www.bunzlaucastle.nl

6.505 reviews in totaal   1.127 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn lovend over de snelle levering en prijzen de hoge kwaliteit en duurzaamheid van de producten. Ook het design, de motieven en prints worden als uniek en sfeervol ervaren. De zorgvuldige en veilige verpakking wordt gewaardeerd, evenals de duidelijke en gebruiksvriendelijke webshop. Daarnaast wordt de klantenservice vaak genoemd als snel en persoonlijk. Sommige klanten ervaren de verzenddoos als te groot en vinden het lastig dat stickers moeilijk te verwijderen zijn van de producten. Er zijn daarnaast enkele opmerkingen over de volledigheid van de productinformatie op de webshop.

Reviewswww.bunzlaucastle.nl

Prachtig en praktisch servies

Dit prachtig modieus servies is stevig en handig. Het kan in de oven en in de afwasmachine. Het maakt de gedekte tafel gekleed en gezellig.

Leuk om te lezen! Veel plezier van je aankoop. Groet, Team Bunzlau Castle
zo vlug bezorgd, 1 minpunt, het plak op de bekertjes is heel moeilijk te verwijderen, niet meer doen!

Antwoord van www.bunzlaucastle.nl

Bedankt voor je mooie review! Ik zal je tip doorgeven! 💙 Groet, team Bunzlau Castle

Zeeppompje past niet

Het bestelde zeeppompje pastte helaas niet op mijn bunzlau 300 ml pompje maar de klantenservice heeft contact opgenomen en nog twee pompjes gestuurd. Hopelijk passen deze wel en is het probleem opgelost
Het zeeppompje was goed verpakt. Eventueel vind ik het wel leuk om een foldertje te ontvangen bij mijn bestelling, met nieuwe of populaire producten van Bunzlau

Antwoord van www.bunzlaucastle.nl

Bedankt voor je review! Ik zal het doorgeven, wellicht kunnen we hier in de toekomst wat mee. Veel plezier van je bestelling! Liefs, team Bunzlau Castle
Snelle levering en zeer goed verpakt. Alleen stickers moeilijk te verwijderen ook met stickerverwijderaar.

Antwoord van www.bunzlaucastle.nl

Bedankt voor de tip, veel plezier van je bestelling! 💙
Prachtige keukendoekenset. Meteen de volgende dag geleverd!
Theepot besteld, snel geleverd, goed verpakt, heerlijk verse munt en gember theetje gedronken, beetje honing.....heerlijk!!

Antwoord van www.bunzlaucastle.nl

Heerlijk zeg, veel plezier van je aankoop! 💙
Snelle en vlotte levering. Goed en zorgvuldig verpakt zodat er geen schade kon ontstaan aan de theepot.
Het is erg mooi, maar kleiner dan ik dacht. Maar goed ik ben er blij mee.Groetjes H
Snelle levering, mooie spullen goed verpakt
Netjes verpakt, snelle verzending, mooi artikel

Koffiemokken

We hebben veel koffiemokken en wat schaaltjes zijn er dol op!

Keurig verpakt en hele mooie spullen

Keurig verpakt en heel mooie spullen!!!!
Geweldig servies en goede levering, de bordjes zaten enorm goed ingepakt. Helemaal blij met het fruit-servies!
snelle levering en bijzonder goed ingepakt!
Ik hou van de motieven, de degelijkheid, de kleuren. Correcte verzending, xx

Fantastisch!

Persoonlijke mailwisseling . Snelle levering .Fantastisch ingepakt en de schalen echt supermooi!
Mooie spullen snelle verzending

Alles piekfijn in orde.

Zeer snelle verzending. Alles keurig veilig ingepakt zodat het ook heel aangekomen is. Mooie kwaliteit m.
Prachtig servies. Goede en veilige bezorging. Bunzlau stelt nooit teleur.

Wat lief! Bedankt voor je mooie review! 💙