Gek op kussens!

1.289 reviews in totaal   490 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en vlotte levering. De kwaliteit van de kussens en hoezen wordt vaak als goed tot uitstekend beoordeeld. Daarnaast wordt de nette en zorgvuldige verpakking gewaardeerd. Ook het ruime assortiment met veel keuze in stijlen, kleuren en materialen valt in de smaak. De prijs wordt meestal als redelijk tot goedkoop gezien en de klantenservice wordt als vriendelijk en behulpzaam ervaren. De webshop wordt over het algemeen als duidelijk beschouwd. Toch zijn er incidentele problemen met de bezorging en verpakking genoemd, zoals te grote of onhandige verpakkingen. Sommige klanten merken afwijkingen of matige kwaliteit aan de producten op. Daarnaast vinden enkelen de producten wat prijzig. Er zijn ook opmerkingen over beperkte bestelopties en verbeterpunten in de betaalmethodes.

ReviewsGek op kussens!

Altijd goed

Bestel regelmatig kussenhoesjes. Alles prima, van website tot afhandeling tot foto versus werkelijk product en de kwaliteit.
Bestelde binnenkussens en snelheid van bezorgen was perfect!

Voor herhaling vatbaar

Ik heb al een paar keer een bestelling geplaatst. Goede kwaliteit, voldoende keuze en de verzending is altijd snel.
E H
Els H.

Precies zoals de hoes op site staat

Precies zoals de hoes opziet staat. Plus mooi afgewerkt!
Snelle correcte levering geheel volgens het plaatje!
Mooi assortiment en snelle levering en service
Mooie kussens.. goed kwaliteit. Snelle bezorging. Blij mee!
Doen wat ze beloven. Mooie kussens en snelle leveting

mooie set kussenhoezen voor weinig

Positief verrast door kwaliteit en snelheid van verzenden. Nog afwachten hoe de kleuren zich houden bij daglicht en zon. Nu zeer tevreden
Prachtige kussens, ben er heel blij mee. En supersnelle verzending!
Mooi verpakt en op het oog goede kwaliteit
Bestelling was goed verpakt en snel verzonden. Ook waren er geen verzendkosten wat heel fijn was.

Antwoord van Gek op kussens!

Beste klant, Fijn om te horen dat uw bestelling goed verpakt en snel verzonden was, en dat de gratis verzending als prettig werd ervaren. Daar doen we het voor! Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Klantenservice Gek op Kussens
Mooie kwaliteit kussens. Snelle levering: erg blij mee!
Super goedkoop en fantastische kwaliteit. Snelle levering. Kortom heel tevreden

Niets bijzonders, goed voor één keer

Het was niet mogelijk om een pakketpunt te kiezen tijdens het bestellen. Op de website staat dat achteraf betalen mogelijk is (Riverty), maar deze betaalmethode werd niet aanvaard bij het afrekenen. Daarnaast ontving ik binnen twaalf minuten, zes identieke orderbevestigingen. Ik begrijp niet wat hiervan de bedoeling is. Het product zelf is van matige kwaliteit en de webshop kan verbeterd worden. Mijn volgende bestelling ga ik toch ergens anders plaatsen, je kan overal kussens kopen.

Antwoord van Gek op kussens!

Beste klant, Bedankt voor uw bericht en het delen van uw ervaring. Wat betreft het betalen met Riverty: deze betaalmethode wordt pas geaccepteerd wanneer de betaling volledig wordt afgerond en bevestigd in de laatste stap van het betaalproces. Als deze bevestiging niet plaatsvindt, wordt de betaling niet voltooid. Wanneer u het vervolgens opnieuw probeert, kan het inderdaad gebeuren dat u meerdere (gelijke) orderbevestigingen ontvangt, zonder dat er een definitieve betaalbevestiging is. We begrijpen dat dit verwarrend kan zijn en nemen uw feedback hierover mee om dit proces duidelijker te maken. Daarnaast vinden we het uiteraard jammer om te horen dat u niet tevreden bent over het product en uw ervaring met onze webshop. Dat is zeker niet de bedoeling. Mocht u ons nog een kans willen geven, dan kijken we graag met u mee naar een passende oplossing. Met vriendelijke groet, Klantenservice Gek op Kussens
Snel gekregen en netjes verpakt in een doosje die door de brievenbus kon!
Prachtige kussen hoezen Snel geleverd
Snelle levering, product ziet er uit zoals op de afbeelding op de site

Mooi kussen!

Mooi kussen, goede kwaliteit en snel geleverd.
Snelle levering, superleuke kussens