MHS Ruitersport- Logo - Beoordelingen

MHS Ruitersport
Beoordelingen:

187 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden2.330 beoordelingen in totaal  

4,45
Goed

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 26 jun 2020
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
MHS Ruitersport voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een vraag over een jas, kreeg net antwoord terug dat er in het magazijn naar gekeken werd. Volgende een nette mail terug gekregen met het antwoord Een eerlijk antwoord Vandaar dat ik het een hele goede service vind en netjes en vlot beantwoord werd
AV
Angele V.
Barendrecht

de meest kritische beoordeling

7 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Voorheen altijd top ervaringen met MHS. Maar bij mijn laatste bestelling heb ik een verkeerd artikel ontvangen. Ik heb direct contact opgenomen. Telefonisch waren ze dagen niet bereikbaar, het bandje geeft aan dat je na de toon een bericht kunt inspreken, maar er volgt helemaal geen toon. Uiteindelijk een mail gestuurd inclusief foto’s. Toen werd ik gebeld door een medewerkster, zij gaf de tip om het artikel alvast als retour aan te melden, dat zou het proces enigszins bespoedigen. Helaas daarna ook weer dagen niets gehoord en inmiddels zit ik nog steeds met het verkeerde product in huis…..
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor MHS Ruitersport

Filter
 Sorteren  
Relevantie
AV
Angele V.
Barendrecht
3 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had een vraag over een jas, kreeg net antwoord terug dat er in het magazijn naar gekeken werd. Volgende een nette mail terug gekregen met het antwoord Een eerlijk antwoord Vandaar dat ik het een hele goede service vind en netjes en vlot beantwoord werd
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Spullen zijn perfect. Daarintegen de verzekering slecht. Wel betalen voor verzending aan huis. Maar niet thuis af leveren. Dan nog naar een afhaal punt moeten. En geen compensatie voor de tijd brandstof
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Snelle correcte levering

De shop stuurde de laarzen snel op en ze zitten goed. Wel jammer dat er na 1x rijden al stukje lakleer los is. Geen idee hoe mijn kind dat nu weer zo snel voor elkaar heeft.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Top service!

Een artikel stuk ontvangen, direct probleemloos dezelfde dag hebben ze nog een nieuwe opgestuurd !
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Levertijd stond op 1-5 werkdagen heb er bijna 12 werkdagen op moeten wachten
Beoordeling melden
2 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, eerder dan verwacht. Helemaal top!
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Persoonlijke benadering, prima eindresultaat
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Vond de verzend tijd een beetje lang

Vond de verzend tijd een beetje lang
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Fijne halsters, snelle levering
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. Hele mooie cap!
Beoordeling melden
11 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Goede en snelle levering.
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
AV
AAM v.
Rossum
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
NE
Naomi E.
Brunssum
9 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden