Certificaat voor bestecanvas.nl

No. X7808FC7FFA08C90B52DAF6D412835990
 

Geldig vanaf
22-03-2013
Geldig tot
21-03-2019
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor bestecanvas.nl



Goed

4.39/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 8.475 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
Sinds de aanmelding zijn in totaal 17.262 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
02-04-2018
25-04-2018
Ik ben super tevreden.
Toppie
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
22-04-2018
25-04-2018
Fast delivery and excellent product.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
14-04-2018
25-04-2018
Het bestellen ging makkelijk. De verzending via gls ging niet fantastisch waardoor ik het vertraagt ontvangen heb. De producten die ik besteld had zijn wel super mooi. Heel erg mooie kwaliteit.
4.00
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
15-04-2018
25-04-2018
Prima kwaliteit en service.
Levering duurt relatief lang.(heb ik eerder aangegeven)
4.33
Goed

Datum van publicatie
25-04-2018
Besteldatum
14-04-2018
25-04-2018
Goede kwaliteit voor een lage prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
14-04-2018
24-04-2018
Mooi product en snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
14-04-2018
24-04-2018
zo als altijd snel geleverd....en alles was prachtig geworden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
24-04-2018
Besteldatum
13-04-2018
24-04-2018
Na een chatbericht met canvas.nl een doek van foto besteld.Snel geleverd, goed verpakt en afgemonteerd met frame.Kwaliteit van print uitstekend.We zijn zeer tevreden hiermee.
4.33
Goed

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
13-04-2018
23-04-2018
snelle service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
23-04-2018
Pakketje was een beetje beschadigde en canvas frame iets gebogen. De print was verder van goede kwaliteit.
3.00
Redelijk

bestecanvas.nl antwoordt: 24-04-2018
Beste klant, bedankt voor uw hartelijk recensie. We hebben contact met u via e-mail opgenomen en willen we dit probleem samen oplossen. We horen graag van u, uw BesteCanvas service-team

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
13-04-2018
23-04-2018
Snelle levering en een super mooi product
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
13-04-2018
23-04-2018
3 geweldige mooue canvas foto.s super blij mee bestel snel weer.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
13-04-2018
23-04-2018
Snel en goed geregeld
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
13-04-2018
23-04-2018
Snelle service en prima producten. Zoals overal loopt er wel eens wat mis tijdens het printen maar dat wordt steeds snel en vakkundig opgelost.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
13-04-2018
23-04-2018
Kan niet beter . Eerste foto te donker afgedrukt ,mar tweede was perfect en ook nog extra service voor tegoed. Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
23-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
23-04-2018
Erg slechte klantenservice, en super lange wachttijd
1.00
Slecht

bestecanvas.nl antwoordt: 24-04-2018
Beste klant, bedankt voor uw reactie. Uw email is onderweg. Zeker kunnen we het probleem samen oplossen. We horen graag van u, uw BesteCanvas service-team

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
22-04-2018
top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
12-04-2018
22-04-2018
na een foutje een niet helemaal juiste afdruk gekregen, maar gratis een nieuwe afdruk mogen maken, pirma service.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
22-04-2018
Binnen 2 werkdagen geprint en geleverd.
Goede kwaliteit.
Klantenservice gemakkelijk bereikbaar en goed.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
22-04-2018
Besteldatum
10-04-2018
22-04-2018
het is echt mooi geworden. super scherp.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
21-04-2018
Als altijd goed, wederom een prachtige foto op canvas. Een van 120 x 80.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
21-04-2018
Snelle levering binnen een week. Mooie kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
21-04-2018
Besteldatum
11-04-2018
21-04-2018
Super snel en keurig bezorgd. Zeer tevreden .
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2018
Besteldatum
10-04-2018
20-04-2018
Ik was benieuwd wat ik kon verwachten van een foto van mijn mobiel op een groot canvas. De canvas is superscherp, bovenverwachting. Ik ben er heel blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2018
Besteldatum
10-04-2018
20-04-2018
Heel geode prijs /kwaliteit verhouding
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2018
Besteldatum
09-04-2018
20-04-2018
Snelle levering mooi produkt foto op plexiglas 80x60 voor de aanbiedingsprijs helemaal tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-04-2018
Besteldatum
09-04-2018
20-04-2018
Al een paar x hier besteld en alles netjes zoals beloofd...
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
09-04-2018
19-04-2018
Super goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
09-04-2018
19-04-2018
Als ik bij een bestelling van o.a.plexiglas een ophangsetje van 3 euro bijbestel en het blijkt totaal ombruikbaar voor plexiglas, waarom dan geen vermelding van het systeem dat wel aanwezig is ?
P
2.67
Redelijk

bestecanvas.nl antwoordt: 20-04-2018
"Dear customer, thank you for your honest review. We already contacted you via e-mail and we would like to solve this problem together. We're looking forward for your reply, your Bestecanvas-Team"

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
08-04-2018
19-04-2018
Prima canvas. De witte randen vind ik niet mooi, dus een volgende keer ga ik voor doorlopende randen.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-04-2018
Besteldatum
08-04-2018
19-04-2018
Prima
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
08-04-2018
18-04-2018
Prima voor elkaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
22-03-2018
18-04-2018
Gingen wel een aantal dagen over heen voordat ik de bestelling ontving, maar is een prachtig product geworden, voor een nette prijs. Zeer tevreden.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
07-04-2018
18-04-2018
het opsturen duurde wat lang.
3.67
Goed

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
07-04-2018
18-04-2018
Mooie kwaliteit voor de prijs. Heb inmiddels 14 producten besteld en op 2 zitten klein hobbeltje in. Maar daar voor moet je echt op speuren om te zien.

Levering altijd binnen een week. Super snel aangezien het uit Duitsland komt.

En vaak massieve kortingen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2018
Besteldatum
07-04-2018
18-04-2018
Snelle levering en mooi resultaat
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-04-2018
Besteldatum
28-03-2018
17-04-2018
levertijd was erg lang.
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-04-2018
Besteldatum
08-04-2018
17-04-2018
Kwaliteit voor een lage betaalbare prijs
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
06-04-2018
16-04-2018
prima kwaliteit goede bezorgen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-04-2018
Besteldatum
04-04-2018
16-04-2018
fotocollage op plexiglas laten maken. zeer tevreden over de kwaliteit,en de levering
beslist een aanrader
4.00
Goed

bestecanvas.nl klantbeoordeling

bestecanvas.nl

bestecanvas.nl werd op 22-03-2013 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Am Gleisdreieck 5
50823 Köln
Duitsland
info@bestecanvas.nl
bestecanvas.nl
Winkel-exploitant
United Arts GmbH
Am Gleisdreieck 5
50823 Köln
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Köln HRB 76098
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Philipp Mühlbauer
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met bestecanvas.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.