Gecertificeerd sinds: 2 mei 2019
- Geverifieerde identiteit
- Versleutelde dataoverdracht
- Duidelijk bestelproces
Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie
Klanten zijn erg positief over de perfecte pasvorm van de tassen in hun auto, het gebruiksgemak bij het inpakken en organiseren, en de zeer goede kwaliteit en stevigheid van het materiaal. Ook wordt de snelle en correcte levering gewaardeerd, net als de vriendelijke en oplossingsgerichte service van het personeel. Veel klanten noemen dat de tassen optimaal gebruik maken van de beschikbare bagageruimte en verrassend veel inhoud bieden. Enkele klanten merken op dat de pasvorm soms niet geheel klopt en dat er zelden problemen zijn met ritsen of het badge.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsCar-Bags.com - car-bags.com/nl
Super snel geleverd en mooie kwaliteit.
Perfect op maat voor mijn Kia Sorento.
Strak en zonder poespas.
Aanrader!
Mooie, degelijke reistassen!
Mooie, degelijk dikke tassenset. Heeft in de trolleytassen riempjes om spullen 'strak' te houden, handig. Levering was snel in een kwalitatieve doos.
Antwoord van Car-Bags.com - car-bags.com/nl
Hartelijk dank voor uw mooie en gedetailleerde feedback! Fijn dat u zo tevreden bent over de stevige kwaliteit, het gebruiksgemak en onze snelle levering. Veilige reis en veel plezier met de tassen!
Al jaren in gebruik in onze Jeep. Geweldig praktisch en passend . Nooit meer zoeken naar tassen voor onze vakantiespullen en altijd voldoende bagageruimte,
Antwoord van Car-Bags.com - car-bags.com/nl
Hartelijk dank voor uw trouwe vertrouwen in onze producten! Fijn om te weten dat de tassen zo goed bevallen en dat u altijd voldoende bagageruimte overhoudt. Wij wensen u ook tijdens de volgende vakanties weer heel veel reisplezier toe!
Prachtige set qua kwaliteit en pasvorm, zo optimaal gebruik van bagageruimte, Proline.
Reis- en handbagage Tesla Premium Model Y
Reis- en handbagage besteld voor de Juniper Tesla Premium Model Y, maar de drie reistassen passen niet goed naast elkaar. Ik moet er eentje diagonaal in duwen om de zijkanten niet te beschadigen. Dus niet helemaal maatwerk in dit geval.
Antwoord van Car-Bags.com - car-bags.com/nl
Bedankt voor uw review. Neem alstublieft contact op met de klantenservice! Wij helpen u graag!
Supersnelle levering en tassen van hoge kwaliteit- top
top service
Gewoon hele goede service, ik had de verkeerde maat besteld en ging de volgend e dag op vakantie.
In de ochtend gebeld en kon direct de tassen omruilen voor de goede maat.
super vriendelijk en beste service die ik me maar kan voorstellen, top en super bedankt.
Antwoord van Car-Bags.com - car-bags.com/nl
Goed om te horen dat wij u nog op tijd hebben kunnen helpen zodat u toch nog met uw tas op vakantie kon.
Fijne tassen set
Tassen passen precies in de kofferbak. De tassen zijn van goede kwaliteit.
Goed passende en degelijke tassen set.
Ik ben erg tevreden over de tassen set voor mijn Volvo, hij past precies. De tassen voelen erg degelijk aan
Ideale bagage
Past perfect en door meer verschillende maten sneller te wisselen met schone kleding en gebruikte kleding.
Snelle bezorging, passen perfect in de auto. Zeker aanbevelen bij vrienden/familie.
Perfecte pasvorm, ruim en hele goede kwaliteit.
Hele goede aankoop, zeer tevreden.
De bezorging en verpakking was super. Snel en netjes.
Snelle levering en de tassen passen perfect
Stevig materiaal en passen perfect in onze mazda mx30 ,een aanrader
Heel makkelijk , bestellen , volgende dag binnen , inpakken en aanrijden zo simpel en het past perfect , de ideale oplossing als je met de auto op bv vakantie gaat👌🏽👌🏽
Antwoord van Car-Bags.com - car-bags.com/nl
Kijk, dat is nog eens zorgeloos op vakantie gaan! Geweldig dat de levering zo snel was en dat de set de ideale oplossing blijkt te zijn. Bedankt voor de mooie woorden en heel veel plezier ermee!
Echt top en geen lossen spullen meer in de achterbak
Prima tassen, sterke ritsen, is al onze 2e set nu voor een andere auto.
Fijne tassen, past mooi in de auto
Antwoord van Car-Bags.com - car-bags.com/nl
Bedankt voor je super leuke review! Wat fijn dat de tassen naar wens zijn! Veilige kilometers gewenst!
Prima geregeld en goede kwaliteit!
Uitlevering van de carbags was prima geregeld! Ook goede kwaliteit en past erg goed in onze Skoda Elroq.
Qua communicatie wel wat onduidelijkheid over de geannuleerde bestelling maar uiteindelijk is dat ook goed gekomen.
Antwoord van Car-Bags.com - car-bags.com/nl
Dank u wel! Geweldig dat de kwaliteit en pasvorm zo goed bevallen. Excuses voor de onduidelijke communicatie tussendoor, fijn dat het uiteindelijk netjes is rechtgetrokken. Veilige kilometers!
Er zijn maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat de gepubliceerde reviews uitsluitend afkomstig zijn van consumenten die de goederen of diensten daadwerkelijk hebben gebruikt of gekocht.Geïmporteerde reviews
Worden niet opgenomen in de eindscore. Er zijn geen verificatiemaatregelen getroffen.Contact
Car-Bags.com - car-bags.com/nl
Bezoek websiteOver