Accudeal.nl

28.612 reviews in totaal

28.612 reviews since 16 jul 2015

Klanten zijn positief over de scherpe prijzen, de goede kwaliteit van de accu’s en de snelle, duidelijke communicatie rondom bestellingen. Ook wordt de klantenservice gewaardeerd wanneer deze snel, vriendelijk en oplossingsgericht reageert. Daarnaast wordt het gewaardeerd als problemen of klachten uiteindelijk netjes worden opgelost en een deel van de klanten is tevreden over de nette verpakking. Aan de andere kant zijn er teleurstellingen rondom de levering, zoals vertragingen, onduidelijke tijdvakken en het niet nakomen van beloofde bezorgdata. Ook zijn er klachten over trage of slecht bereikbare klantenservice, verwarring rond btw of prijsverschillen bij het afrekenen, en het uitblijven van order- of leveringsbevestigingen. Sommige klanten ervaren teleurstelling over de levensduur van de accu’s of ontvangen een verkeerd of beschadigd product. Verder zijn er frustraties over de afwikkeling van klachten en terugbetalingen, en vinden sommige klanten dat de verpakking beter of veiliger kan.

ReviewsAccudeal.nl

Na mijn kenteken ingevoerd te hebben een keuze gemaakt. Accu kwam met veel kleinere polen. Geen idee of dit op de accupagina stond maar was een kleine teleurstelling want ik moest weer op pad. Mijn auto is gewoon voorzien van de standaard Europeese maat. Wel positief was dat het snel en makkelijk was, want de auto(onderdelen) bedrijven rondom, grote namen, werken alleen op bestelling, toch was dit een heel gewone accu..
Weet niet wat veel mensen hier negatief schrijven!.. Batterij was niet in stock onmiddellijk, ze hebben een voorstel gedaan om een andere met dezelfde capaciteit te leveren en nog iets goedkoper. Batterij netjes geleverd en verschil mooi terug betaald.. Dankjewel accudeal., jullie zijn top!
Goede klantenservice. De accu die door het transport beschadigd was, werd is na het zien van de foto's meteen vervangen. Binnen de kortste keren had ik een nieuwe accu die door eigen bezorgdienst in tiptop conditie werd afgeleverd. Jammer was alleen dat ik op de eerste accu langer moest wachten dan ik vooraf had kunnen bedenken.
A H
A H.
Het was even verrassend dat we zelf de accu moesten vullen. Dat hadden we niet verwacht misschien naief van ons maar wel handig om dit erbij te vermelden voor de leken onder de vakmensen

Antwoord van Accudeal.nl

Dank u voor uw review, als het goed is zit er een handleiding bij, maar in de toekomst zullen we het beter nakijken om zeker te zijn dat iedereen het kan!

Prijs op de website niet correct.

Prijs op de website was 169 euro inclusief btw, bij afrekenen werd dit 204 euro! Dit was de reactie van Accudeal: Beste Frank, Fijn dat je contact met ons opneemt! Bedankt voor je bericht, en onze excuses voor de verwarring. Er zit op dit moment een bug in onze website waardoor sommige prijzen zonder de juiste 21% btw worden weergegeven. In het winkelwagentje wordt dit gelukkig wél goed gecorrigeerd en zie je de juiste prijs, inclusief btw. Die prijs is dan ook leidend. We snappen dat dit verwarrend is, op de productpagina lijkt het alsof de btw al is inbegrepen, maar in sommige gevallen gaat het daarbij per ongeluk om 0% btw. We zijn druk bezig om dit probleem zo snel mogelijk op te lossen. Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en bedankt voor je begrip! Groetjes, Eva
Na een nare ervaring heb ik 2 accu's besteld. De prijs is scherp en in 2 dagen netjes afgeleverd. Ik ben zeer tevreden en mijn vertrouwen in Accu Deal is zeker hersteld!

Antwoord van Accudeal.nl

Dank u wel Wim! Veel plezier met uw accu's.
Op de website gezien "voor 11:00 besteld, 's avonds bezorgd". Het zag er betrouwbaar uit, Dus motoraccu 's morgens besteld. Einde middag nog geen orderbevestiging ontvangen. Na een email toch een bevestiging gehad. Na 6 dagen verder niets meer gehoord en na het lezen van de reviews wel geschrokken. Weer een email (donderdag) gestuurd met de vraag wat hier mis ging en of ik de accu nog voor het paasweekend kon verwachten. Geen reactie, maar de dag erna kreeg ik bericht dat de accu verzonden was en inderdaad is de accu die avond bezorgd. Uiteindelijk is het toch goed gekomen maar het heeft wel een week geduurd.
Het was de juiste en goed verpakte accu. De levertijd was een paar dagen. In mijn geval voldeed dat. Wellicht kan er een simpele handleiding aan toegevoegd worden.

Antwoord van Accudeal.nl

Dank u wel voor uw tip! Dit gaan we zeker meenemen. Veel plezier met uw bestelling.

Helemaal top!

Snel. Volgende dag geleverd zoals besteld. Ik kon de chauffeur via de link volgen. Keurig op tijd. Fijne ervaring. De volgende accu wordt weer bij accudeal besteld. Helemaal top!

Antwoord van Accudeal.nl

Goedenavond, Heel erg bedankt voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat alles zo soepel is verlopen en je bestelling netjes en op tijd is geleverd. Super om te lezen dat je volgende accu weer bij Accudeal wilt bestellen. Daar worden we blij van! Nogmaals bedankt en graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Julia Accudeal

Accudeal heeft een nieuwe eigenaar

Na een teleurstellende ervaring met Accudeal is het overgenomen door een nieuwe eigenaar. En dat merk je! Probleem alsnog goed opgelost, hoewel ze dat eigenlijk niet hoefde te doen. Prettig en persoonlijk contact. Een verademing.

Antwoord van Accudeal.nl

Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat we het probleem alsnog naar tevredenheid hebben kunnen oplossen en dat je het persoonlijke contact als prettig hebt ervaren. We waarderen je begrip en vertrouwen! 😊
Snelle levering, interessante prijs. Spijtig genoeg heeft de vorige batterij, eveneens van Accudeal, het amper 2 jaar en 2 maanden uitgehouden …

Antwoord van Accudeal.nl

Bedankt voor je review, en het spijt ons dat de vorige accu korter dan verwacht is meegegaan. We zullen het meenemen.
Order was voor next day delivery. Donderdagavond besteld werd pas maandag geleverd. Geen credit nota ontvangen voor de meerkosten. Door een storing was er geen orderbevestiging per e-mail. Daardoor was onbekend wanneer de order zou worden afgeleverd. Telefonisch niet bereikbaar, late maar correcte reactie per email. Product is prima verder.

Antwoord van Accudeal.nl

Goedenavond, Dankjewel voor het delen van je ervaring. Onze oprechte excuses voor het ongemak rondom je bestelling en vooral voor de gebrekkige communicatie. De ontbrekende orderbevestiging werd inderdaad veroorzaakt door een storing in ons systeem. Deze is inmiddels opgelost en bevestigingsmails worden weer normaal verzonden. We begrijpen ook dat het erg vervelend is dat je ons telefonisch niet goed kon bereiken en je daardoor niet wist wanneer je bestelling zou worden geleverd. Wat betreft de Next-Day levering is je bestelling helaas later geleverd dan bedoeld. De extra betaalde verzendkosten zijn inmiddels aan je teruggestort. Fijn om te lezen dat je uiteindelijk wel tevreden bent over het product. We nemen je feedback over de communicatie en bereikbaarheid zeker mee en bieden nogmaals onze excuses aan voor deze ervaring! Met vriendelijke groet, Julia Accudeal

Gute Kommunikation

Ware kam später als erwartet. Die Kommunikation und das Verhalten von ACCUDEAL zu diesem Thema hat mir aber sehr gut gefallen. Aus diesem Grund konnten wir die Situation so handeln, dass wir trotzdem sehr gut klargekommen sind. Daher bin ich trotzdem ein zufriedener Kunde.
Betaling lukte moeilijk. Eens betaald snelle levering, alhoewel het mailtje van GLS iets vroeger mocht verstuurd worden, slechts enkele ogenblikken na versturen stond de leverancier al aan de deur. Had het mailtje gemist, gelukkig thuis. Wat het product betreft, mooie prijs, uitstekend verpakt geleverd.
Prima accu voor een goede prijs. Je kunt tegen een relatief gering bedrag kiezen dat je bestelling de volgende dag bezorgd wordt, deze vervoerder levert alleen vanaf 17:00. In mijn geval had ik pech dat de vervoerder die dag niet kon leveren dus werd het automatisch een dag later in de avond geleverd.Achteraf gezien had ik dus beter kunnen kiezen voor 2- 3 dagen gratis bezorging.
R S
Robbie S.

Positieve ervaring met accudeal

De levering was sneller dan verwacht: zondag besteld en woensdag al in huis, terwijl ik eigenlijk op donderdag of vrijdag rekende. Dat is gewoon netjes. Wat ik minder vind, is dat het pakket direct voor de deur is neergezet. Dat ligt niet aan AccuDeal zelf, maar aan de pakketdienst en de tijdsdruk waar bezorgers tegenwoordig onder werken (ik weet dit uit eerste hand). Al met al een goede ervaring met AccuDeal, vooral qua levertijd.
Alles wat maar fout kon gaan ging ook niet lekker, 1 e bleek achteraf.niet op tijd leverbaar, het aangeboden alternatief vergeten ondanks belofte op tijd te leveren was ook fout gegaan. Dus te laat. En als laatste werk de vervangende accu momenteel niet. Kan ook de eerste 3 weken ivm vakantie er geen werk van maken of het probleem de caravan mover of de accu is. Als de accu niet goed is krijgt u dat t.z.t. nog te weten. Wij zijn niet echt blij.
Kreeg op mijn vraag dat ik op de afgesproken tijd geen track en trace code had ontvangen een mail retour dat men op dit moment niet in de gelegenheid was het e.a. uit te zoeken. Hoorde daarna niets meer. Na herhaalde vraag werd de bestelling met excuses vlot en netjes afgehandeld en de volgende dag geleverd.
Na enige vertraging met de orderbevestiging en een klachtmail na dat gebleken was in de onderneming een reorganisatie plaatsvond hebben ze er alles aan gedaan om de bestelling nauwkeurig en correct uit te voeren zoals in het verleden.

Exactly What I needed

The batteries on my boat died and we needed a replacement quick. The batteries were delivered within 2 business days and at a savings more than 10% cheaper than anything else we could find online, and 20% cheaper than what we found at a local dealer. I'll buy from these guys again.

De online accu webwinkel van Nederland. Of u nu opzoek bent naar een auto accu, boot accu of accu voor uw zonnepaneel? Accudeal.nl heeft een uitgebreid assortiment aan accu's in diverse accu merken. K...