www.bunzlaucastle.nl

6.424 reviews in totaal   1.170 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer positief over de snelle en probleemloze levering van hun bestellingen. De verpakking van de producten wordt als zorgvuldig en stevig omschreven, waardoor alles goed beschermd aankomt. De kwaliteit van de producten wordt als uitstekend en duurzaam ervaren. Daarnaast wordt het mooie en unieke design, met bijzondere kleuren en patronen, gewaardeerd. Ook de klantenservice krijgt lof voor de snelle, behulpzame en vriendelijke service bij vragen of problemen. De website wordt over het algemeen als duidelijk en makkelijk te gebruiken omschreven. Enkele klanten merken op dat de stickers op de producten lastig te verwijderen zijn, wat tot irritatie leidt. Daarnaast zijn er enkele suggesties voor verbeteringen aan de website.

Reviewswww.bunzlaucastle.nl

Prachtige dekor ! Heel stevig kwaliteit ! Ik heb al paar stukjes van Uw producten en ben heel blij mee ! Heel mooi in mijn landelijke keuken en altijd bewonderd door mijn gasten ! Ik denk dat het onmogelijk is om decor nog verbeteren , anders verliest het zijn landelijk gevoel ! Laat het , aub , zoals het is !

Prachtige 500 ml mokken besteld...

Wij hebben voor onszelf 500 ml mokken besteld. Ze zijn zo mooi! Ze kwamen vrij snel bij ons aan met de post ondanks de hevige sneeuwval de laatste dagen. De mokken waren goed verpakt in een doosje met reuze bubble en mini bubble plastic zodat er niets mee kon gebeuren. We hebben er al meerdere koppen thee uit gedronken. Ze drinken heerlijk. Dank Bunzlau Castle!
Prachtig servies!! Snelle levering en het pakket was zeer zorgvuldig en stootvast ingepakt en verzonden. Ik ben er heel erg blij mee en ga sparen voor nog meer mooi servies.

Prachtig servies, snelle levering

Levering is snel en perfect! Producten zijn erg mooi en van goede kwaliteit. Website kan beter; als je bij een productomschrijving klikt op “lees meer” dan komt er geen tekst. Voor zover ik kon zien is dat bij alle producten.
De 4 mokken waren uitstekend verpakt. En ook makkelijk uit te pakken. De kwaliteit van de mokken, weet ik uit ervaring, is zeer goed. Het pakket is twee dagen na bestelling gearriveerd. Goede service!

Antwoord van www.bunzlaucastle.nl

Bedankt voor je mooie review. Veel plezier van je bestelling 💙 Liefs, team Bunzlau Castle

Die vreselijke plakkertjes

Alles prima, goed ingepakt, snel geleverd, maar het is telkens een hele klus die plakkertjes te verwijderen en dan vaak nog vele op 1 artikel. Kan er niet overgestapt worden op een wel snel te verwijderen soort? Vele winkelketens hebben dat al, dus het bestaat.
Bestelling snel ontvangen. Ik heb al jaren koffiemokjes van Bunzlau Castle. Nu een paar besteld voor bij het nespresso apparaat. Het is mooi en sterk servies.
Het design is, zoals altijd, weer helemaal af. Ik had nieuwe stukken uit de citroen serie besteld. Levering was dnel en zeer goed ingepakt.”

Antwoord van www.bunzlaucastle.nl

Leuk! Veel plezier van je aankoop met dit nieuwe decor! 💙

Goede en snelle service

Model kopje met gewenste print bleek later toch niet beschikbaar. Ander formaat met zelfde print gekregen na overleg. Goede en snelle service.

Prachtig en praktisch servies

Dit prachtig modieus servies is stevig en handig. Het kan in de oven en in de afwasmachine. Het maakt de gedekte tafel gekleed en gezellig.

Leuk om te lezen! Veel plezier van je aankoop. Groet, Team Bunzlau Castle
M V
Marga V.
1 van de kopjes was niet op voorraad. Het mailtje hierover gemist, vermoedelijk omdat het mailadres niet lijkt op bunzlau en vanuit spam weggegooid. Vlotte reactie na mijn vraag over de status. 3 x een andere keuze doorgegeven die uiteindelijk wel op voorraad was. Jammer dat het niet.op de website te zien was dat er geen voorraad was. Zoals altijd prachtige kopjes

Antwoord van www.bunzlaucastle.nl

Bedankt voor je Feedback, we zijn druk bezig om de voorraad op orde te krijgen/houden 💙 In ieder geval veel plezier ervan.

Zeeppompje past niet

Het bestelde zeeppompje pastte helaas niet op mijn bunzlau 300 ml pompje maar de klantenservice heeft contact opgenomen en nog twee pompjes gestuurd. Hopelijk passen deze wel en is het probleem opgelost
Het zeeppompje was goed verpakt. Eventueel vind ik het wel leuk om een foldertje te ontvangen bij mijn bestelling, met nieuwe of populaire producten van Bunzlau

Antwoord van www.bunzlaucastle.nl

Bedankt voor je review! Ik zal het doorgeven, wellicht kunnen we hier in de toekomst wat mee. Veel plezier van je bestelling! Liefs, team Bunzlau Castle
Snelle levering en zeer goed verpakt. Alleen stickers moeilijk te verwijderen ook met stickerverwijderaar.
Theepot besteld, snel geleverd, goed verpakt, heerlijk verse munt en gember theetje gedronken, beetje honing.....heerlijk!!

Antwoord van www.bunzlaucastle.nl

Heerlijk zeg, veel plezier van je aankoop! 💙
Snelle en vlotte levering. Goed en zorgvuldig verpakt zodat er geen schade kon ontstaan aan de theepot.
Geweldig servies en goede levering, de bordjes zaten enorm goed ingepakt. Helemaal blij met het fruit-servies!

Fantastisch!

Persoonlijke mailwisseling . Snelle levering .Fantastisch ingepakt en de schalen echt supermooi!

Alles piekfijn in orde.

Zeer snelle verzending. Alles keurig veilig ingepakt zodat het ook heel aangekomen is. Mooie kwaliteit m.
Snel verzonden, 1 theeglas niet in doos, maar na contact, snelle reactie en nazending van glas. Erg vriendelijk, prettig contact. Altijd ook goed verpakt.

Antwoord van www.bunzlaucastle.nl

Bedankt voor je mooie review! 💙