Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de kussens en hoezen wordt veelvuldig geprezen. Ook het ruime en afwisselende aanbod valt in de smaak, net als de eerlijke en aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. De website wordt als overzichtelijk en gebruiksvriendelijk ervaren. Daarnaast zijn klanten tevreden over de klantgerichte en behulpzame service. Meningen over de verpakking zijn gemengd: deze is vaak netjes, maar soms te strak of niet milieuvriendelijk.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsGek op kussens!
Losse kussenhoezen
Fijn dat het mogelijk is om losse kussenhoezen te bestellen, mooie kleuren, snelle levering.
Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview!
Wat leuk om te horen dat je blij bent met de mogelijkheid om losse kussenhoezen te bestellen. Fijn dat de kleuren naar wens zijn en dat je tevreden bent over de snelle levering. We wensen je veel plezier met je nieuwe kussenhoezen!
Team Gek op kussens
Een mooie kwaliteit katoen en de opdruk is precies zoals op de website te zien was.
Met zorg verpakt en in een doosje aangeleverd.
Snel en goede service alleen is het prettig als de kussens verpakt worden in zacht materiaal want de postbode had het pakje in de postbus gepropt waardoor ik het er nauwelijks uitkreeg. Bij de tweede bestelling ging het beter.
Een.mooie kleur van de kussens en passend bij de bank, zoals bedoeld.
Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview!
Wat fijn om te horen dat de kleur van de kussens precies is zoals je had gehoopt en perfect bij je bank past. Daar worden we blij van! We wensen je heel veel plezier met je aankoop.
Team Gek op kussens
Goeie kwaliteit kussenhoes besteld met mooie print en ritssluiting. Snelle bezorging! Prijs-kwaliteit is goed.
Prachtige kwaliteit stof ! Heel blij met onze set kussens.
Antwoord van Gek op kussens!
Bedankt voor je prachtige 5-sterrenreview!
Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met jullie set kussens. Fijn dat de kwaliteit van de stof zo goed bevalt. We wensen jullie er heel veel plezier mee en hopen jullie snel weer terug te zien!
Team Gek op kussens
Mooi afgewerkt kussen met verdekte ritssluiting.
Jammer dat het katoen geimpregneerd is waardoor het rubberig aanvoelt.
Antwoord van Gek op kussens!
Bedankt voor je review en het delen van je ervaring!
Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de afwerking en de verdekte ritssluiting. De stof van deze kussenhoes is behandeld met een waterafstotende coating, zodat hij ook geschikt is voor buitengebruik. Hierdoor kan de stof inderdaad wat steviger of iets rubberachtig aanvoelen dan onbehandeld katoen.
We waarderen je eerlijke feedback en wensen je veel plezier van je aankoop!
Mooie kussenhoezen.
Mooie kussenhoezen en zeer tevreden over de snelle levering.
Snelle levering, en product precies zoals op de foto
Bedankt voor je mooie 5-sterrenreview!
Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel is geleverd en dat het product precies overeenkomt met de foto. Daar doen we ons best voor!
Heel veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer.
Team Gek op kussens
Snelle levering en product voldoet aan de verwachtingen!
Antwoord van Gek op kussens!
Bedankt voor je 5-sterrenreview!
Wat fijn om te lezen dat je bestelling snel is geleverd en dat het product helemaal aan je verwachtingen voldoet. Daar worden wij blij van!
Heel veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende keer.
Team Gek op kussens
Mooie kussen hoezen. Goede kwaliteit en met mooi weggewerkte rits. Zeer tevreden en tevens snelle levering
Mooie kussenhoezen , mooie motieven en kleuren en een hele goede kwaliteit.
Mooie/leuke kussens. Snelle verzending.
Fantastisch
Keurige levering van zeer mooie kussenhoezen
Antwoord van Gek op kussens!
Bedankt voor je fantastische 5-sterrenreview!
Wat leuk om te horen dat je zo tevreden bent over de levering en onze kussenhoezen. We wensen je heel veel plezier met je aankoop en hopen je snel weer terug te zien in onze webshop!
Duidelijke makkelijk te gebruiken site . Supersnelle gratis verzending
Mooie kussens zoals beloofd, ook binnenkussen perfect, verzending en verpakking gelemasl in orde.
Aanrader!!
Groot aanbod, prachtige kussens, goede kwaliteit, snelle verzending. Kom zeker weer terug en een aanrader voor iedereen om meer sfeer in huis te krijgen. Je kunt er mooie combinaties maken❤️❤️
Alles in goede verpakking ontvangen
Opvulkussens
Alles in goede verpakking ontvangen. Enkel had ik iets meer dikte van de vulling verwacht. Rest, top, overtrek zelfs met ritssluiting.
Mooie kussenslopen! velvet zwart polyester 30x50.
Snelle levering dmv brievenbuspakket.
Zeer tevreden
Modern assortiment
Duidelijke webshop, ruime keuze, modern assortiment, snelle verzending, kussenhoezen goed verpakt.