nl.bullybeds.eu- Logo - Beoordelingen

nl.bullybeds.eu
Beoordelingen:

11 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden111 beoordelingen in totaal  

5,00
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 11 dec 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
nl.bullybeds.eu voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor nl.bullybeds.eu

Filter
 Sorteren  
Relevantie
RK
Ritchie K.
Maastricht
14 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Beste kwaliteit op de markt.

Beste kwaliteit wat je kunt krijgen op gebied van orthopedische hondenmanden. Had ik dit maar eerder geweten. We zien onze Louie echt genieten van zijn Bullybed!
Beoordeling melden
R.
Reina ..
Nederland
23 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prachtig mooi bed voor Gijs. Kwaliteit. Mooie stof en super snel geleverd. Het is van hele stevige kwaliteit. Mijn hond moet alleen wennen dat hij er echt op mag zitten en liggen. Maar dat komt echt wel goed. We liggen nu soms samen er op 😂🤣
Beoordeling melden
17 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Zeer vlotte levering Netjes verpakt. Onze hond was zo blij dat hij de rest van de middag iedereen op zijn nieuwe kussen begroette, er niet vanaf wilde komen zoals hij normaal doet al er iemand thuis komt.
Beoordeling melden
IT
Inés T.
Berlaar
11 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Het is een super orthopedisch bed. De afmetingen zijn heel ruim voor mijn newfoundlander. Hij geniet er elke dag van. Dank je wel
Beoordeling melden
15 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Vooral mijn hond met versleten heupen is er heel erg blij mee, dus ik ook!
Beoordeling melden
6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Super blij met zn heerlijke bed. Dit hadden we eerder moeten weten
Beoordeling melden
26 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
snelle levering, en de honden liggen er graag op. Geeft goed steun
Beoordeling melden
12 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Onze boerboel snurkt heerlijk op haar nieuwe bully bed.
Beoordeling melden
5 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Goede kwaliteit.
Beoordeling melden
JM
johan m.
westerlo belgie
11 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
het is echt goed
Beoordeling melden
11 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden