Certificaat voor bestecanvas.nl

No. X7808FC7FFA08C90B52DAF6D412835990
 

Geldig vanaf
22-03-2013
Geldig tot
21-03-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor bestecanvas.nl



Goed

4.35/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 2.977 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft bestecanvas.nl al 19.877 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
19-02-2019
Vanwege de tracking die niet werkte en iets langere levertijd een sterretje minder dit keer, product was weer top 120x 80 met omlijsting prijs kwaliteit uitstekend
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
19-02-2019
Kwam pas aan de 15de (na valentijn). Na normaal de 13de maar dat was afgelast. De 14de zat ik op werk toen het aankwam. Jammer, zeer jammer
3.33
Redelijk

bestecanvas.nl antwoordt: 20-02-2019
Beste Jens, bedankt voor uw hartelijk recensie. We hebben contact met u via e-mail opgenomen en willen we dit probleem samen oplossen. We horen graag van u, uw Bestecanvas-team

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
09-02-2019
19-02-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
19-02-2019
Ondanks mijn gekalibreerd scherm, krijg ik niet de afdruk die ik wens.
4.00
Goed

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
19-02-2019
Snelle levering netjes verpakt goede kwaliteit
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
19-02-2019
iets wat grove weergave, kan ook aan de foto liggen
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
19-02-2019
PRIMA PRIJS EN KWALITEIT
4.33
Goed

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
19-02-2019
Levering redelijk snel en producten zijn netjes. Echter wordt niet alles geleverd en als je contact zoekt hoor je niets meer terug. Aftersales is zeer slecht.
2.33
Matig

bestecanvas.nl antwoordt: 20-02-2019
Beste klant, bedankt voor uw hartelijk recensie. We hebben contact met u via e-mail opgenomen en willen we dit probleem samen oplossen. We horen graag van u, uw Bestcanvas.nl Team

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
19-02-2019
Snelle levering en goede kwaliteit.
Keurig per stuk verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
19-02-2019
Snelle levering en mooie canvassen mogen ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
19-02-2019
Garantie dat het voor 14 februari binnen zou komen maar dit is niet gebeurd.
2.67
Redelijk

bestecanvas.nl antwoordt: 20-02-2019
Beste Hanneke, bedankt voor uw hartelijk recensie. We hebben contact met u via e-mail opgenomen en willen we dit probleem samen oplossen. We horen graag van u, uw Bestecanvas-team

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
18-02-2019
Perfect
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
18-02-2019
Foto's zijn weer prima/mooi, goed verpakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
18-02-2019
Supermooi en super tevreden vriendin :)
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
18-02-2019
Mooie afwerking en na drie dagen al ontvangen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
18-02-2019
Helaas ontbrak het ophangplaatje.
3.33
Redelijk

bestecanvas.nl antwoordt: 20-02-2019
Beste klant, bedankt voor uw hartelijk recensie. We hebben contact met u via e-mail opgenomen en willen we dit probleem samen oplossen. We horen graag van u, uw Bestcanvas.nl Team

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
18-02-2019
Levering: slecht. Besteld op 8 februari en nu 10 dagen later nog niets binnen
Producten: geen idee, ik hoef de be4stelling niet meer
Service: super slecht. Ik moet nog maar een paar dagen wachten voordat ze er achter aan gaan? Terwijl ze een Valentijngarantie afgaven. Er werd wel meteen een korting aangeboden? waarom? omdat ze hun beloftes niet waar kunnen maken? ik wens de complete bestelling t
1.00
Slecht

bestecanvas.nl antwoordt: 19-02-2019
Beste Betty, bedankt voor uw hartelijk recensie. We hebben contact met u via e-mail opgenomen en willen we dit probleem samen oplossen. We horen graag van u, uw Bestecanvas-team

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
08-02-2019
18-02-2019
Prima voor elkaar. Snel geleverd.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
18-02-2019
Heel slecht veel krassen op het dekentje
1.00
Slecht

bestecanvas.nl antwoordt: 19-02-2019
Beste Mitch, bedankt voor uw hartelijk recensie. We hebben contact met u via e-mail opgenomen en willen we dit probleem samen oplossen. We horen graag van u, uw Bestecanvas-team

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
02-12-2018
17-02-2019
Product prima levering zeer slecht
3.67
Goed

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
17-02-2019
Snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
17-02-2019
Ik ben dik tevreden het is een prachtig afgewerkt canvas met lijst helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
17-02-2019
Slechte service, beloven dingen wat ze niet na komen. Laatste keer dat ik hier bestel
1.00
Slecht

bestecanvas.nl antwoordt: 19-02-2019
Beste Danique, bedankt voor uw hartelijk recensie. We hebben contact met u via e-mail opgenomen en willen we dit probleem samen oplossen. We horen graag van u, uw Bestecanvas-team

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
07-02-2019
17-02-2019
Echt helemaal blij met m'n canvas. Het is heel makkelijk te doen via de website, inzien/uitzoeken, randen zwart/wit/doorlopend etc. kan allemaal. Wordt snel en netjes geleverd en de canvas is super mooi en van goede kwaliteit En dat voor die prijs, je gelooft bijna niet dat het kan, maar het kan. Helemaal top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
17-02-2019
uitstekend
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
17-02-2019
Besteldatum
01-02-2019
17-02-2019
altijd uitstekende kwaliteit en service
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
16-02-2019
Supersnelle levering, keurig verpakt, goede afdrukkwaliteit en mooie aanbiedingen
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
16-02-2019
Heel erg mooi
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
16-02-2019
Super snel geleverd en een prachtige afdruk op plexiglas. Ik ben echt tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
16-02-2019
ik ben meer dan tevreden en verrast door de kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
16-02-2019
Mooie producten, goede kwaliteit en snel geleverd voor een prima prijs.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
16-02-2019
Goede producten en goede prijs. Alleen ik vind het wel jammer dat je op een foto niet kunt uitzoomen. Je krijgt het of zoals het genomen is, of je moet voor een grotere formaat gaan.
3.67
Goed

Datum van publicatie
16-02-2019
Besteldatum
06-02-2019
16-02-2019
Mijn canvas ontvangen in uitmuntende kwaliteit. Heel blij mee.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
15-02-2019
Goed en snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
15-02-2019
Alles zoals op website wordt aangegeven. Snel, correct en goede kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
15-02-2019
Mooie print snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
15-02-2019
Top
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
15-02-2019
Super mooie kussen geworden ben er heel blij mee. Snelle levering en kwaliteit.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
15-02-2019
Kwaliteit van het plexiglas viel wat tegen.
4.33
Goed

Datum van publicatie
15-02-2019
Besteldatum
05-02-2019
15-02-2019
Na een foutje in de productie vorige zending is dit zeer snel en correct recht gezet waarvoor mijn dank, zéér tevreden
5.00
Uitstekend

bestecanvas.nl klantbeoordeling

bestecanvas.nl

bestecanvas.nl werd op 22-03-2013 gecertificeerd door Trusted Shops.

Contact
Am Gleisdreieck 5
50823 Köln
Duitsland
info@bestecanvas.nl
bestecanvas.nl
Winkel-exploitant
United Arts GmbH
Am Gleisdreieck 5
50823 Köln
Duitsland
Handelsregister
Amtsgericht Köln HRB 76098
Vertegenwoordigingsbevoegde persoon
Philipp Mühlbauer
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met bestecanvas.nl.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.