AniForte Benelux- Logo - Beoordelingen

AniForte BeneluxReviews

: 657Uitstekend

4,81

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Keurmerk
Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 sep. 2017
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
AniForte Benelux is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij AniForte Benelux kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer


Gecertificeerd sinds: 4 sep. 2017
Laatst gewijzigd op: 4 dec. 2022
AniForte Benelux is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij AniForte Benelux kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Beoordelingen voor AniForte Benelux

27 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

657 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

de meest positieve beoordeling


4 aug. 2022
Dat is altijd reactie krijg op mijn mail zonodig en dat aniforte zich dan inspant om zo snel mogelijk een 1kg verpakking van de groenlipmossel te leveren. Deze keer was de 1 kg voorradig en kreeg ongevraagd een proefpakket Reavetvan erbij geleverd om uit te proberen. Chapeau dus!!
Beoordeling melden

Alle positieve beoordelingen weergeven

de meest kritische beoordeling


14 feb. 2022
Ligt niet aan jullie bedrijf, maar aan het product. Ik heb groenlipmossel gekocht, en dit ruikt precies zoals een kliko vol met schaal- en schelpdierresten die een twee dagen in de brandende zon heeft gestaan. Mijn honden nemen de benen als ze het ruiken...
Beoordeling melden

Alle kritische beoordelingen weergeven

Beoordelingen voor AniForte Benelux

Filter 
 Sorteren Relevantie 
 Geverifieerde beoordeling
8 nov. 2022
Snelle levering en product, groenlipmossel, werkt heel goed voor mijn hond.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
13 dagen geleden
Goed product! Mijn honden hebben er baat bij! Snelle levering
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Goede ervaring al jaren !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 dagen geleden
Niets kan beter !
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 okt. 2022
Wij kende de groenlipmossel producten nog niet. Maar mevrouw nam haar tijd en heeft ons alles netjes uitgelegd.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
17 okt. 2022
Snel en je wordt goed op de hoogte gehouden
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
2 nov. 2022 
Correcte en snelle afwerking.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
7 sep. 2022 
Snel verzonden en goed verpakt 👍🏻
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
24 aug. 2022
Zeer goede verzorging en echt goede kwaliteit
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
22 aug. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
4 aug. 2022
Dat is altijd reactie krijg op mijn mail zonodig en dat aniforte zich dan inspant om zo snel mogelijk een 1kg verpakking van de groenlipmossel te leveren. Deze keer was de 1 kg voorradig en kreeg ongevraagd een proefpakket Reavetvan erbij geleverd om uit te proberen. Chapeau dus!!
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
8 feb. 2022
Persoonlijk contact na een vraag van mijn kant, en het meedenken aan een oplossing.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
29 dec. 2021
Keurig verpakt en netjes op tijd geleverd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
27 apr. 2022
Blij met de productenen en de levering.
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
23 dec. 2021
snelle levering , geen verbeter punten
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
30 mei 2022
Mooi en netjes bezorgd .Dank je wel
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 mrt. 2022
Keurig verzorgd
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
10 jun. 2022
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
3 mei 2022 
Beoordeling melden
 Geverifieerde beoordeling
18 apr. 2022
Beoordeling melden