bestecanvas.nl

53.575 reviews in totaal   4.593 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

4.593 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Gecertificeerd sinds: 22 mrt 2013

bestecanvas.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de hoge kwaliteit van de afdrukken, met heldere kleuren, scherpe prints en mooie materialen. De degelijke en zorgvuldige verpakking wordt gewaardeerd, waardoor producten onbeschadigd aankomen. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als zeer positief ervaren; het aanbod is betaalbaar en er zijn regelmatige acties en aanbiedingen. Het bestelproces is eenvoudig en gebruiksvriendelijk, met duidelijke communicatie en een makkelijke website. Daarnaast wordt de klantenservice meestal als behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Veel klanten noemen de snelle en betrouwbare levering als pluspunt. Toch zijn er enkele verbeterpunten. Sommige klanten ervaren langere levertijden, bezorgproblemen of foutieve afleverlocaties, vaak door buitenlandse verzending of logistieke problemen. Er zijn ook negatieve ervaringen bij de afhandeling van klachten door de klantenservice. Daarnaast wordt het ontbreken, de onduidelijkheid of extra kosten rondom het ophangsysteem herhaaldelijk genoemd als aandachtspunt, wat bij sommigen tot ontevredenheid leidt. Ook worden kleine afwijkingen of verbeterpunten aan de printkwaliteit incidenteel benoemd.

Reviewsbestecanvas.nl

We hadden een valse start, een plexiglas print met niet duidelijk beschreven dat het aangeboden ophangsysteem ook daarvoor bestemd, een grote beschadiging die is veroorzaakt door het vervoer, het is zeer netjes opgelost, en de print is super van kleur en afwerking, dus ik zou andere zeker BESTEVANVAS aanbevelen, 1 ding is jammer dat het maar tot 120 bij 80 gaat, maar wie weet veranderd dat nog wel..

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat alles uiteindelijk goed is opgelost na de transportschade! De feedback over het ophangsysteem en de maximale afmetingen nemen we zeker mee. Bedankt dat je bestecanvas toch aanbeveelt — dat zegt veel!

Ik vind het resultaat van de canvas schitterend

Ik vind het resultaat van de canvas schilderij supermooi. Perfect gedaan. In verhouding vind ik het goedkoop. Ik ben er blij mee, keurig verpakt. Dpd - pakketservice vind ik minder. Duurde ongeveer een week voordat t geleverd was, en t was gepropt in de brievenbus, kon er net in, en de verpakking was kapot , maar het schilderij gelukkig niet. We wisten dat ze kwamen bezorgen, maar er werd niet aangebeld. Gelijk in de brievenbus gepropt.

Antwoord van bestecanvas.nl

Wat fijn dat de canvas er zo mooi uitgekomen is! De bezorgervaring via DPD klinkt echt niet goed — dat nemen we mee als feedback. Bij bestecanvas doen we ons best om alles zorgvuldig verpakt te laten aankomen. Bedankt voor je eerlijke beoordeling!
Mooie afdruk op canvas goed verpakt verzonden. Moet wel een scherpe foto anders word deze korrelig. Zou mooi zijn als best canvas een systeem hebt dat het kijk of het een goede afdruk word. Eerst controleert Voor de foto op materiaal word gedrukt.dat het er scherp opstaat op canvas en dan zegt het is prima of niet. Verder goed .

Antwoord van bestecanvas.nl

Bedankt voor de positieve woorden over de canvas en verpakking! Je suggestie over een vooraf kwaliteitscheck is waardevol en nemen we zeker mee. Bij bestecanvas zijn scherpe resultaten belangrijk — een tip: hoe hoger de resolutie van je foto, hoe beter het eindresultaat op canvas.

2 canvas besteld, heel tevreden over.

De 2 canvas die ik heb besteld voor moederdag voor mijn moeder en eentje voor mijn dochter , die inmiddels ook moeder is, zagen er mooi uit. Ze waren er alleen niet vóór moederdag haha. Maar dat had er denk ik meer mee te maken dat ik zelf iets te laat was met bestellen. Dit was op maandag 4 mei en ze kwamen de maandag erna. Dus net na moederdag. Maar geen probleem, hoor, ben en heel tevreden over. Zal er zeker vaker gaan bestellen.

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat beide canvassen er mooi uitzagen! Timing bij speciale gelegenheden kan lastig zijn, maar het klinkt alsof het cadeau toch goed is gevallen. Bedankt voor het vertrouwen in bestecanvas — tot de volgende bestelling!

Foto op Canvas

Wij hebben al 6 foto's op canvas laten maken. Kwaliteit is goed. Producten waren steeds netjes verpakt.1 foto op canvas laten maken van onze overleden hond 2 jaar geleden. Het enige minpuntje vind ik,dat het sneller geleverd mag / kan worden. Maar voor de rest alles wel steeds ontvangen..

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat je al zo vaak voor bestecanvas hebt gekozen! De bezorgsnelheid is een belangrijk aandachtspunt en we nemen deze feedback zeker mee. Bedankt voor je trouw en voor het delen van je ervaringen!

Aanbevolen voor de kritische fotograaf

Al een paar jaar gebruik ik BesteCanvas voor afdrukken (vooral op aluminium, tot 90×60cm) en altijd krijg ik mijn bestellingen uitstekend, met zorg verpakt aangeleverd, binnen het aangegeven tijdsbestek. Het doen van de bestellingen is zeer eenvoudig op deze website en, als je de kortingsacties in de gaten houdt, ook behoorlijk voordelig. Een aanrader voor de kieskeurige fotograaf.

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat de aluminium prints keer op keer aan je verwachtingen voldoen! Bij bestecanvas is zorgvuldige verpakking en tijdige levering een vanzelfsprekendheid. Bedankt voor je trouwe vertrouwen door de jaren heen!

Betaalbaar, goed en snel

Het is altijd prettig om met BesteCanvas te werken, vind Makkelijk om je bestelling te maken, snel en betaalbaar. Heb nu 2x iets op acrylglas laten afdrukken en het ziet er heel goed uit, de afbeelding is scherp, de kleuren zijn mooi vol en diep en de glas van het oppervlakte is hoog. De achterkant is volgens mij aluminium (dat is licht en netjes) met een prima, netjes ophangsysteem.

Antwoord van bestecanvas.nl

Wat fijn dat de acrylaglas prints zo goed zijn bevallen! Scherpe beelden en volle kleuren maken echt het verschil. Bedankt dat je opnieuw voor bestecanvas hebt gekozen — tot de volgende bestelling!

Goede kwaliteit

Ik ben erg tevreden. Reviews waren een beetje verschillend, maar ik merk zelf dat mensen gewoon niet goed kijken en dat dit niet aan het bedrijf ligt. Op de site staat duidelijk aangegeven dat het ophangsysteem niet in begrepen is, en dit zag ik ook tijdens het bestellen. Gelijk erbij genomen dus. Met ongeveer 5 werkdagen was alles binnen en het is echt goede kwaliteit. Ik ben er blij mee!

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat de canvas zo goed bevallen is! Bij bestecanvas staat kwaliteit centraal, en het is goed om te horen dat de levertijd en het eindresultaat aan de verwachtingen voldeden. Bedankt voor je eerlijke beoordeling!
De canvas afdrukken die ik bij jullie bestel zijn altijd in orde, maar nu ook de bezorging. Ik kreeg van DPD een tijdslot van 1 uur waarin het pakket bezorgd zou worden en kort voor de bezorging kreeg ik een telefoontje dat ze zo aan de deur zouden staan. Super!! Dat is wel eens anders geweest

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat de bezorging dit keer zo soepel verliep! Een nauwkeurig tijdslot én een belletje vooraf maakt echt het verschil. Bedankt dat je blijft kiezen voor bestecanvas voor je canvas afdrukken!
het enige wat ik jammer vind is dat je de naam van je hond er niet meer bij kent zetten of heb ik dat gemist Dat zou ik graag van jullie horen. Maar voor de rest vind ik het geweldig ook de kussens maar daar kan ik ook geen naam meer bijzetten. Dat kon vroeger wel

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat de kussens in de smaak vallen! Je feedback over het toevoegen van een naam nemen we zeker mee. Het is waardevolle input voor bestecanvas. Mocht je vragen hebben over de huidige opties, bekijk dan onze website — mogelijk zijn er mogelijkheden die je nog niet hebt gezien.

De kwaliteit van het product is prima, levering een drama

De kwaliteit van het product is prima. Het hele bestelproces er omheen alleen een drama. Op de site staat dat het binnen 24-uur verzonden wordt. Ik bestelde op een dinsdagochtend en de canvas werd de maandagochtend daarna pas verzonden. Op vrijdag had ik hem in huis. De canvas was bedoeld als een gastenboek tijdens een feest. Het feest was inmiddels geweest dus de canvas kon de prullenbak in. Tussendoor heb ik meerdere keren contact gezocht met de Klantenservice. Ik kreeg te horen dat het drukker was als normaal en dat het proces niet versneld kon worden omdat alles geautomatiseerd is. Met de tip, die ik meerdere keren gaf om op de website de daadwerkelijke doorlooptijd aan te geven, is niets gedaan. Er staat nog steeds binnen 24 uur verzonden. Mocht je alle tijd van de wereld hebben dan kan je prima de canvas hier bestellen. Zo niet, dan beveel ik BesteCanvas.nl niet aan.

Antwoord van bestecanvas.nl

De vertraging in de verzending is duidelijk een teleurstelling geweest, vooral met een specifieke deadline in gedachten. De feedback over de vermelde verzendtijd op de website nemen we serieus mee. We sturen je binnenkort een e-mail om dit verder te bespreken.
Ik vond het allemaal goed tevreden. Makkelijk bestellen, makkelijk om foto te uploaden, goede communicatie. En het resultaat is mooi. Juiste formaat als het groter zou zijn was kwaliteit foto mogelijk teveel afgenomen, maar het is nu prima zo.

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat het canvas precies goed uitgevallen is! De keuze voor het juiste formaat maakt inderdaad een groot verschil voor de uiteindelijke kwaliteit. Bedankt voor je vertrouwen in bestecanvas!

Prima service

Al meerdere keren besteld. En naar tevredenheid. Bestelling komt uit het buitenland, dus iets langere levertijd. Bij mij iets van 3 a 4 dagen. Dus nog zeker vlot. Goed en degelijk verpakt. Let wel op dat de afdruk (bij mij op acrylglas) iets donkerder kunnen uitpakken dan op je scherm lijkt. Mijn scherm is ook niet gekalibreerd. Dus wel iets om rekening mee te houden. Verder dik tevreden.

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat je al vaker bij bestecanvas hebt besteld! De levertijd van 3 à 4 dagen is inderdaad prima. Bedankt voor de tip over kleurverschillen bij acrylglas prints - dat kan anderen helpen bij hun bestelling.

Mooie muismat, goed gelukt!

Op goed geluk een muismat gemaakt van een eigen foto. Aantrekkelijke prijs dus de gok genomen. Duurde een aantal dagen voordat ik iets hoorde en wel een dag of 10 tot de levering. Maar het resultaat mag er zijn, ik ben er zeer tevreden over. Dus zeker een aanrader als je je product niet al te snel nodig hebt.

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat de muismat zo goed is uitgevallen! De levertijd is waardevolle feedback die we meenemen. Bedankt dat je voor bestecanvas hebt gekozen — het resultaat telt!
Privéprofiel
Schilderij op acryl plaat laten maken op de website kon je kiezen voor "met ophangset of zonder ophangset" uiteraard gekozen voor ophangset deze was ook gratis. Plaat wordt geleverd zonder ophangset volgens de klantenservice zou ik die niet besteld hebben omdat het niet op de factuur staat want volgens de klantenservice kost de ophangset € 4,95 ?? Maar op de website staat duidelijk gratis. Omdat het niet op de factuur staat hoeven ze geen actie te ondernemen ? Dat had ik moeten zien op de factuur maar de factuur krijg je pas nadat je betaald hebt en meestal staat iets wat gratis is niet op de factuur ook staat er niet op dat ik zonder hangset heb besteld. Voel me bedrogen heb nu een wiebelende plaat plastic met foto erop die ik niet kan ophangen. Voel me bedrogen. Terug sturen kan niet omdat in hun DUITSE levereingsvoorden staat dat het niet kan ik heb in NL en Nederlandse website besteld en betaald. Bedankt voor de reactie bestecanvas.nl ik heb inderdaad een reactie mogen ontvangen en wat blijkt ze snappen de frustratie geven hun fout toe dat het op de website als gratis staat vermeld en wat blijkt, nu kunnen ze wel een ophangset nasturen MAAR wat schets mijn verbazing ondanks dat ze hun fout toegeven ik wel nog even € 10,00 moet overmaken voor de (gratis) hangset en verzendkosten. als bedrijf zou ik trots zijn op deze aftersale Wederom diverse emails mogen ontvangen van bestecanvas.nl en bij iedere email hun excuses enkele voorbeelden. 1 Het is vervelend dat de ophangset ontbreekt bij je acrylprint. We begrijpen dat dit voor frustratie zorgt, zeker als de website dit als gratis optie toont 2 Bedankt voor uw online beoordeling.Ik betreur het dat u deze ervaring hebt gehad. Ik wil mijn excuses aanbieden voor het ongemak. Gelieve meer informatie over de situatie aan te geven zodat we u verder kunnen helpen. Stuur me alstublieft screenshots, foto's of aanvullende informatie die ons kan helpen de situatie te begrijpen en tijdig een oplossing te bieden. We zouden graag uw vertrouwen terugwinnen. 3 Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid met ons te delen. Allereerst willen wij onze excuses aanbieden voor de frustratie die deze situatie heeft veroorzaakt. Dat was uiteraard niet onze bedoeling. Het aluminium ophangsysteem (aluminium backframe) dient tijdens het bestelproces te worden geselecteerd. Omdat dit onderdeel tijdens de productie wordt gemonteerd, kunnen wij dit achteraf helaas niet afzonderlijk naleveren. Het kleinere ophangsysteem waar mijn collega naar verwees, kan wel apart worden geleverd. Indien u de betaling inmiddels heeft voldaan, zullen wij ervoor zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt verzonden. U ontvangt een bevestiging zodra de verzending is verwerkt. Nogmaals onze excuses voor het ontstane misverstand en bedankt voor uw feedback. Wij nemen uw opmerkingen serieus en zullen deze intern bespreken. 4 Bedankt voor uw bericht. Wij nemen onze verantwoordelijkheid wanneer een fout aan onze kant ligt. In dat geval zorgen wij uiteraard voor een passende oplossing. Na controle van uw bestelling kunnen wij echter niet vaststellen dat het aluminium frame onderdeel uitmaakte van de definitieve order. Daarom kunnen wij in dit geval helaas geen kosteloze herdruk, gratis product of extra korting aanbieden. Wij begrijpen dat dit niet het antwoord is waarop u had gehoopt, maar ons standpunt hierover blijft ongewijzigd. Daarmee beschouwen wij deze kwestie als afgehandeld. Zo gaat bestecanvas.nl dus met haar klanten om en de begrijpende lezer kan lezen '' Na controle van uw bestelling kunnen wij echter niet vaststellen dat het aluminium frame onderdeel uitmaakte van de definitieve order" ik heb diverse malen aangegeven dat ik het heb aangeklikt maar dat kunnen ze zelf dus niet vaststellen en is de klant dus een leugenaar. mensen wees gewaarschuwd want dit zijn vreemde praktijken ik heb nu € 100,00 betaald (inclusief een nabesteld ophangsetje waar ik nog geen bevestiging van heb gekregen na betaling) voor een dun wiebelend stukje plastic waar ze een foto op hebben geplakt. Dit verklaard ook hun grote korting is misleidend en geven een vertekend beeld. Wees gewaarschuwd. Ook Trusted geeft niet thuis geen kopersbescherming omdat het gepersonaliseerd product betreft !! Nagenoeg alles wat je bij bestecanvas.nl besteld is gepersonaliseerd je eigen foto op acryl of doek maar daar gaat mijn klacht ook niet over het gepersonaliseerde product is gewoon niet compleet geleverd ZONDER HET MEEBESTELDE OPHANGSYSTEEM dit staat los van de foto op acrylplaat de foto is prima maar het product is gewoon niet compleet dus mensen laat je vooral niet beinvloeden dat Trusted voor je instaat die laten je ook vallen als een baksteen is duidelijk een kwestie wie betaald bepaald

Uitstekende service

Zowel de bestelprocedure als de afhandeling verliepen vlekkeloos. Het product, in dit geval een foto van 50 x 75cm op acryl, is uitstekend. De acrylplaat was goed verpakt in beschermend karton. Op alle fronten een aanrader.

Antwoord van bestecanvas.nl

Geweldig dat de acrylprint zo goed in de smaak valt! Zorgvuldige verpakking is bij bestecanvas een must. Bedankt voor de aanbeveling!

Een uitvergroting van een foto op acryl

Een uitvergroting van een foto, genomen met een iPhone, op acrylglas laten afdrukken. Onder de indruk van de geleverde kwaliteit van het eindelijke resultaat van het kunstwerkje met een afmeting van 100 bij 75. Hangt nu op prominente plaats in woonkamer. Ook het op de hoogte houden van de status van elke stap in de productie en levering van de bestelling is top.

Antwoord van bestecanvas.nl

Geweldig dat de acrylprint zo'n mooie plek in jullie woonkamer heeft gekregen! Fijn dat de kwaliteit en communicatie tijdens het proces goed bevallen zijn. Bedankt voor het vertrouwen in bestecanvas!
Heel tevreden over het resultaat, mooie print 80x120cm op plexiglas, netjes geleverd, goed verpakt. Het is de actieprijs die mij tot aanschaf heeft gezet, want zonder de actie vind ik de basisprijs aan de hoge kant. Met zo'n actieprijs ga ik vast nog eens een print bestellen.

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat de acrylprint zo goed is bevallen! Bij bestecanvas doen we ons best om kwaliteit en verpakking op niveau te houden. Je feedback over de basisprijs nemen we zeker mee. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Super resultaat!

Ondanks de wat mindere kwaliteit van mijn foto's toch fatastisch mooie prints op canvas binnen gekregen. Zeer tevreden , zowel op het resultaat als op de manier van bestellen als bezorging. Ze hebben er een klabt bij!!!

Antwoord van bestecanvas.nl

Bedankt voor de 5-sterren beoordeling! We zijn blij dat je een uitstekende ervaring met ons hebt gehad. We kijken ernaar uit je weer te zien!

Opgerold.

Wel, inmiddels heb ik nogal wat canvassen in huis. En ben ik er zeer tevreden over. Omdat langzaamaan de zolder vol komt te staan en we muren tekort komen, zou ik het fijn vinden als er een mogelijkheid zou zijn om de afbeelding zonder het raamwerk te kunnen bestellen.

Antwoord van bestecanvas.nl

Leuk dat je al zo'n mooie collectie hebt opgebouwd! Je suggestie om canvassen zonder raamwerk te bestellen nemen we zeker mee. Bedankt voor dit waardevolle idee en voor je vertrouwen in bestecanvas!

bestecanvas.nl

Bij bestecanvas.nl kun je eenvoudig hoogwaardige wanddecoratie en unieke fotogeschenken vinden. Of je nu kiest voor een foto op canvas, een foto op aluminium of een stijlvolle foto op acrylglas, je be...