Zeer fijne dekens en snelle levering! Zowel voor mijn shetten als mijn paard heb ik alle dekens bij MHS vandaan. Ze zijn shetlander proef en ook voor de grote paarden hebben ze een fijne pasvorm. Pluspunt is dat er zowel een staartkoortje als bilkoorden aan zitten die je er af kan halen. Zodat je zelf kan bepalen per paard wat je wel of niet gebruikt. Ze blijven ook goed schoon ondanks dat mijn paard best een beetje een rommelkont kan zijn! En ze zijn lekker warm!🤎
Onlangs bij MHS een vliegendeken besteld. Ruim boven het bedrag voor kosteloze verzending. En ook gelijk maar een bus vliegenspray erbij....
De deken bleek helaas mijn paard niet goed te passen dus heb ik hem op mijn kosten (€ 5,25) geretourneerd. Het aankoopbedrag werd vlot teruggestort.
Maar helaas blijkt dat MHS ook hún verzendkosten (€6,95) bij mij neerleggen, door het op het gerestitueerde bedrag in mindering te brengen. Dat was bizar genoeg niet gebeurd als ik de vliegenspray óók had teruggestuurd.
Beetje jammer. Op deze manier wordt het wel een heel erg dure vliegenspray.
Ik vind deze voorwaarde zeer klantonvriendelijk, mogelijk zelfs in strijd met consumentenrecht, en ik ben terughoudend om in de toekomst nog iets bij MHS te bestellen.
Snel bezorgd, meer sales en kortingen. Voor maat mini Shetlander meer keuze.
4 mei 2023
Het product was snel in huis. Keurige kwaliteit.
12 mei 2023
Snelle levering en goede kwaliteit bitten!
16 mei 2023
14 mei 2023
3 mei 2023
8 mei 2023
Ik vind de pasvorm niet echt fantastisch maar verder zijn deze halsters wel oké.
23 apr. 2023
prima winkel, reageert snel op vragen en problemen en lost ze op. Hun webshop werkte niet goed, werd binnen een paar uur na mn berichtje opgelost en gezorgd dat ik alsnog kon bestellen. En heeft veel spullen zodat je alles in een keer kan laten binnenkomen.
12 apr. 2023
Goede service, goede dekens voor klein en groot, mhs geeft goede uitleg over maat te bepalen vd dekens, ik heb nu al 3 dekens bij hun gekocht, die meteen perfect zitten. En ik heb al ruim 20jaar paarden.
MHS Dekens vallen iets kleiner uit dan gewend maar omdat gepast kan worden, is dit geen probleem. Super snelle levering en retour storting. Prachtige qualiteit!
7 apr. 2023
Duidelijke website, goede producten en precies zoals omschreven. Oftewel hele fijne site en alles snel geleverd
9 apr. 2023
Duidelijke beschrijving op de website, snelle levering.
24 apr. 2023
Alles is volgens afspraak/opdracht netjes geleverd
Geïmporteerde beoordelingen: