Xenos.nl

60.775 reviews in totaal   1.185 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Xenos.nl heeft dit profiel niet geclaimd. Lees meer

Klanten zijn positief over de snelheid en betrouwbaarheid van de levering, de stevige en veilige verpakking, de handige optie om online te bestellen en in de winkel af te halen, en de prijs-kwaliteitverhouding van de producten. Ook wordt de klantenservice vaak als behulpzaam en oplossingsgericht ervaren. Duidelijke communicatie over de status van bestellingen en de snelle, correcte afhandeling bij problemen worden gewaardeerd. Toch zijn er klachten over vertragingen of onduidelijkheden bij de levering, moeilijk bereikbare of trage klantenservice, en het gebruik van te veel plastic of te grote dozen bij het verpakken. Sommige klanten ervaren defecten of ontbrekende onderdelen, logistieke problemen bij het afhalen in de winkel, en te veel of te weinig e-mails of gebrekkige informatie bij vertragingen. Niet elk probleem wordt direct opgelost.

ReviewsXenos.nl

T V
Tries v.
Geweldig geholpen bij het veranderen van het huisnummer en postcode. Abusievellijk ingevuld door mij. Ik kwam er niet uit om dat zelf te doen.

Antwoord van Xenos.nl

Beste Tries, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo goed bent geholpen door onze kanjers. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Groet, Deborah

Sale

Kwam deze koffer tegen in de sale folder en was verrast dat het met een geintegreerd cijferslot en dubbele wieltjes (360 graden) ook de Koreaanse chilli saus Gochujang en herbruikbare ijsblokjes gekocht. Nu wel lekker met het warme weer.

Antwoord van Xenos.nl

Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat je zo blij bent met de artikelen. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Groet, Deborah
Tot 3 x een beschadigde zending ontvangen, waarschijnlijk door de bezorgdienst beschadigd. Maar met een telefoontje door een heel aardige medewerker direct opgelost. Zeer snelle en fijne service

Antwoord van Xenos.nl

Bedankt voor je beoordeling. Fijn om te lezen dat het door de medewerker direct opgelost was. We zien je graag terug op onze webshop. Groet, Marielle

Mooie produkten en op tijd geleverd .

Mooie produkten en op. Tijd geleverd .jammer dst dit keer de doos zo beschadigd was. Maar gelukkig de ,artikelen nog niet. Dit had heel anders kunnen gaan Met veel.gedoe nadien .

Antwoord van Xenos.nl

Beste Janneke, Heel fijn om te lezen dat je bestelling snel is geleverd en alles heel bleek te zijn ondanks de schade aan de doos. Wij wensen je er veel plezier mee. Hartelijke groet, Gabrielle

Uiteindelijk uitstekend geholpen.

Ik had borden besteld waarvan er 3 gebroken aan zijn gekomen. Via de chat van de website werd ik niet naar tevredenheid geholpen, maar via Gabrielle via Instagram werd het alsnog perfect opgelost en kreeg ik nieuwe opgestuurd.

Antwoord van Xenos.nl

Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles goed is opgelost. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Groet, Deborah
De termijn van ontvangst binnen 2 a 3 dagen word overschreden. Ik had dinsdag. 1 juli besteld. Maar ontving mijn pakket pas op woensd. 9 juli. Na tel. contact op 8 juli werd mij verteld dat er een storing was bij DPD. Je word daar via mail o.i.d. niet van op de hoogte gehouden. Dus dan denk je gaat dit wel goed. Xenos zou daar of DPD in kunnen verbeteren.

Antwoord van Xenos.nl

Bedankt voor je bericht. Wat fijn om te lezen dat je de bestelling hebt ontvangen. We zijn er inderdaad intern mee bezig dat het snel word opgelost. Groet Angela
Zeer makkelijke en gebruiksvriendelijk website. Alles overzichtelijk te vinden en een enorm groot assortiment. Nu hadden zij ook flinke korting op sale artikelen.

Antwoord van Xenos.nl

Bedankt voor je bericht. Wat leuk om te lezen dat je graag bij ons winkelt. Wij zien je graag nog is terug in een van onze kleurrijke winkels. Groet Angela
Bestelling kwam in een dag al thuis. Stoeltjes zitten prima voor de prijs. Bijbestelde kleine producten zijn fijn en direct in gebruik. Pasteprima in de ruime doos erbij.

Antwoord van Xenos.nl

Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles snel is geleverd. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Groet, Deborah
L M
L M.
Goed assortiment voor een goede prijs en alles netjes verpakt geleverd. Er zat iets in wat breekbaar was en dat was duidelijk aangegeven op de doos!

Antwoord van Xenos.nl

Beste klant, Heel fijn om te lezen dat je bestelling netjes was verpakt en alles in goede orde bij je is geleverd. Wij wensen je er veel plezier mee en zien je graag snel terug bij een volgende online bestelling of in een van onze gezellige winkels. Hartelijke groet, Gabrielle

…dat was jammer

Chocolade fontein online besteld, handig, maar voor de bijbehorende smelt chocolade moet je dan toch nog naar de winkel. In mijn geval is dat 30km. Dat vond ik wel een afknapper!

Antwoord van Xenos.nl

Beste klant, Bedankt voor je beoordeling. Wat vervelend om te lezen dat je alsnog naar de winkel moet. Ons excuus hiervoor. Ondanks alles wensen wij je veel plezier met je bestelling. Groet, Deborah
De communicatie tussen het bestellen en het bezorgen kan beter. Mogelijk ligt dat ook aan DHL want ik hoor een week niets en vandaag ineens " het wordt bezorgd".

Antwoord van Xenos.nl

Beste Klant, Bedankt voor je beoordeling, en wat vervelend. Hopelijk gaat het in de toekomst beter, wij wensen je alsnog veel plezier met je bestelling. Groet, Eline

Slechte leverservice slecht bereikbaar

Ventilator online besteld op vrijdag. 1 week later nog steeds geen email ontvangen van de leverancier. In de mail van Xenos stond dat het wat langer zou duren dan normaal. Oke prima. Na 1 week contact opgenomen via de chat. Niemand bereikbaar en niemand reageert. Vervolgens telefonisch contact opgenomen. Eerst 15 min moeten wachten vervolgens heb ik opgehangen. Het leek de belastingdienst wel. Daarna nogmaals geprobeerd en eindelijk na 10 minuten iemand aan de lijn. Pakketje bleek al de hele week op het afhaalpunt te liggen. Blijkbaar gebeurt dit vaker de laatste tijd ivm drukte volgens de telefoniste. Online bestellen doe ik niet meer.

Antwoord van Xenos.nl

Beste Denise, Bedankt voor je beoordeling. Op dit moment is het erg druk. Wij doen ons best om je zo snel mogelijk te helpen. Ons excuus dat je geen track en trace code hebt ontvangen in de mail. Gelukkig is bestelling terecht. Wij wensen je dan ook veel plezier met je bestelling. Groet, Deborah

Xenox was leuk, vervoerder niks

Xenox was leuk om te doen maar jullie vervoerder is een ramp. Geen mail, niks over wanneer ze komen. Ik kon blij zijn dat ik thuis was toen ze aanbelden.

Antwoord van Xenos.nl

Bedankt voor je bericht. Wat leuk om te lezen dat je onze winkel zo leuk vind. We stellen je feedback over de vervoerder op prijs en we nemen het mee in ons overleg. Wij zien je graag weer terug in onze leuke web winkel. Groet, Marielle
Alle producten aanwezig - netjes beschermd ingepakt - op tijd bezorgd. 1 product was stuk gebeld met klantenservice en ik werd netjes te woord gestaan en direct hetzelfde product wordt naar mij toegezonden.

Antwoord van Xenos.nl

Beste klant, Wat vervelend om te lezen dat je bestelling deels beschadigd werd geleverd, onze excuses hiervoor. Heel fijn dat je snel een nieuw product hebt mogen ontvangen en alles verder naar wens is. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Gabrielle
L D
Linda D.
Makkelijk besteld en werd erop gewezen dat ik nog wat bij kon bestellen en zo de verzendkosten niet hoefde te betalen. Dat heb ik gadaan en de twee pakjes kwamen goed verpakt bin mij thuis aan!

Antwoord van Xenos.nl

Beste Linda, Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles makkelijk is verlopen. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Groet, Deborah
Via internet een lamp moeten kopen omdat deze niet in de winkel voorradig was. Helaas moest ik voor een bepaald bedrag iets kopen om het in de winkel te laten bezorgen dus extra onkosten voor mij. Thuis laten bezorgen was geen optie, de post komt ook wanneer het hun uitkomt,ben niet altijd thuis.

Antwoord van Xenos.nl

Beste Aukje, Wat jammer om te lezen dat de gewenste lamp in de winkel niet meer voorradig was. Wij proberen onze producten tegen de scherpst mogelijke prijzen te verkopen. Om dit mogelijk te blijven maken, hanteren wij een minimaal orderbedrag van 15 euro. Onze logistieke en afhandelingskosten voor bestellingen worden niet verrekend in de verkoopprijzen van onze producten, in tegenstelling tot veel andere webwinkels. Wij hopen dat je bestelling in goede orde is geleverd en wensen je er veel plezier mee. Hartelijke groet, Gabrielle
Snelle levering al zat niet alles erbij, maar de dame aan de helpdesk heeft goed meegekeken en voor een snelle nalevering van de ontbrekende producten gezorgd

Antwoord van Xenos.nl

Beste John, Wat vervelend om te lezen dat er iets ontbrak uit je bestelling, onze excuses hiervoor. Heel fijn dat je goed bent geholpen en inmiddels de ontbrekende producten hebt mogen ontvangen. Wij wensen je veel plezier met je bestelling. Hartelijke groet, Gabrielle

Xenos.nl super fijn

Online servies besteld en in een winkel laten bezorgen, zodat ik zelf kon bepalen wanneer ik het op ging halen. Dat ging goed en super makkelijk

Antwoord van Xenos.nl

Beste Tina, Wat fijn om te lezen dat het leveren in de winkel snel is gegaan en je het pakket gemakkelijk hebt kunnen afhalen. Wij wensen je er veel plezier mee. Hartelijke groet, Gabrielle

Geld terug na afprijzing

Het bankje dat ik bestelde en nog niet bezorgd was, bleek inmiddels te zijn afgeprijsd. Ik belde hierover en de medewerkster stelde uit zichzelf voor het verschil terug te storten. Klasse!!!

Antwoord van Xenos.nl

Beste Klant, Bedankt voor je beoordeling, en wat fijn te lezen dat je goed bent geholpen. Wij wensen je veel plezier met het artikel. Groet, Eline
een toscane servies samen gesteld ......besteld en binnen 24 uur had ik het in huis. snelle levering en een prachtig servies wat ook nog goed ingepakt was om beschadiging te voor komen.

Antwoord van Xenos.nl

Fijn om te horen dat je tevreden bent.. Heerlijk als een pakket lekker snel en goed verpakt geleverd wordt. We zien je graag weer terug in onze kleurrijke web winkel. Groetjes Marielle

Hoe reviews werken bij Trusted Shops

Op de bedrijfsprofielen van Trusted Shops vind je drie soorten reviews. Geverifieerde reviews zijn verzameld door bedrijven die lid zijn van Trusted Shops en zijn geverifieerd. Reviews zonder label zijn proactief geschreven door gebruikers en zijn niet geverifieerd. Bedrijven kunnen ervoor kiezen om reviews van andere review platforms toe te voegen aan hun bedrijfsprofiel. Deze zijn gemarkeerd als geïmporteerd en worden niet meegenomen in de algemene review. Geïmporteerde reviews worden niet geverifieerd.