Aniculis- Logo - Beoordelingen

Aniculis
Beoordelingen:

90 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden765 beoordelingen in totaal  

4,66
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 4 sep 2017
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Aniculis voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

8 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Had spulletjes besteld, waaronder druppels tegen oormijt. Ik had ze besteld zodra ik merkte dat mijn hondjes die vieze beestjes in zijn oortjes had en belde die middag of ze die dag nog konden worden verstuurd. Ik maakte me namelijk zorgen om mijn hondje. Eigenlijk zou mijn pakje later worden verstuurd, maar ze deden moeite om dat toch nog die dag op te sturen. Ontzettend fijn, bedankt!

de meest kritische beoordeling

23 apr 2023
 Geverifieerde beoordeling
De anti oormijt olie is pure paraffine en dat werd niet vermeld op de website en kreeg vervolgens telefonisch een waardeloze uitleg
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Aniculis

Filter
 Sorteren  
Relevantie
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

goede levering van supplementen voor mijn hond…

ik heb de supplementen voor mijn hond binnen een paar dagen geleverd gekregen en ik werd van de levering op de hoogte gehouden via email, dus prima ervaring.
Beoordeling melden
9 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Klein foutje met speelgoed pup. Was erg snel stuk. Na contact met klantenservice super op gelost.
Beoordeling melden
8 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snel geleverd. Het heeft werking. Gedrag sneller doorbroken, hond bereikbaat
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Betrouwbaar

Zeer goed verpakt en mijn bestelling snel ontvangen!
Beoordeling melden
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en adequate levering, kan niet beter😉
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle en correcte service! Niets te klagen.
Beoordeling melden
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Heel klantvriendelijk en heel goed geholpen !
Beoordeling melden
Antwoord van Aniculis
10 dagen geleden
Beste Miranda, Wat fantastisch om te horen dat je ons een geweldige 5-sterren review hebt gegeven! We zijn enorm blij dat je tevreden bent met onze Wormwood formules voor je dieren. Het is ons doel om niet alleen hoogwaardige producten aan te bieden, maar ook om uitstekende klantenservice te bieden. We streven ernaar om al onze klanten zo goed mogelijk te helpen en het doet ons goed te weten dat je onze hulp en service waardeert. Als je in de toekomst nog meer producten nodig hebt of als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om te helpen en ervoor te zorgen dat je huisdieren de beste zorg krijgen die ze verdienen. Nogmaals bedankt voor je positieve feedback en je steun aan Aniculis. Met vriendelijke groet, Janet Team Aniculis.nl
13 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, goede spullen en betaalbaar
Beoordeling melden
LM
Loon M.
Varsseveld
4 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Hele fijne zalmolie en snelle levering!!
Beoordeling melden
2 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snel besteld, snel en goed geleverd!
Beoordeling melden
5 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Zou geen verbeter punten weten
Beoordeling melden
Antwoord van Aniculis
10 dagen geleden
Beste Fenna, Dank je wel voor je 4-sterren review van onze Aniculis Duivelsklauw voor honden, katten en paarden (1 kg). We zijn blij om te horen dat je over het algemeen tevreden bent met het product. We zijn altijd op zoek naar manieren om onze producten en diensten te verbeteren, dus we zijn benieuwd naar wat we kunnen doen om jouw ervaring te veranderen in een 5-sterrenervaring. Zou je ons kunnen vertellen wat we kunnen doen om je volledig tevreden te stellen? We streven ernaar om aan al je behoeften te voldoen en we willen graag horen hoe we dat kunnen bereiken. Als je specifieke feedback hebt, suggesties of als er iets is waar we je mee kunnen helpen, laat het ons dan alsjeblieft weten. We staan altijd klaar om te luisteren en om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt met Aniculis. Nogmaals bedankt voor je feedback en je steun aan Aniculis. Met vriendelijke groet, Team Aniculis.nl
22 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
snel en correct
Beoordeling melden
MH
26 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Alles
Beoordeling melden
4 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
AK
A.M. K.
Ter Apel
5 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
6 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
7 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
10 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden