bestecanvas.nl

53.114 reviews in totaal   4.803 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de kwaliteit van de afdrukken, kleuren en materialen, die als verrassend goed en professioneel worden ervaren. Ook de verpakking wordt vrijwel altijd als degelijk en beschermend omschreven. Het bestelproces en de gebruiksvriendelijkheid van de website worden gewaardeerd, waardoor het uploaden en bestellen eenvoudig is. De levertijd wordt meestal als snel of acceptabel ervaren. Daarnaast vinden klanten de prijs-kwaliteitverhouding goed tot zeer goed, mede dankzij regelmatige kortingen en acties. Het ophangsysteem wordt positief beoordeeld wanneer deze geleverd is. Toch zijn er enkele verbeterpunten: incidenteel zijn er klachten over beschadigde cadeauverpakkingen of schuivende producten. Ook komt het voor dat de levertijd onduidelijk of vertraagd is, en is men niet altijd tevreden over de wijze waarop bezorgers pakketten afleveren. Zonder korting vindt men de prijs soms aan de hoge kant. De ervaringen met de klantenservice zijn wisselend; sommige klanten vinden deze behulpzaam, terwijl anderen frustratie ervaren door het gebrek aan adequate oplossingen. Ten slotte zorgt het ontbreken, de onduidelijkheid of extra kosten van ophangsystemen bij sommige klanten voor verwarring en frustratie.

Reviewsbestecanvas.nl

Ik vind het resultaat van de canvas schitterend

Ik vind het resultaat van de canvas schilderij supermooi. Perfect gedaan. In verhouding vind ik het goedkoop. Ik ben er blij mee, keurig verpakt. Dpd - pakketservice vind ik minder. Duurde ongeveer een week voordat t geleverd was, en t was gepropt in de brievenbus, kon er net in, en de verpakking was kapot , maar het schilderij gelukkig niet. We wisten dat ze kwamen bezorgen, maar er werd niet aangebeld. Gelijk in de brievenbus gepropt.

Antwoord van bestecanvas.nl

Wat fijn dat de canvas er zo mooi uitgekomen is! De bezorgervaring via DPD klinkt echt niet goed — dat nemen we mee als feedback. Bij bestecanvas doen we ons best om alles zorgvuldig verpakt te laten aankomen. Bedankt voor je eerlijke beoordeling!

2 canvas besteld, heel tevreden over.

De 2 canvas die ik heb besteld voor moederdag voor mijn moeder en eentje voor mijn dochter , die inmiddels ook moeder is, zagen er mooi uit. Ze waren er alleen niet vóór moederdag haha. Maar dat had er denk ik meer mee te maken dat ik zelf iets te laat was met bestellen. Dit was op maandag 4 mei en ze kwamen de maandag erna. Dus net na moederdag. Maar geen probleem, hoor, ben en heel tevreden over. Zal er zeker vaker gaan bestellen.

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat beide canvassen er mooi uitzagen! Timing bij speciale gelegenheden kan lastig zijn, maar het klinkt alsof het cadeau toch goed is gevallen. Bedankt voor het vertrouwen in bestecanvas — tot de volgende bestelling!

Betaalbaar, goed en snel

Het is altijd prettig om met BesteCanvas te werken, vind Makkelijk om je bestelling te maken, snel en betaalbaar. Heb nu 2x iets op acrylglas laten afdrukken en het ziet er heel goed uit, de afbeelding is scherp, de kleuren zijn mooi vol en diep en de glas van het oppervlakte is hoog. De achterkant is volgens mij aluminium (dat is licht en netjes) met een prima, netjes ophangsysteem.

Antwoord van bestecanvas.nl

Wat fijn dat de acrylaglas prints zo goed zijn bevallen! Scherpe beelden en volle kleuren maken echt het verschil. Bedankt dat je opnieuw voor bestecanvas hebt gekozen — tot de volgende bestelling!

Aanbevolen voor de kritische fotograaf

Al een paar jaar gebruik ik BesteCanvas voor afdrukken (vooral op aluminium, tot 90×60cm) en altijd krijg ik mijn bestellingen uitstekend, met zorg verpakt aangeleverd, binnen het aangegeven tijdsbestek. Het doen van de bestellingen is zeer eenvoudig op deze website en, als je de kortingsacties in de gaten houdt, ook behoorlijk voordelig. Een aanrader voor de kieskeurige fotograaf.

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat de aluminium prints keer op keer aan je verwachtingen voldoen! Bij bestecanvas is zorgvuldige verpakking en tijdige levering een vanzelfsprekendheid. Bedankt voor je trouwe vertrouwen door de jaren heen!

