MHS Ruitersport- Logo - Beoordelingen

MHS RuitersportReviews

: 1.990Uitstekend

4,56

Keurmerk
Niet gecertificeerd

Keurmerk
Niet gecertificeerd


Niet gecertificeerd
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
 Bij MHS Ruitersport kun je momenteel niet van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruikmaken

Niet gecertificeerd
Laatst gewijzigd op: 29 sep. 2022
 Bij MHS Ruitersport kun je momenteel niet van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruikmaken

Beoordelingen voor MHS Ruitersport

230 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

1.990 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


11 dagen geleden
Zeer fijne dekens en snelle levering! Zowel voor mijn shetten als mijn paard heb ik alle dekens bij MHS vandaan. Ze zijn shetlander proef en ook voor de grote paarden hebben ze een fijne pasvorm. Pluspunt is dat er zowel een staartkoortje als bilkoorden aan zitten die je er af kan halen. Zodat je zelf kan bepalen per paard wat je wel of niet gebruikt. Ze blijven ook goed schoon ondanks dat mijn paard best een beetje een rommelkont kan zijn! En ze zijn lekker warm!🤎
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


25 apr. 2022
Bestelling en levering is snel en vlot verlopen, top. Enkel mag er wel de juiste maten opgegeven worden voor de hoofdstelletjes. Het hoofdstel dat ik gekocht heb is goed van maat buiten de neusriem. Deze heb ik hoger moeten hangen (3 gaatjes bij geknipt) en dan nog is de neusriem net helemaal tot het einde moeten trekken en gaatje moeten knippen om deftig te kunnen sluiten en daardoor dubbel zo lang overschot dat uit steekt. Denk zelfs dat die neusriem eerder geschikt is voor een pony dan voor een mini (omtrek neus) eerste 4 foto's is het als de neusriem net onder het jukbeen zit en aangepast. Overschot riem is terug gedraaid en steek aan de andere kant uit door het bit. 2 laatste foto's zie je wat de overschot is maar stak los ( dus is nog meer dan je nu al ziet) en neusriem zat aan de achterzijde dubbel. Kleinere maat kan ik niet nemen want volgens het maattabel is de keelriem nog kleiner en dan gaat die niet passen want die is nu maar net passend. Kopstukken zijn oke en frontriem ook.
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor MHS Ruitersport

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
11 dagen geleden
Zeer fijne dekens en snelle levering! Zowel voor mijn shetten als mijn paard heb ik alle dekens bij MHS vandaan. Ze zijn shetlander proef en ook voor de grote paarden hebben ze een fijne pasvorm. Pluspunt is dat er zowel een staartkoortje als bilkoorden aan zitten die je er af kan halen. Zodat je zelf kan bepalen per paard wat je wel of niet gebruikt. Ze blijven ook goed schoon ondanks dat mijn paard best een beetje een rommelkont kan zijn! En ze zijn lekker warm!🤎
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
14 sep. 2022 
Ruim assortiment. Alleen een nieuw halstertouw gekocht, die was binnen 4 dagen al kapot.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Snelheid service, mooi halster!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022
Snel verzonden goede prijs
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
1 sep. 2022
Mooi kwaliteit en snel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Dat de service top is
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 dagen geleden
Snelle service
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Snel en goed
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 uur geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
5 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
6 dagen geleden 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 sep. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 sep. 2022
Maten zijn erg onduidelijk beschreven. Twee vliegenmaskers besteld voor middenshetjes zijn ze nog te groot voor een a-pony.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 dagen geleden
De bezorging ging snel. Product viel tegen Was absoluut niet waterdicht
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
12 aug. 2022 
Bestelling is enorm snel ontvangen daar ben ik echt van onder indruk En product was in geweldig goede nette staat aangekomen met mooi verpakt tasje Dit is zeker waard Snelle ontvangst Nette staat En het was betaalbaar
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 aug. 2022
Snelle service en dat was fijn! Bezorgkosten vrij hoog bijna gelijk aan het produkt heb de bestelling opgehaald omdat wij in de buurt wonen.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 aug. 2022
De aangekochte artikelen snel ontvangen en keurig verpakt.
Beoordeling melden