Klanten zijn zeer te spreken over de bijzonder snelle en vlotte levering van hun bestellingen. De vriendelijkheid en behulpzaamheid van het personeel wordt vaak als uitmuntend ervaren. Ook wordt de oplossingsgerichte en professionele aanpak bij problemen gewaardeerd, net als het proactief meedenken. Daarnaast wordt de kwaliteit van de producten structureel als zeer goed en stevig beoordeeld. Het bestelproces verloopt soepel en wordt als eenvoudig en duidelijk omschreven. Hoewel de communicatie meestal duidelijk en snel is, ontbreekt in sommige gevallen de terugkoppeling.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsnedlandic.nl
Mooi materiaal
Het was makkelijk om mijn hindernissen te bestellen en ik kreeg snel antwoord op mijn vragen.
De bezorging was in 2x en ik kreeg steeds pas heel laat door hoe laat de bezorging was, dat was een beetje onhandig.
De hindernissen zijn mooi en stevig. Een zijkant had een fabricagefout en ik vond de afhandeling daarvan erg bijzonder. Alsof het mijn probleem was.
Uiteindelijk heb ik korting gekregen op dat onderdeel, maar helemaal correct vond ik dat niet gaan.
Antwoord van nedlandic.nl
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het materiaal en de levering van de hindernissen. Tegelijkertijd vinden we het jammer dat de communicatie rondom het defecte onderdeel niet prettig voor u heeft gevoeld.
Het was uiteraard nooit onze bedoeling om de indruk te wekken dat het probleem bij u lag. We zijn blij dat we uiteindelijk samen tot een passende oplossing zijn gekomen.
Uw feedback helpt ons om onze service verder te verbeteren. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens tegenaan lopen, dan staan we graag voor u klaar.
Iris van Nedlandic.
Ik had een hooiring met slowfeeder besteld. Ik kreeg maar geen track and trace code. Dus contact opgenomen met nedlandic. Zij hebben onmiddellijk actie ondernomen. Blijkbaar was er een probleem bij de leverancier. Ze hebben voorstel gedaan voor andere slowfeeder en er voor gezorgd dat ik deze nog op tijd had voor we op vakantie vertrokken.
De andere wordt dan in de loop van januari geleverd.
Antwoord van nedlandic.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent met onze service en de oplossing. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar!
Perfect
Goede communicatie, vriendelijke mensen. Ik ben na sluitingstijd mijn bestelling nog mogen gaan ophalen. Prima kwaliteit en heel goed verpakt! Hier ga ik zeker nog bestellen!
Antwoord van nedlandic.nl
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u zo tevreden bent met onze persoonlijke service. Onze collega's helpen u graag en staan uiteraard ook in de toekomst weer voor voor u klaar met de beste service.
Praktisch afhalen
Makkelijke bestellen, we hebben de materialen opgehaald en die werden keurig op de aanhanger gezet met de vorkheftruck. Snel en praktisch!
Antwoord van nedlandic.nl
Bedankt voor de leuke review!
Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe producten 😊
Robin van Nedlandic
Goed product en snelle levering, maar (te) hoge verzendkosten.
Goed product en snelle levering, maar een minpunt zijn de hoge verzendkosten, dit kan echt netter en is al snel een spelbreker als je een kleine bestelling hebt.
Antwoord van nedlandic.nl
Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat u tevreden bent over het product en de snelle levering.
We begrijpen uw opmerking over de verzendkosten. Helaas zijn deze kosten afhankelijk van verschillende factoren, zoals verpakking, verwerking en transport, waardoor wij deze niet altijd verder kunnen verlagen. We nemen uw feedback uiteraard mee en blijven kijken naar mogelijkheden om onze dienstverlening verder te verbeteren.
Robin van Nedlandic.
Goed product, snel en netjes verzonden en geleverd, al hangt daar ook een prijskaartje aan. Maar heel tevreden.
Antwoord van nedlandic.nl
Bedankt voor de beoordeling.
Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe producten!
Robin van Nedlandic.
Vriendelijk telefonisch contact gehad over een levering en werd ook professioneel afgehandeld, ze zoeken echt naar oplossing als iets niet gaat zoals ze willen, dus topp
Antwoord van nedlandic.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling en aanbeveling. Fijn te horen dat u dit zo heeft ervaren.
