Klanten zijn erg tevreden over de snelle bezorging van hun bestelling. Het ruime en gevarieerde aanbod aan alcoholvrije dranken wordt vaak geprezen. Daarnaast waarderen klanten de stevige en veilige verpakking van de producten. De persoonlijke en oplossingsgerichte klantenservice wordt als uitstekend ervaren. Ook de smaak en kwaliteit van de alcoholvrije dranken worden regelmatig positief benoemd. Tot slot wordt het bestelproces via de website als eenvoudig en gebruiksvriendelijk ervaren.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsalcoholvrijshop.nl
Veel keuze in alcoholvrije producten. Na een uitgebreide testperiode van witte wijnen een wijn gevonden die ik lekker vind. De knop omgezet om voortaan alcoholvrij te drinken, waarbij het lage aantal koolhydraten voor mij belangrijk is.
De website geeft, heel fijn, de voedingswaarden weer. Ik was onder de indruk van de snelle, maar vooral ook de stevige en veilige verpakking van de flessen wijn. Al weer twee jaar een tevreden vaste afnemer van alcoholvrije wijn. Wat kan beter? Naast de bestaande pakketten met korting ook af en toe een extra korting op door vaste afnemers gekochte producten.
Snelle levering, heldere informatie over het moment van levering, goede stevige verpakking.
Wat beter kan: er wordt gevraagd om ook de producten zelf te beoordelen. Als je pas één dag meerdere producten binnen hebt, kun je dat echt nog niet beoordelen. Ook kun je de service niet beoordelen als je daar geen gebruik van hebt gemaakt.
Snelle levering.
Alles flessen netjes verpakt in een hele stevige doos.
En de alcoholvrije wijn smaakt echt lekker. Gewoon top.
Bijzonder goede service
Ik had 's avonds online besteld. Maar bij nader inzien 1 fles te weinig. Meteen de volgende ochtend gebeld. En waar het eerst niet leek te lukken om nog een fles toe te voegen, werd er een stap harder gelopen door de mevrouw die ik aan de telefoon had gehad. Zij belde mij vlak daarna terug en vertelde dat ze het toch had kunnen regelen. De betaling ging opnieuw, in goed vertrouwen (wat je ook niet vaak meer ziet) en de terugbetaling van de eerdere geannuleerde order stond binnen een paar uur terug op mijn rekening. Echt een hele dikke pluim! Dank jullie wel voor zoveel service. 😀
Positief verrast over zoveel service!
Ruim aanbod
Met alcoholvrije wijnen is het altijd wat zoeken naar de juiste smaak.
Bij alcoholvrij Shop is er ruime keuze.
Producten worden stevig verpakt en volgens afspraak geleverd.
Heerlijke en bijzondere wijnen. Snelle bezorging
Er zou nog iets meer keuze mogen zijn in biologische wijnen.
Verder super tevreden!
Ik bestel soms ook voor familie erbij.
Zondag weer een feestje dan kan ik reclame voor jullie maken.
Altijd zeer vlotte behandeling van de aankoop en verzorgd verpakt en thuisgebracht door post NL
Lekkere alcoholvrije wijnen, snelle levering
Groot assortiment, snelle afhandeling, goede communicatie.
De flessen worden uiterst stevig verpakt, in heel veel karton; wat mij betreft mag dat iets minder.
Perfecte verpakking en verstuurd met Post nl, m.i. de. Allerbeste en meest accurate bezorgdienst.
Snelle levering en leuk assortiment om uit te kiezen en te vergelijken
Heel goed verpakt . Top.
Zending was de volgende dag al bij mij
Lekker bier.
Vlotte bezorging, erg goed verpakt. Het bier is allemaal lekker.
Dank u wel!
Fijne alcoholvrije mousserende 'wijnen' bij snel leverende webshop. Aanrader!
Wij vieren het leven iedere dag. Omdat we minder alcohol willen drinken, is dit een smakelijk en feestelijk alternatief. Ik heb alleen ervaring met de mousserende 'wijnen' en natuurlijk is het geen champagne. De smaak tonen staan goed omschreven. Wij kiezen bij voorkeur voor een droge mousserende.
De Alcoholvrijshop levert altijd super snel en alles zit altijd keurig verpakt. Wij bestellen met regelmaat.
Goede service, makkelijk te bestellen, correct en op tijd geleverd, zeer goed.
Meestal snelle bezorging en voldoende voorraad. Mijn merk was er nu niet en het bezorgen duurde langer.
Ook bezorgen in het buitenland ging snel en goed.
snelle levering en bij grotere aantallen leuke kortingen
Snel bezorgd, netjes afgehandeld.
Mooi product.
Allemaal alcoholvrije wijnen :-)
Fijn een zaak gespecialiseerd in alcoholvrije wijnen. Pas geleden dronk ik mijn eerste (Michel Schneider Chardonnay) in restaurant Rozey die verrassend goed bleek. Zo kwam ik uit op deze webshop. Meteen een doos vol besteld. Nu nog de andere uitproberen :-)
Snel en netjes geleverd. Uitgebreide keuze.