Goede kwaliteit

Ik ben erg tevreden. Reviews waren een beetje verschillend, maar ik merk zelf dat mensen gewoon niet goed kijken en dat dit niet aan het bedrijf ligt. Op de site staat duidelijk aangegeven dat het ophangsysteem niet in begrepen is, en dit zag ik ook tijdens het bestellen. Gelijk erbij genomen dus. Met ongeveer 5 werkdagen was alles binnen en het is echt goede kwaliteit. Ik ben er blij mee!

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat de canvas zo goed bevallen is! Bij bestecanvas staat kwaliteit centraal, en het is goed om te horen dat de levertijd en het eindresultaat aan de verwachtingen voldeden. Bedankt voor je eerlijke beoordeling!

Prima service

Al meerdere keren besteld. En naar tevredenheid. Bestelling komt uit het buitenland, dus iets langere levertijd. Bij mij iets van 3 a 4 dagen. Dus nog zeker vlot. Goed en degelijk verpakt. Let wel op dat de afdruk (bij mij op acrylglas) iets donkerder kunnen uitpakken dan op je scherm lijkt. Mijn scherm is ook niet gekalibreerd. Dus wel iets om rekening mee te houden. Verder dik tevreden.

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat je al vaker bij bestecanvas hebt besteld! De levertijd van 3 à 4 dagen is inderdaad prima. Bedankt voor de tip over kleurverschillen bij acrylglas prints - dat kan anderen helpen bij hun bestelling.

Mooie muismat, goed gelukt!

Op goed geluk een muismat gemaakt van een eigen foto. Aantrekkelijke prijs dus de gok genomen. Duurde een aantal dagen voordat ik iets hoorde en wel een dag of 10 tot de levering. Maar het resultaat mag er zijn, ik ben er zeer tevreden over. Dus zeker een aanrader als je je product niet al te snel nodig hebt.

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat de muismat zo goed is uitgevallen! De levertijd is waardevolle feedback die we meenemen. Bedankt dat je voor bestecanvas hebt gekozen — het resultaat telt!
Schilderij op acryl plaat laten maken op de website kon je kiezen voor "met ophangset of zonder ophangset" uiteraard gekozen voor ophangset deze was ook gratis. Plaat wordt geleverd zonder ophangset volgens de klantenservice zou ik die niet besteld hebben omdat het niet op de factuur staat want volgens de klantenservice kost de ophangset € 4,95 ?? Maar op de website staat duidelijk gratis. Omdat het niet op de factuur staat hoeven ze geen actie te ondernemen ? Dat had ik moeten zien op de factuur maar de factuur krijg je pas nadat je betaald hebt en meestal staat iets wat gratis is niet op de factuur ook staat er niet op dat ik zonder hangset heb besteld. Voel me bedrogen heb nu een wiebelende plaat plastic met foto erop die ik niet kan ophangen. Voel me bedrogen. Terug sturen kan niet omdat in hun DUITSE levereingsvoorden staat dat het niet kan ik heb in NL en Nederlandse website besteld en betaald. Bedankt voor de reactie bestecanvas.nl ik heb inderdaad een reactie mogen ontvangen en wat blijkt ze snappen de frustratie geven hun fout toe dat het op de website als gratis staat vermeld en wat blijkt, nu kunnen ze wel een ophangset nasturen MAAR wat schets mijn verbazing ondanks dat ze hun fout toegeven ik wel nog even € 10,00 moet overmaken voor de (gratis) hangset en verzendkosten. als bedrijf zou ik trots zijn op deze aftersale Wederom diverse emails mogen ontvangen van bestecanvas.nl en bij iedere email hun excuses enkele voorbeelden. 1 Het is vervelend dat de ophangset ontbreekt bij je acrylprint. We begrijpen dat dit voor frustratie zorgt, zeker als de website dit als gratis optie toont 2 Bedankt voor uw online beoordeling.Ik betreur het dat u deze ervaring hebt gehad. Ik wil mijn excuses aanbieden voor het ongemak. Gelieve meer informatie over de situatie aan te geven zodat we u verder kunnen helpen. Stuur me alstublieft screenshots, foto's of aanvullende informatie die ons kan helpen de situatie te begrijpen en tijdig een oplossing te bieden. We zouden graag uw vertrouwen terugwinnen. 3 Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring zo uitgebreid met ons te delen. Allereerst willen wij onze excuses aanbieden voor de frustratie die deze situatie heeft veroorzaakt. Dat was uiteraard niet onze bedoeling. Het aluminium ophangsysteem (aluminium backframe) dient tijdens het bestelproces te worden geselecteerd. Omdat dit onderdeel tijdens de productie wordt gemonteerd, kunnen wij dit achteraf helaas niet afzonderlijk naleveren. Het kleinere ophangsysteem waar mijn collega naar verwees, kan wel apart worden geleverd. Indien u de betaling inmiddels heeft voldaan, zullen wij ervoor zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt verzonden. U ontvangt een bevestiging zodra de verzending is verwerkt. Nogmaals onze excuses voor het ontstane misverstand en bedankt voor uw feedback. Wij nemen uw opmerkingen serieus en zullen deze intern bespreken. 4 Bedankt voor uw bericht. Wij nemen onze verantwoordelijkheid wanneer een fout aan onze kant ligt. In dat geval zorgen wij uiteraard voor een passende oplossing. Na controle van uw bestelling kunnen wij echter niet vaststellen dat het aluminium frame onderdeel uitmaakte van de definitieve order. Daarom kunnen wij in dit geval helaas geen kosteloze herdruk, gratis product of extra korting aanbieden. Wij begrijpen dat dit niet het antwoord is waarop u had gehoopt, maar ons standpunt hierover blijft ongewijzigd. Daarmee beschouwen wij deze kwestie als afgehandeld. Zo gaat bestecanvas.nl dus met haar klanten om en de begrijpende lezer kan lezen '' Na controle van uw bestelling kunnen wij echter niet vaststellen dat het aluminium frame onderdeel uitmaakte van de definitieve order" ik heb diverse malen aangegeven dat ik het heb aangeklikt maar dat kunnen ze zelf dus niet vaststellen en is de klant dus een leugenaar. mensen wees gewaarschuwd want dit zijn vreemde praktijken ik heb nu € 100,00 betaald (inclusief een nabesteld ophangsetje waar ik nog geen bevestiging van heb gekregen na betaling) voor een dun wiebelend stukje plastic waar ze een foto op hebben geplakt. Dit verklaard ook hun grote korting is misleidend en geven een vertekend beeld. Wees gewaarschuwd.

Antwoord van bestecanvas.nl

Het is vervelend dat de ophangset ontbreekt bij je acrylprint. We begrijpen dat dit voor frustratie zorgt, zeker als de website dit als gratis vermeldde. We zullen je binnenkort een e-mail sturen om dit verder te bekijken. Je feedback over de website-informatie nemen we serieus.

Een uitvergroting van een foto op acryl

Een uitvergroting van een foto, genomen met een iPhone, op acrylglas laten afdrukken. Onder de indruk van de geleverde kwaliteit van het eindelijke resultaat van het kunstwerkje met een afmeting van 100 bij 75. Hangt nu op prominente plaats in woonkamer. Ook het op de hoogte houden van de status van elke stap in de productie en levering van de bestelling is top.

Antwoord van bestecanvas.nl

Geweldig dat de acrylprint zo'n mooie plek in jullie woonkamer heeft gekregen! Fijn dat de kwaliteit en communicatie tijdens het proces goed bevallen zijn. Bedankt voor het vertrouwen in bestecanvas!
Heel tevreden over het resultaat, mooie print 80x120cm op plexiglas, netjes geleverd, goed verpakt. Het is de actieprijs die mij tot aanschaf heeft gezet, want zonder de actie vind ik de basisprijs aan de hoge kant. Met zo'n actieprijs ga ik vast nog eens een print bestellen.

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat de acrylprint zo goed is bevallen! Bij bestecanvas doen we ons best om kwaliteit en verpakking op niveau te houden. Je feedback over de basisprijs nemen we zeker mee. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!

Opgerold.

Wel, inmiddels heb ik nogal wat canvassen in huis. En ben ik er zeer tevreden over. Omdat langzaamaan de zolder vol komt te staan en we muren tekort komen, zou ik het fijn vinden als er een mogelijkheid zou zijn om de afbeelding zonder het raamwerk te kunnen bestellen.

Antwoord van bestecanvas.nl

Leuk dat je al zo'n mooie collectie hebt opgebouwd! Je suggestie om canvassen zonder raamwerk te bestellen nemen we zeker mee. Bedankt voor dit waardevolle idee en voor je vertrouwen in bestecanvas!
Voor de prijs had ik niet verwacht dat het zo mooi zou zijn. Hiervoor een canvas ergens anders besteld. Deze was 4 x zo duur en helemaal niet anders dan deze. Heel erg tevreden.Het duurde iets langer maar niet minder mooi.

Antwoord van bestecanvas.nl

Geweldig dat de canvas zo positief heeft verrast! Het is fijn te horen dat de kwaliteit zo goed bevalt. Bij bestecanvas staat kwaliteit voor een eerlijke prijs centraal. Bedankt voor het delen van je ervaring!
Twee prachtige canvas schilderijen van onze honden Een van onze recent overleden Lana, een mooi eerbetoon en een van onze Doro die houdt van modderbaden Snel geleverd en prachtig resultaat Niet duur voor wat je ervoor krijgt Aanrader

Antwoord van bestecanvas.nl

Wat fijn dat de canvasprints zo mooi zijn geworden! Bij bestecanvas is het geweldig om te zien dat zulke bijzondere herinneringen zo goed tot hun recht komen. Bedankt voor de aanbeveling!
Heb nu een foto gekregen die 60/60 was in een te grote verpakking deze gaat schuiven en de beschermhoeken gaan er af. Kijk of je smalle stroken met een lijmstrook kunt krijgen plaatsen om de foto te zekeren in de verpakking, zodat deze niet gaat verschuiven in de doos/ verpakking. Groetjes van Jos

Antwoord van bestecanvas.nl

Bedankt voor deze nuttige verpakkingsfeedback! We nemen dit zeker mee. Fijn dat de foto zelf goed is aangekomen. Bij bestecanvas blijven we onze verpakkingsmethoden verbeteren, en jouw suggestie over lijmstroken is een waardevolle toevoeging aan onze feedback.

altijd perfect kwaliteit

Perfecte kwaliteit mooie scherpe print jammer dat de foto loslaat van de Passe-partouts begint op te bollen dat is jammer En wat ik ook mis de baklijst die om de grote canvas printen past kan je niet meer bestellen ook jammer

Antwoord van bestecanvas.nl

We sturen je binnenkort een e-mail om dit op te lossen. Je feedback over de baklijst nemen we mee. Fijn dat de print zelf zo scherp is uitgevallen — dat is precies wat bestecanvas nastreeft!

Boekcover op acrylglas

Niet dat ik zo'n "grote" klant ben, maar die paar keer dat ik iets bestelde, was het steeds piekfijn afgewerkt. Neem nou mijn laatste bestelling: de cover van mijn eerste boek op acrylglas.Een regelrechte eyecatcher.

Antwoord van bestecanvas.nl

Wat een bijzondere herinnering om op acrylglas te zetten! Fijn dat de afwerking elke keer weer raak is. Bij bestecanvas doen we ons best om elk product, groot of klein, met zorg te leveren. Bedankt voor je vertrouwen!
Vind alleen de bezorgservice van dpd erg slecht. Had aangegeven via hun app pakket in locker bezorgen daar ik niet thuis zou zijn op moment van bezorging. Kom ik thuis hebben ze het toch op de grond langs de deur gezet. Ik zou als ik jullie was niet meer met dpd zaken doen altijd problemen. Dhl en postnl leveren evt af in depot waar je het kunt halen als ze het niet kunnen bezorgen.

Antwoord van bestecanvas.nl

We begrijpen je frustratie over DPD's bezorging. Je feedback over de bezorgpartner nemen we serieus mee. Fijn dat je bestelling bij bestecanvas wel naar wens is!
Het bestelproces was heel makkelijk, fijn dat als de foto niet scherp genoeg is er ook automatisch een limiet aan de maten komt. Het resultaat is echt heel mooi geworden (foto's afgedrukt op hout)

Antwoord van bestecanvas.nl

Wat fijn dat de foto's op hout zo mooi zijn geworden! Die automatische scherptebewaking is inderdaad een handige functie. Bedankt voor je keuze voor bestecanvas!

Beste canvas is ALTIJD helemaal goed!

Al meerdere malen in de afgelopen jaren een vergroting op canvas of plexiglas besteld, zo ook foto's op glasblokken, ook recent weer een vergroting met lijst besteld. Geheel tevreden met hetgeen wordt afgeleverd, en ook altijd keurig en professioneel verpakt. Blij mee!

Antwoord van bestecanvas.nl

Mooi om te horen dat je al zo lang terugkeert voor je bestellingen! Professionele verpakking en topkwaliteit canvas, plexiglas en ingelijste vergrotingen — dat is waar bestecanvas voor staat. Bedankt voor je trouw!
Mooi afgewerkt, goed verpakt en snel geleverd. Wel raar dat de bezorger het canvas aan de voordeur had gezet. We hebben een grote carport dat is ook aangegeven aan alle bezorgers dat het daar neergezet kan worden. Gelukkig heeft het niet geregend de dag van aflevering. Als jullie hier melding van maken houden ze daar in de toekomst mss rekening mee.

Antwoord van bestecanvas.nl

Fijn dat je tevreden bent over de kwaliteit en snelle levering van je canvas! We geven de bezorgopmerking door aan de vervoerder, zodat ze volgende keer rekening houden met de carport. Bedankt voor het vertrouwen in bestecanvas!