Chantal van Nedlandic.
Opstaphulp en ophangsysteem voor hindernisbalken besteld. Deze waren netjes verpakt en op tijd verzonden. Voldoen aan de wensen. Zeer degelijk. Tevreden klant!
Antwoord van nedlandic.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Goed om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en producten. In de toekomst staan wij uiteraard nogmaals graag voor u klaar!
Iris van Nedlandic.
Super klantvriendelijk qua afspraken over afhalen, zelfs na openingstijden. En natuurlijk bevallen de cavaletti prima
Antwoord van nedlandic.nl
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling en aanbeveling! Wij staan altijd voor u klaar met persoonlijke service en collega's die denken in oplossingen. In de toekomst staat ons team graag nogmaals voor u klaar!
Iris van Nedlandic.
Zeer fijn contact om te melden dat de crossvlaggetjes die we bestelden niet direct leverbaar waren.
Antwoord van nedlandic.nl
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling. Onze collega's staan altijd voor u klaar met de beste service en producten.
Wij wensen u alvast veel plezier met de bestelling.
Iris van Nedlandic.
Goeie service en direct contact bij vragen.
Toen er verwarring was over mijn bestelling direct persoonlijk contact. Goeie service.
Goedemiddag,
Bedankt voor de leuke review!
Fijn dat u tevreden bent over onze service 😊
Robin, Nedlandic
Qualiteit, doeltreffend zowel voir de veagenbte beantwoorden als de expeditie
Antwoord van nedlandic.nl
Bedankt voor uw beoordeling.
Wij wensen u veel plezier met uw producten 😊
Robin van Nedlandic
Denken mee met de bestelling en super snel en netjes geleverd! Wij waren tevreden!
Antwoord van nedlandic.nl
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling en aanbeveling! Leuk om te horen dat u zo tevreden bent met onze persoonlijk service. In de toekomst staat ons team graag nogmaals voor u klaar.
Iris van Nedlandic.
Snel gevonden wat ik nodig had en snelle levering
Antwoord van nedlandic.nl
Bedankt voor de beoordeling, fijn dat u tevreden bent.
Wij wensen u veel plezier met uw cavalettie blok en springbalk.
Robin van Nedlandic
Bijzonder prettig bedrijf om iets te bestellen
Antwoord van nedlandic.nl
Bedankt voor uw mooie beoordeling!
Wat fijn om te horen dat u zo'n prettige ervaring heeft gehad met onze service. Wij waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om dit met ons te delen.
Veel plezier met uw aankoop en graag tot ziens!
Levertijd en bestelgemak.
Ik hoorde pas achteraf dat we via onze club / sponsormogelijkheden korting hadden kunnen krijgen. Daar ben ik niet automatisch (of later persoonlijk) op geattendeerd. Da's toch jammer.
Antwoord van nedlandic.nl
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service. U kunt altijd om een persoonlijke offerte vragen. Kortingen of sponsormogelijkheden bespreken en bekijken wij per klant. U mag ons altijd even mailen, bellen of appen! Wij denken graag met u mee!
Prima…
Ik werd goed geholpen en het product was wat ik zocht. Alleen later bleek hij te klein en kon ik het gewoon terug geven. Geen probleem.
Antwoord van nedlandic.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling en aanbeveling! Ons team staat altijd voor u klaar met de beste service en producten!
Correct en snel!
De opgegeven bestelling werd direct verwerkt, ook een noodzakelijke wijziging van het transport werd zeer snel en efficient doorgegeven.
Antwoord van nedlandic.nl
Hartelijk dank voor uw beoordeling. Fijn dat u dit zo heeft ervaren.
Chantal van Nedlandic.
Makkelijk te bestellen en snel geleverd
Goede service en goede communicatie. Oplossingsgericht.
Antwoord van nedlandic.nl
Hartelijk bedankt voor uw beoordeling en aanbeveling. Leuk om te horen dat u tevreden bent met onze persoonlijke service.
Wij wensen u veel plezier met uw bestelling!
Iris van Nedlandic