-02-2018
"Dear customer, we already contacted you by e-mail We are sure we can find a satisfactory solution. We're looking forward for your reply, your Bestecanvas-Team"

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
06-02-2018
16-02-2018
het product wat ik heb besteld voldeed wederom weer aan onze verwachting.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
06-02-2018
16-02-2018
mijn foto's waren heel mooi alleen foto op hout had ik me anders voorgesteld..ik had vaker bij andere bedrijven besteld en dat was echt gedrukt in het hout dit is een foto op hout geplakt..waarbij ik het vond dat ik net zo goed een poster had kunnen doen en dan in een lijst
1.67
Matig

bestecanvas.nl antwoordt: 20-02-2018
"Dear customer, thank you for your feedback. An e-mail is already on the way to you. Surely we can solve this problem together. We're looking forward for your reply, your Bestecanvas-Team"

Datum van publicatie
16-02-2018
Besteldatum
06-02-2018
16-02-2018
SUPER GOED EN SNEL IN EEN WOORD PRIMA.
5.00
Uitstekend

bestecanvas.nl klantbeoordeling

bestecanvas.nl

bestecanvas.nl werd op 22-03-2013 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Am Gleisdreieck 5
50823 Köln
Duitsland
info@bestecanvas.nl
bestecanvas.nl

Winkel-exploitant
United Arts GmbH
Am Gleisdreieck 5
50823 Köln
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Köln HRB 76098
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Philipp Mühlbauer
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met bestecanvas.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.