PetWareShop - NL

225 reviews in totaal   61 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn positief over de snelle levering, de kwaliteit en betrouwbaarheid van de producten, evenals over de behulpzame en vriendelijke service van het personeel. Ook wordt de heldere communicatie gewaardeerd. Sommige klanten melden echter vertragingen of onduidelijkheid rondom verzendtijden. Ook zijn er wisselende ervaringen met het retourproces, dat soms als traag of omslachtig wordt ervaren. Daarnaast geven enkele klanten aan dat ze graag beter op de hoogte gehouden zouden worden.

ReviewsPetWareShop - NL

kwaliteit van de producten die ze verkopen. snelle levering. betrouwbaar uit nederland. ze hebben ook een winkel wat de betrouwbaarheid voor mij in elk geval waarborgt. (in tegenstelling tot alle online bestellingen die maanden onderweg zijn en die je niet kunt retourneren vanwege de inmens hoge retourkosten) dus ik was heel blij dat ik deze firma gevonden had.

Antwoord van PetWareShop - NL

Bedankt voor uw leuke en positieve review. Fijn dat alles naar wens is verlopen. wij hopen u nogmaals terug te zien in onze webshop of bij het afhalen vamn de bestelde producten.
S P
Stephanie P.
OOSTERHOUT NB

Precies zoals omschreven!

Heel blij met de K9 rugtas en de nieuwe krabpaal. De K9 tas kenden we al dus daar kon niet veel mis mee gaan, maar een krabpaal online bestellen is toch een gok. Want ziet die eruit zoals afgebeeld, hoe is de kwaliteit, hoe valt de kleur uit? Maar hij was precies zoals omschreven op de website. Ook levering en communicatie verliep top!

Antwoord van PetWareShop - NL

Bedankt voor uw review. Fijn dat u zo tevreden bent met de producten!
De kofferbak van onze Skoda Enyaq is super goed beschermd met de Starliner! Erg makkelijk schoon te maken en blijft ook goed zitten. Beste aankoop van dit jaar!

Antwoord van PetWareShop - NL

Bedankt voor u mooie review! Geweldig om te lezen dat de Starliner de beste aankoop van het jaar is voor uw Skoda Enyaq. We wensen u veel gemak van deze kofferbakbescherming!
info en bestellen via website ging prima. Alleen de levertijd werd ruim uitgesteld. Kwam op nippertje op tijd voor de vakantie

Antwoord van PetWareShop - NL

Fijn om te horen dat het bestellen via de website soepel verliep! Wel onze excuses dat de levertijd zo ruim werd uitgesteld. We zijn superblij dat het nog net op tijd is goedgekomen. Een hele fijne en veilige vakantie gewenst!
Top retourzending perfect gelopen met uitzondering van de lange doorlooptijd bij de transporteur

Antwoord van PetWareShop - NL

Bedankt voor de mooie review! Jammer dat u het product terug wilde sturen, maar fijn om te horen dat de retourzending naar wens is afgehandeld. Graag tot ziens!

Correct

Wel even moeten wachten , maar de moeite waard . Correct en vriendelijk !

Antwoord van PetWareShop - NL

Bedankt voor uw geduld en deze mooie review! Ontzettend fijn om te horen dat het wachten de moeite waard was en dat onze service goed is bevallen. Veel plezier met uw aankoop!
Goede service. Bij het meelopen naar de auto viel de medewerker op dat ik een verkeerd hondenrek had besteld, dus gelijk retour en ze hebben een nieuwe besteld. Opbouwende kritiek: het zou fijn zijn om iets meer op de hoogte gehouden te worden. Nu na retour een week niks gehoord, maar uiteindelijk een soepele afloop

Antwoord van PetWareShop - NL

Bedankt voor uw review. Goed om te horen dat wij u konden helpen en op tijd zagen dat u een verkeerd rek had. Wij hebben u de volgende werkdag een mail gestuurd met de verwachte afhaaldatum van het nieuwe rek. Het spijt ons als u deze mail gemist heeft. Gelukkig heeft u het nieuwe rek inmiddels in uw bezit.
Goede service
Ze leveren netjes op tijd vlgs afspraak

Antwoord van PetWareShop - NL

Bedankt voor uw review. Dit wordt erg gewaardeerd.
Super informatief en klantvriendelijk

Antwoord van PetWareShop - NL

Wij waarderen uw review enorm.
Snelle verzending, goed product

Antwoord van PetWareShop - NL

Bedankt voor uw review. Wij zijn blij om te horen dat u de levering snel vond gaan en dat u tevreden bent over het product.

Prima

Bedtelling was er vlot en voldeed aan verwachting