bestecanvas.nl

54.113 reviews in totaal

54.113 reviews since 30 mrt 2011

Gecertificeerd sinds: 22 mrt 2013
bestecanvas.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
Geverifieerde identiteit
Versleutelde dataoverdracht
Duidelijk bestelproces

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de kwaliteit van de producten, met veel lof voor de scherpte, kleuren en afwerking. De prijs wordt vaak als scherp en in verhouding tot de kwaliteit ervaren, wat regelmatig leidt tot herhaalaankopen. Ook het eenvoudige bestelproces, de overzichtelijke website en de makkelijke upload- en ontwerpmogelijkheden worden gewaardeerd. Veel klanten prijzen de degelijke verpakking en de tijdige, nette bezorging. Daarnaast wordt een meegeleverd ophangsysteem en een oplossingsgerichte, vriendelijke klantenservice als positief ervaren. Toch zijn er ook aandachtspunten. Sommige klanten melden kleine defecten of afwijkingen aan hun producten. Er zijn meerdere klachten over beschadigde of onvoldoende beschermende verpakkingen en onduidelijkheid bij specifieke bestelopties. Klachten over langere levertijden of vertragingen komen regelmatig voor, evenals ontevredenheid over externe bezorgdiensten zoals DPD en UPS en foutieve aflevering. Verder wordt soms het ontbreken van een ophangsysteem of verwarrende communicatie hierover genoemd, en zijn er negatieve ervaringen met trage of onbevredigende afhandeling door de klantenservice.

Reviewsbestecanvas.nl

Foto op glas.

Op basis van eerdere positieve ervaringen heb ik opnieuw een foto op glas in de afmeting 120 x 80 cm besteld. En opnieuw ben ik positief verrast door het resultaat. Het is een plaatje aan de muur. Maar niet alleen het resultaat is positief. Het product wordt voor de verzending dusdanig goed verpakt dat het moeilijk schade kan oplopen. En als je naar prijs kwaliteit kijkt springt deze aanbieder er tegen wel tussen uit.

Antwoord van bestecanvas.nl

Wat fijn dat de foto op glas weer zo goed is uitgevallen! Goede verpakking en een sterke prijs-kwaliteitverhouding zijn precies waar bestecanvas voor staat. Bedankt voor je herhaalde vertrouwen!

Langere productietijd dan beloofd.

De beloofde productietijd van canvas (1 tot 2 werkdagen) klopte niet. Na 4 dagen een vraag gesteld aan de klantenservice waarom nog steeds niet in productie genomen? bij noemen van het bestelnummer zeiden ze eerst dat ze die hestelling niet konden vinden maar na insturen van mijn bestellbevestiging met hetzelfde nummer bleek hij ineens wel vindbaar en bleek er ineens vertaging in de productie maar na dit bericht was de productie ineens weer wel in 1 dag mogelijk. Beetje vreemd. Eerder het gevoel dat hij "onderop de stapel" is blijven l8ggen. Maar daarna wel een mooi product thuis gekregen.

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat de canvas er uiteindelijk mooi uit is gekomen! De feedback over de productietijd en communicatie nemen we serieus mee. Bij bestecanvas horen zulke ervaringen beter te verlopen, en dit wordt intern meegenomen. Bedankt voor het delen.
We hadden een valse start, een plexiglas print met niet duidelijk beschreven dat het aangeboden ophangsysteem ook daarvoor bestemd, een grote beschadiging die is veroorzaakt door het vervoer, het is zeer netjes opgelost, en de print is super van kleur en afwerking, dus ik zou andere zeker BESTEVANVAS aanbevelen, 1 ding is jammer dat het maar tot 120 bij 80 gaat, maar wie weet veranderd dat nog wel..

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat alles uiteindelijk goed is opgelost na de transportschade! De feedback over het ophangsysteem en de maximale afmetingen nemen we zeker mee. Bedankt dat je bestecanvas toch aanbeveelt — dat zegt veel!
Hoewel het pakket gezegd te zijn afgeleverd zagen wij op camera dat de bezorger weglopen met het pakket uiteindelijk kregen we het pakket uitgereikt door mensen een stuk verder in de straat woonde, gelukkig zijn de canvassen heel mooi dus jullie hebben puik werk geleverd maar ik zou wel op zoek gaan naar een andere bezorgdienst.

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat de canvassen in goede staat zijn aangekomen en dat je tevreden bent met de kwaliteit! Je feedback over de bezorging nemen we serieus. Bij bestecanvas doen we er alles aan om ook dat deel van de ervaring goed te laten verlopen. Bedankt voor de eerlijke review!

Ik vind het resultaat van de canvas schitterend

Ik vind het resultaat van de canvas schilderij supermooi. Perfect gedaan. In verhouding vind ik het goedkoop. Ik ben er blij mee, keurig verpakt. Dpd - pakketservice vind ik minder. Duurde ongeveer een week voordat t geleverd was, en t was gepropt in de brievenbus, kon er net in, en de verpakking was kapot , maar het schilderij gelukkig niet. We wisten dat ze kwamen bezorgen, maar er werd niet aangebeld. Gelijk in de brievenbus gepropt.

Antwoord van bestecanvas.nl

Wat fijn dat de canvas er zo mooi uitgekomen is! De bezorgervaring via DPD klinkt echt niet goed — dat nemen we mee als feedback. Bij bestecanvas doen we ons best om alles zorgvuldig verpakt te laten aankomen. Bedankt voor je eerlijke beoordeling!

Wow! Wat gaaf! M’n mooiste foto’s op canvas!

De snelle levering, de fijne communicatie via email, en de uitstekende kwaliteit van de foto’s op canvas. Ik kreeg een brok in m’n keel toen ik mijn favoriete vakantie foto’s in formaat 90x60 op canvas zag! Wow, wat mooi zeg! Brings back memories! En dat was ook de bedoeling…

Antwoord van bestecanvas.nl

Wat fijn dat de canvassen zoveel emotie oproepen — dat is precies wat zo'n formaat kan doen met een mooie vakantieherinnering. Bedankt voor het kiezen van bestecanvas!
Mooie afdruk op canvas goed verpakt verzonden. Moet wel een scherpe foto anders word deze korrelig. Zou mooi zijn als best canvas een systeem hebt dat het kijk of het een goede afdruk word. Eerst controleert Voor de foto op materiaal word gedrukt.dat het er scherp opstaat op canvas en dan zegt het is prima of niet. Verder goed .

Antwoord van bestecanvas.nl

Bedankt voor de positieve woorden over de canvas en verpakking! Je suggestie over een vooraf kwaliteitscheck is waardevol en nemen we zeker mee. Bij bestecanvas zijn scherpe resultaten belangrijk — een tip: hoe hoger de resolutie van je foto, hoe beter het eindresultaat op canvas.

2 canvas besteld, heel tevreden over.

De 2 canvas die ik heb besteld voor moederdag voor mijn moeder en eentje voor mijn dochter , die inmiddels ook moeder is, zagen er mooi uit. Ze waren er alleen niet vóór moederdag haha. Maar dat had er denk ik meer mee te maken dat ik zelf iets te laat was met bestellen. Dit was op maandag 4 mei en ze kwamen de maandag erna. Dus net na moederdag. Maar geen probleem, hoor, ben en heel tevreden over. Zal er zeker vaker gaan bestellen.

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat beide canvassen er mooi uitzagen! Timing bij speciale gelegenheden kan lastig zijn, maar het klinkt alsof het cadeau toch goed is gevallen. Bedankt voor het vertrouwen in bestecanvas — tot de volgende bestelling!

Foto op Canvas

Wij hebben al 6 foto's op canvas laten maken. Kwaliteit is goed. Producten waren steeds netjes verpakt.1 foto op canvas laten maken van onze overleden hond 2 jaar geleden. Het enige minpuntje vind ik,dat het sneller geleverd mag / kan worden. Maar voor de rest alles wel steeds ontvangen..

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat je al zo vaak voor bestecanvas hebt gekozen! De bezorgsnelheid is een belangrijk aandachtspunt en we nemen deze feedback zeker mee. Bedankt voor je trouw en voor het delen van je ervaringen!

