Petmarkt.nl

3.537 reviews in totaal   864 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn doorgaans positief over de kwaliteit van de producten die zij ontvangen; deze wordt als hoog gewaardeerd. Daarnaast worden de prijzen vaak als gunstig en concurrerend ervaren, vooral in vergelijking met andere aanbieders zoals de dierenarts. Ook de klantenservice wordt meestal als vriendelijk, behulpzaam en snel reagerend ervaren. Verder vinden de meeste klanten dat de producten netjes en zorgvuldig verpakt zijn. Toch zijn er ook aandachtspunten. Klanten geven regelmatig aan dat de levertijden soms lang zijn of afwijken van de verwachting, wat tot frustratie leidt. Daarnaast wordt er veel ontevredenheid geuit over de bezorgdienst, met name DPD, met klachten over het niet ontvangen van pakketten of slechte bezorgervaringen. Het niet op voorraad zijn van producten en het ontbreken van tijdige communicatie hierover zorgt eveneens voor ongemak en teleurstelling. Hoewel de klantenservice vaak positief wordt beoordeeld, zijn er ook meldingen van traagheid of gebrekkige terugkoppeling. Er zijn incidenteel opmerkingen over verpakkingsproblemen.

ReviewsPetmarkt.nl

Wanneer iets niet voorradig is laat dit dan weten bij bestellen, stuur niet na bestellen een dag later een bestelbevestiging en factuur om vervolgens 2 dagen later een mail te sturen dat de dieetvoeding er niet is en ook niet meer komt.
De bestelling komt altijd netjes op tijd. Mijn hond was allergie 's voor het nieuwe voer, toen ik dat aan de telefoniste vertelde kon zij mijn bestelling nog annuleren en kreeg ik het betaalde geld op mijn rekening terug gestort. Ze had een luisterend oor voor mijn zorgen om de hond. Heel fijn om daar mijn inkopen voor de hond te doen.
Na een aantal keren minder goede leveringen nu weer een keer gelijk snel en correct.
Produkt stond in de webshop op voorraad maar levering duurde vrij lang, na telefonisch contact en wat vage atwoorden bleek produkt niet meer aanwezig. Uiteindelijk is netjes opgelost met een vervangend produkt.

Veel langer levertijd zonder tussenbericht

Wij bestellen al langere tijd bij PetMarkt en eigenlijk tot onze volle tevredenheid. Echter van de laatste 3 bestellingen zijn er 2 aanzienlijk verlaat geleverd waardoor we bijna zonder voer kwamen te zitten voor onze hond. Terwijl we het voer echt op tijd hebben besteld. Heb deze 2 bestellingen ook zelf moeten nabellen omdat er geen bericht van PetMarkt kwam dat de bestellingen verlaat worden of iets. Jammer maar verder zijn we tevreden over PetMarkt maar ben wel aan het twijfelen geslagen omdat het de laatste tijd dus vaker fout gaat dan goed.
F V
Fred v.
Over Petmarkt ben ik zeer tevreden, maar over DPD ben ik zeer teleur gesteld. Zolang u deze vervoerder, zal ik helaas niet meer bij uw firma bestellen. Sinds deze vervoerder voor u bezorgd ondervind ik alleen problemen,
Snel bezorgd. Fijne producten. Mijn kat is dol op de liquids van ADD one. Dus zeker prettig dat het zo snel werd bezorgd.
Bestel al jaren de brokken voor mijn hond bij Petmarkt. Alleen maar goede ervaringen mee en een goede klantenservice.
Goed product, jammer dat t zo lang duurt voordat ik t in huis heb.

Af en toe te trage levering.

Heb persoonlijk nogal eens moeite met de trage verzending van medicatie of besteld voer. Ik begrijp dat het druk kan zijn maar dan moet je geen webshop beginnen. Heb nu een week geleden voer besteld maar nog steeds geen bericht van verzending naar de pakketvervoerder.
Bestellen is simpel, binnen een paar dagen is alles weer binnen! Tevreden, gelukkige en gezonde hond!

Het gaat tegenwoordig wat moeizamer…

Over de jaren heb is het altijd eenvoudig en goed verzorgd geweest om bij petmarkt te bestellen. De laatste tijd echter, komt het steeds vaker voor dat ik na moet bellen waar de bestelling blijft. Uit voorzorg bestel ik nu vaak voor een bepaald artikel twee weken voor ik door m'n voorraad heb ben en dan nog moet ik bellen om de bestelling op tijd te ontvangen.
Producten worden altijd keurig verpakt en erg snel verstuurd. Mits op voorraad soms is er een product er achteraf niet en krijg je geen melding erover dit is soms lastig maar verder heel erg tevreden. Lieve mensen ook aan de telefoon..
Klantenservice reageert snel op berichten. Levertijd vond ik wat lang duren. Begrijp n.a.v. de mail dat u over bent gegaan op een nieuw systeem. Kan gebeuren dat dit nog even wennen en zoeken is. Levering is zojuist ontvangen :)

OPLOSSINGGERICHT

IK HAD EEN PAKKET VOER VOOR MIJN HOND BESTELD. DPD GAF AAN HET TE HEBBEN BEZORGD MAAR IK HEB NIETS ONTVANGEN.GEBELD MET PETMARKT, ALLES KEURIG OPGELOST.
Wordt hier goed en snel geholpen.
De isogel werkt goed bij mijn katten. Beetje over de brokjes strooien werkt het best. De dosering is uitproberen.

Bestellen en klantenservice prima

Goed en vlot verloop van bestellen en ontvangen. Ook vlotte en vriendelijke afhandeling, van mijn annulering, door de klantenservice. (Mijn hond was acuut allergisch geworden voor het voer dat ik besteld had).

Uitstekend !

Snel, goede producten, keurige prijzen. Onder auspiciën van een dierenarts.
Op de webshop gaat bestellen gemakkelijk. En over het algemeen wordt de bestelling die je gedaan hebt vrij snel geleverd.