twinkels.nl

5.811 reviews in totaal   576 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn overwegend positief over de snelheid van levering, de aantrekkelijke prijzen en de goede productkwaliteit. Het personeel wordt vaak als vriendelijk en behulpzaam ervaren, en het aanbod wordt als ruim en leuk omschreven. Ook wordt de website regelmatig geprezen om zijn duidelijkheid en gebruiksgemak. Er zijn echter klachten over vertragingen bij de levering en onduidelijke communicatie hierover. De klantenservice krijgt gemengde beoordelingen, met soms trage of ontbrekende reacties. Bijkomende kosten, zoals voor verzending of retourneren, en onduidelijkheid rond het retourbeleid vormen eveneens een punt van kritiek. Daarnaast zijn er negatieve ervaringen met klantonvriendelijk personeel, incidentele problemen met productdefecten, teleurstelling over niet leverbare maten en technische problemen of gebrekkige informatievoorziening op de website.

Reviewstwinkels.nl

Mooie artikelen, helaas was vandaag voor 17.00 bestellen morgen in huis in de praktijk 2 dagen later jammer. Geen ramp maar als je het zo weergeeft moet je het wel kloppen.

Leuke broeken. Fijne prijs!

2 hele leuke broeken besteld voor een hele fijne prijs Ook lekker snel geleverd.Top. Resultaat : Een blije klant!

Antwoord van twinkels.nl

Dankjewel voor de mooie review!

Bestelling niet in winkel

Ik ontving een mail dat mijn bestelling in de winkel opgehaald kon worden. Martien ik in de winkel was bleek de bestelling niet aanwezig. Volgens de medewerker is dit een bug in het systeem waar al eerder over is gesproken. Gelukkig kon ik het artikel uit de winkel meekrijgen. Anders had ik 15km voor niks gereden.
Leuke kleding voor leuke prijzen. En super goede service. Ik had een broek die vrij snel kapot scheurde naast een naad. Kreeg netjes een nieuwe toegestuurd 👌
Super service gehad. Ik had perongeluk een zwarte broek besteld ipv wit. Toen ik erover belde hebben ze alles in het werk gesteld om toch de witte broek te kunnen leveren. Top service en heel snel verzonden

Artikelen achteraf toch niet op voorraad

Twee keer een bestelling geplaatst. Maar helaas bij beide bestellingen geld retour ontvangen omdat artikelen toch niet op voorraad bleken te zijn. De overige ontvangen kleding is overigens erg leuk en lijkt van goede kwaliteit.
Heel snelle en correcte levering, de jeans, die ik bestelde, was jammer genoeg te klein en heb ze retour gestuurd.
Levering op tijd Handig retourneren in winkel Goede service
Vriendelijk,behulpzaam,heerlijke winkel om naar toe te gaan
2 broeken besteld waarvan 1 niet meer leverbaar was, geen bericht over gekregen, ikzelf had een mail gestuurd wanneer ik de broeken kon verwachten. Toen kreeg ik te horen dat ik van 1 broek mijn geld terug kreeg, dat stond snel op mijn rekening. Andere broek retour moeten zenden ivm te lang/te groot was. Retour van 7,99 euro vind ik erg hoog voor iets wat in de brievenbus ook past. Bijna al 15 euro kwijt om het te laten bezorgen en te retourneren. Zo zijn het geen leuke prijzen meer.

Antwoord van twinkels.nl

Hi Astrid, Hier lijkt wat misgegaan te zijn; wanneer je alle bestelde en ontvangen items retour stuurt, dan heb je namelijk recht op een terugbetaling van de verzendkosten (heenreis) Ik heb jouw bestelling erbij gepakt, en deze verzendkosten zijn eerder niet terugbetaald. Ik heb het zojuist alsnog gedaan. Excuus voor het ongemak! Groetjes van Debbie
Hele mooie kleding bij twinkels, net weer een hele mooie jeans gekocht! En ook heel betaalbaar allemaal, Favo webwinkel!🥰🥰
De maat ! Ik heb een moeilijke maat en die heb ik nu gevonden bij jullie G Moet hem wel verkorten maar ga hem met plezier dragen
Verzending heel snel! Jammer dat er een naad loszat!
In Den Bosch geweest om items terug te brengen, heel aardig personeel die niet op de eigen telefoon zit, maar met de klant mee denkt over wat mooi zou staan. Helemaal “ Old school” service, wat helaas zeldzaam is geworden .

in een woord TOP

Ik had per abuis verkeerde postcode vermeld bij mijn bestelling, 1 appje gestuurd en het werd direct aangepast. Snelle levering. Ik bestel hier zeker vaker mijn kleding.

Bedankt voor de hele mooie review! Groetjes van Debbie
Leuke kleding voor een leuke prijs.
Ben zeer tevreden over twinkel fashion bezorging was heel snel de blousejes zijn erg mooi de maat klopte perfect en de kwaliteit is zeker goed dus een tevreden klant vr gr
Goede nette snelle verzorging

Verbetering nodig

Eigenlijk melden of het om dunne of wat dikkere materialen gaat en geen kosten rekenen voor het retourneren het heeft er bij mij voor gezorgd dat ik geen bestelling meer doe

Bestelling werd pas na 2 werkdagen verzonden

Bestelde blouse werd pas na 2 werkdagen verzonden, terwijl ze volop adverteren met 'voor 16:00u besteld is volgende dag in huis'. Ik bestelde op woensdag rond 13:30u, maar werd pas vrijdag middag verzonden door Twinkels. Blouse is eigenlijk ook van matige kwaliteit. Knoopsgaten niet juist afgewerkt, veel losse draden overal, 2 knopen zaten nagenoeg niet vastgestikt. Ik had beter verwacht...