Aanbevolen voor de kritische fotograaf

Al een paar jaar gebruik ik BesteCanvas voor afdrukken (vooral op aluminium, tot 90×60cm) en altijd krijg ik mijn bestellingen uitstekend, met zorg verpakt aangeleverd, binnen het aangegeven tijdsbestek. Het doen van de bestellingen is zeer eenvoudig op deze website en, als je de kortingsacties in de gaten houdt, ook behoorlijk voordelig. Een aanrader voor de kieskeurige fotograaf.

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat de aluminium prints keer op keer aan je verwachtingen voldoen! Bij bestecanvas is zorgvuldige verpakking en tijdige levering een vanzelfsprekendheid. Bedankt voor je trouwe vertrouwen door de jaren heen!

Betaalbaar, goed en snel

Het is altijd prettig om met BesteCanvas te werken, vind Makkelijk om je bestelling te maken, snel en betaalbaar. Heb nu 2x iets op acrylglas laten afdrukken en het ziet er heel goed uit, de afbeelding is scherp, de kleuren zijn mooi vol en diep en de glas van het oppervlakte is hoog. De achterkant is volgens mij aluminium (dat is licht en netjes) met een prima, netjes ophangsysteem.

Antwoord van bestecanvas.nl

Wat fijn dat de acrylaglas prints zo goed zijn bevallen! Scherpe beelden en volle kleuren maken echt het verschil. Bedankt dat je opnieuw voor bestecanvas hebt gekozen — tot de volgende bestelling!

Tevreden, maar verpakking minpunt.

Heel tevreden, alleen verpakking van glas- of aluminium foto's is veel te slap , karton gaat kapot en velletje Schuim beschermt niet, is maar net niet kapot aangekomen. Verpakking was kapot. Moet echt in dikke tempex verzonden worden.

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat de fotoprint zelf naar wens is! De verpakkingsfeedback nemen we serieus mee. We'll email you shortly om dit verder te bespreken. Bij bestecanvas doen we er alles aan om producten veilig te laten aankomen.

nul sterren was eerlijker geweest!

Ik heb een aantal afdrukken laten maken op canvas. De foto zat er ruim 2 cm scheef op. De zijkant, die door mij wit was gekozen, kwam er aan een kant ruim 2 centimeter over de rand heen. De zijkant was dus op de voorkant te zien en niet zo'n beetje ook. Om het nog een graatje erger te maken, was dit niet alleen met boven/onder misgegaan, maar ook met links/rechts. Kortom, de canvasafdruk ziet er niet uit. Dat iemand dat gewoon heeft vastgeniet en opgestuurd, verbaast mij ten hoogste. Men doet blijkbaar maar wat en er bestaat niet zoiets als een eindcontrole. Ik gaff 2 sterren voor de moeite, maar nul sterren was eerlijker geweest. Heb geen foto toegevoegd, omdat er meerdere mensen op staan die niet gepubliceerd willen worden. Maar Beste Canvas mag contact opnemen. Kunnen ze van leren natuurlijk.

Antwoord van bestecanvas.nl

De plaatsing op de canvas is duidelijk niet goed gegaan — dit hadden we moeten opvangen. We nemen dit mee als serieus aandachtspunt voor onze kwaliteitscontrole. We sturen je binnenkort een e-mail om dit verder te bespreken.
U hoeft niets beter te doen! Ik ben er héél blij mee! U krijgt een dikke 10 van mij! Ik geef uw naam al door aan andere mensen. Ik wens u een mooie nieuwe week toe! Een hartelijke groet van Johanna Zeldenrust.

Antwoord van bestecanvas.nl

Wat fijn om te horen dat alles naar wens is! Bedankt dat je bestecanvas aanbeveelt aan anderen — dat zegt echt alles. Fijne week!

Goede kwaliteit

Ik ben erg tevreden. Reviews waren een beetje verschillend, maar ik merk zelf dat mensen gewoon niet goed kijken en dat dit niet aan het bedrijf ligt. Op de site staat duidelijk aangegeven dat het ophangsysteem niet in begrepen is, en dit zag ik ook tijdens het bestellen. Gelijk erbij genomen dus. Met ongeveer 5 werkdagen was alles binnen en het is echt goede kwaliteit. Ik ben er blij mee!

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat de canvas zo goed bevallen is! Bij bestecanvas staat kwaliteit centraal, en het is goed om te horen dat de levertijd en het eindresultaat aan de verwachtingen voldeden. Bedankt voor je eerlijke beoordeling!
De canvas afdrukken die ik bij jullie bestel zijn altijd in orde, maar nu ook de bezorging. Ik kreeg van DPD een tijdslot van 1 uur waarin het pakket bezorgd zou worden en kort voor de bezorging kreeg ik een telefoontje dat ze zo aan de deur zouden staan. Super!! Dat is wel eens anders geweest

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat de bezorging dit keer zo soepel verliep! Een nauwkeurig tijdslot én een belletje vooraf maakt echt het verschil. Bedankt dat je blijft kiezen voor bestecanvas voor je canvas afdrukken!

De kwaliteit van het product is prima, levering een drama

De kwaliteit van het product is prima. Het hele bestelproces er omheen alleen een drama. Op de site staat dat het binnen 24-uur verzonden wordt. Ik bestelde op een dinsdagochtend en de canvas werd de maandagochtend daarna pas verzonden. Op vrijdag had ik hem in huis. De canvas was bedoeld als een gastenboek tijdens een feest. Het feest was inmiddels geweest dus de canvas kon de prullenbak in. Tussendoor heb ik meerdere keren contact gezocht met de Klantenservice. Ik kreeg te horen dat het drukker was als normaal en dat het proces niet versneld kon worden omdat alles geautomatiseerd is. Met de tip, die ik meerdere keren gaf om op de website de daadwerkelijke doorlooptijd aan te geven, is niets gedaan. Er staat nog steeds binnen 24 uur verzonden. Mocht je alle tijd van de wereld hebben dan kan je prima de canvas hier bestellen. Zo niet, dan beveel ik BesteCanvas.nl niet aan.

Antwoord van bestecanvas.nl

De vertraging in de verzending is duidelijk een teleurstelling geweest, vooral met een specifieke deadline in gedachten. De feedback over de vermelde verzendtijd op de website nemen we serieus mee. We sturen je binnenkort een e-mail om dit verder te bespreken.
Al eerder bij Bestecanvas besteld. De levering was snel en de communicatie hierover was goed. Ik had 8 stuks in diverse afmetingen besteld. De kwaliteit was erg goed en de prijsstelling ook. Ik zou zeggen tot de volgende ronde.

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat je er weer bent! Bij bestecanvas is het geweldig om te zien dat de canvassen in diverse afmetingen allemaal naar wens waren. Bedankt voor je vertrouwen en tot de volgende bestelling!
het enige wat ik jammer vind is dat je de naam van je hond er niet meer bij kent zetten of heb ik dat gemist Dat zou ik graag van jullie horen. Maar voor de rest vind ik het geweldig ook de kussens maar daar kan ik ook geen naam meer bijzetten. Dat kon vroeger wel

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat de kussens in de smaak vallen! Je feedback over het toevoegen van een naam nemen we zeker mee. Het is waardevolle input voor bestecanvas. Mocht je vragen hebben over de huidige opties, bekijk dan onze website — mogelijk zijn er mogelijkheden die je nog niet hebt gezien.

Prachtige canvassen met lijst (5 verschillende maten en soorten)

Prachtige canvassen met lijst. Zeer netjes, alles ziet er puntgaaf uit. Ook de wijze waarop alles verpakt was met de verzending is top! De beste prijs die er te vinden was. Heel erg blij mee.

Antwoord van bestecanvas.nl

Wat fijn dat de canvassen zo goed zijn aangekomen! Goede verpakking en scherpe prijzen zijn precies waar bestecanvas voor staat. Bedankt voor je mooie beoordeling!

Bij bestecanvas.nl kun je eenvoudig hoogwaardige wanddecoratie en unieke fotogeschenken vinden. Of je nu kiest voor een foto op canvas, een foto op aluminium of een stijlvolle foto op acrylglas, je be...