Certificaat voor AniForte Benelux

No. XDA1FAE23B34DF55389927E173ADCFC6D
 

Geldig vanaf
04-09-2017
Geldig tot
03-09-2020
Bevestigd door
Jean-Marc Noël
Bedrijfsleider Trusted Shops GmbH
Informatie over de winkelier
Details en voorwaarden van de Trusted Shops-garantie

Beoordelingen voor AniForte Benelux



Uitstekend

4.72/5.00

    • 5 sterren
    • 4 sterren
    • 3 sterren
    • 2 sterren
    • 1 ster

De score is gebaseerd op de 127 Trusted Shops beoordelingen van de laatste 12 maanden.
In totaal heeft AniForte Benelux al 434 beoordelingen verzameld.

    • Levering
    • Producten
    • Service

Klantbeoordelingen

   
Datum van publicatie
11-07-2019
Besteldatum
04-07-2019
11-07-2019
Goede communicatie. Heb al eerder globuli gebruikt van AniForte en was zeer tevreden. Het pakketje was er ook snel. Nu nog even aankijken of deze globuli ook hun werk doen. Maar daar heb ik alle vertrouwen in.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
19-06-2019
Besteldatum
07-06-2019
19-06-2019
Bezorging via DPD verloopt slecht, eerst een dag vertraging. Vervolgens geen bericht dat geweest zijn en vervolgens pas weer een dag later het pakketje kunnen afhalen.
3.33
Redelijk

Datum van publicatie
17-06-2019
Besteldatum
24-05-2019
17-06-2019
Snel en relatief goedkoop geleverd
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
11-06-2019
Besteldatum
04-06-2019
11-06-2019
Uitstekende producten
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-06-2019
Besteldatum
31-05-2019
07-06-2019
Makkelijke website, en wordt snel geleverd
4.33
Goed

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
04-06-2019
Goede service op tijd geleverd en nou maar hopen dat de capsules voor een tekenschild gaat werken
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
04-06-2019
Besteldatum
28-05-2019
04-06-2019
Heel netjes te woord gestaan en prima producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-06-2019
Besteldatum
26-05-2019
02-06-2019
Snelle en correcte levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
29-05-2019
Besteldatum
21-05-2019
29-05-2019
Twee producten gekocht, ben ze nog aan het uitproberen. Hoop dat zij werken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
28-05-2019
Besteldatum
20-05-2019
28-05-2019
Enige nadeel is DPD niet zo'n fijn bezorging bedrijf. Op de site bij u staat 1 a 2 werkdagen. Helaas lukt dat niet via de DPD berzorgservice.
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
26-05-2019
Besteldatum
19-05-2019
26-05-2019
Tevreden
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
20-05-2019
Besteldatum
12-05-2019
20-05-2019
Kan niets anders zeggen als alles uitstekend, snelle service. Top gewoon
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-05-2019
Besteldatum
04-05-2019
14-05-2019
Keurig op tijd en in goede staat ontvangen.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
13-05-2019
Geen verdere Opm.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
13-05-2019
Het is de erste keer dat ik bij AniForte besteld heb ,ik ben sehr tevreden en het is beslist niet de laatste keer.
4.33
Goed

Datum van publicatie
13-05-2019
Besteldatum
06-05-2019
13-05-2019
Al jaren bestel ik hier, altijd op tijd levering. Als ik 'n vraag heb bijna direct antwoord via mail, Super ga zo door
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
12-05-2019
Besteldatum
05-05-2019
12-05-2019
Prima bedrijf
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
10-05-2019
Top quality cat food
4.33
Goed

Datum van publicatie
10-05-2019
Besteldatum
03-05-2019
10-05-2019
Duivelsklauw poeder voor paarden besteld, gunstige prijs, sfeertje snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-05-2019
Besteldatum
30-04-2019
07-05-2019
Fijne aankopen gedaan, snelle levering
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
06-05-2019
Goede producten. Duidelijke site. Snelle levering. Al een een paar keer bestellingen geplaatst. Betrouwbaar
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
06-05-2019
Snel geleverd, netjes ingepakt.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-05-2019
Besteldatum
29-04-2019
06-05-2019
snelle levering van produkt
4.00
Goed

Datum van publicatie
03-05-2019
Besteldatum
16-04-2019
03-05-2019
anti teken maar nog steeds bijten teken zich vast
2.67
Redelijk

AniForte Benelux antwoordt: 06-05-2019
Jammer dat het resultaat van het tekenschild niet optimaal is. Wellicht dat u met de tips op deze pagina geholpen bent: https://www.aniforte.nl/regels-voor-succes/ Mocht u met deze regels niet geholpen zijn, dan kunt u altijd contact opnemen. Wellicht dat we u kunnen helpen.

Datum van publicatie
01-05-2019
Besteldatum
23-04-2019
01-05-2019
Snelle bezorging
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
30-04-2019
Besteldatum
23-04-2019
30-04-2019
Net zoals de vorige keren snelle levering en ben zeer tevreden over het middel tegen teken.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
18-04-2019
Besteldatum
10-04-2019
18-04-2019
Goede producten voor een nette prijs, erg snelle verzending en snel en goed antwoord op een vraag.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
15-04-2019
Besteldatum
19-03-2019
15-04-2019
Pakketje werd niet thuis afgeleverd, terwijl ik daar wel voor betaald heb. Dat valt tegen
3.33
Redelijk

AniForte Benelux antwoordt: 16-04-2019
Vervelend dat de koerier u het pakketje niet naar wens heeft kunnen overhandigen. De verzendkosten die u heeft betaald, zijn een bijdrage in de kosten die worden gemaakt voor verzending: verpakkingsmateriaal, administratie- en transportkosten. Wanneer het pakketje niet op het opgegeven adres bezorgd kan worden, gaat deze naar een pakketshop in de buurt, zodat u het daar toch nog op kunt halen.

Datum van publicatie
08-04-2019
Besteldatum
01-04-2019
08-04-2019
Juiste product voor onze hond, levering en prijs volgens afspraak, ik beveel deze firma dan ook zeker aan
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
03-04-2019
Besteldatum
27-03-2019
03-04-2019
Sneek levering. Goed product..
4.00
Goed

Datum van publicatie
02-04-2019
Besteldatum
18-03-2019
02-04-2019
Ik ben zeer tevreden over het product. we zijn al vanaf januari bezig met de hond om zijn oren schoon te krijgen en na een paar dagen al duidelijk verschil.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
02-04-2019
Besteldatum
26-03-2019
02-04-2019
Levering was erg snel
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
01-04-2019
Besteldatum
25-03-2019
01-04-2019
Oke
4.00
Goed

Datum van publicatie
28-03-2019
Besteldatum
20-03-2019
28-03-2019
Levering wordt niet in het weekend gedaan. Bestellingen op donderdag of vrijdag worden dus pas na het weekend bezorgd. Mag in deze tijd ook wel op de zaterdag bezorgd worden.
4.33
Goed

AniForte Benelux antwoordt: 29-03-2019
Helaas is er met uw pakketje iets misgegaan. Deze had op vrijdag al bij u bezorgd moeten worden. Wij hebben daarom ook niet aangegeven dat het op zaterdag bezorgd had mogen worden. Dit zullen we in het vervolg ook doen voor pakketjes die op donderdag de deur uitgaan. Ik hoop dat een volgende bestelling wel volgens verwachting bezorgd wordt.

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
07-03-2019
15-03-2019
Waarschijnlijk ligt het aan de parcelshop, maar ik heb pas 3 dagen na ontvangen van de leveringsmail mijn pakket kunnen ontvangen. Het was niet geleverd....
3.00
Redelijk

Datum van publicatie
15-03-2019
Besteldatum
08-03-2019
15-03-2019
Snelle levering, goede service en producten.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
14-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
14-03-2019
Goede service, snelle levering.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
07-03-2019
Besteldatum
28-02-2019
07-03-2019
Bestellen en leveren ging heel snel en gemakkelijk.
5.00
Uitstekend

Datum van publicatie
06-03-2019
Besteldatum
26-12-2018
06-03-2019
Tot nu toe eigenlijk alleen maar tevreden over producten, levering en contacten. Enige minpunt is dat wanneer iets niet voorradig is, je soms wat lang moet wachteb tot beschikbaarheid
4.67
Uitstekend

Datum van publicatie
05-03-2019
Besteldatum
26-02-2019
05-03-2019
Goede en snelle levering,alleen jammer dat het product gewijzigd is.
De gedroogde tuingroenten zijn niet gemalen,en voorheen wel ,omdat de stukjes te groot zijn eet mijn hondje niet alles op,als het fijn gemalen is ,is dat geen probleem.
4.33
Goed

AniForte Benelux klantbeoordeling

AniForte Benelux

AniForte Benelux werd op 04-09-2017 gecertificeerd door Trusted Shops.

AniForte® biedt je huisdier uitsluitend puur natuurlijke en zeer effectieve producten uit de apotheek van de natuur, geen chemicaliën en schadelijke bijwerkingen. Door de AniForte® producten zal je huisdier in harmonie leven met de natuur! Het hoge rendement van onze speciale recepten en echte grondstoffen zullen je overtuigen!

Contact
Ruitersweg Oost, 3
5384 SN Heesch
Nederland
info@aniforte.nl
AniForte Benelux
Winkel-exploitant
Hoezo-Kado V.O.F.
Ruitersweg Oost, 3
5384 SN Heesch
Nederland
Beoordelingen voor andere websites en webwinkels van dit bedrijf vindt u hier:
Maak gebruik van de ervaringen van andere klanten als oriëntatie hulpmiddel!
Elke bestelling kan met max. 5 sterren worden beoordeeld in de categorieën Levering, Producten en Service. De beoordelingen hebben betrekking op ervaringen die niet ouder zijn dan 6 maanden. Het tijdstip dat de beoordeling afgegeven is bevindt zich tevens in deze periode. Voor iedere afgegeven beoordeling berekenen we aan de hand van de individuele scores de gemiddelde score (rekenkundige methode). De eindbeoordeling van de shop is het gewone gemiddelde van de gemiddelde scores van alle Trusted Shops-beoordelingen in de afgelopen 12 maanden. In de commentaren delen klanten in eigen woorden hun ervaringen met AniForte Benelux.

Score op basis van totaal aantal beoordelingen
5.0 - 4.5Uitstekend
4.5 - 3.5Goed
3.5 - 2.5Redelijk
2.5 - 1.5Matig
1.5 - 1.0Slecht

Authentieke klantbeoordelingen voor meer vertrouwen
Trusted Shops is marktleider op het gebied van vertrouwen voor online shops in Europa. Trusted Shops test alle beoordelingen met behulp van machinale en handmatige controles, omdat enkel authentieke recensies hulp bieden bij het kopen.