Europowerbv.nl
Beoordelingen:

34 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden46 beoordelingen in totaal  

4,62
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Meest relevante positieve beoordeling

1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had 10 over 11 in de avond een bestelling gedaan, de.volgende ochtend stonden ze voor de deur met mijn bestelling. Bijzonder, dat maak ik nie t vaak mee...

Meest relevante negatieve beoordeling

4 sep 2023
 Geverifieerde beoordeling
Ik krijg al een melding dat het bezorgd is en in de dhl link zie ik dat het op dat moment is opgehaald door een dhl bezorger . Mijn bestelling zou op het sorteer centrum zijn. Tevens was het ook niet duidelijk of er 1 of 3 flessen in de doos zou zitten. En een mail adres om vragen of meldingen aan te doen is onbestelbaar
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Europowerbv.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
12 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering goede info.
Beoordeling melden
2 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
28 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Vlotte levering. Ik had alleen niet door dat de prijzen excl. BTW zijn.
Beoordeling melden
23 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Erg voordelig en snelle levering
Beoordeling melden
30 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending.
Beoordeling melden
13 jun 2024
 Geverifieerde beoordeling
The shop hasn't sent the complete order.
Beoordeling melden
1 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering + goed product

Snelle levering, en product zoals omschreven. Ik werd zelfs gebeld door chauffeur die voor dichte deur stond, echt heel netjes!
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
De perfect aangegeven bezorgtijd op 1 uur nauwkeurig en de stiptheid en vriendelijkheid van de bezorger
Beoordeling melden
20 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Voor het eerst hier besteld, en volledig in 1 keer uitgeleverd. Prima! AttheriverZaan.nl B&B
Beoordeling melden
27 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering, product naar verwachting.
Beoordeling melden
19 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Goed werk!! betrouwbaar

veel updates ontvangen, snelle verzending.
Beoordeling melden
3 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
1 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Ik had 10 over 11 in de avond een bestelling gedaan, de.volgende ochtend stonden ze voor de deur met mijn bestelling. Bijzonder, dat maak ik nie t vaak mee...
Beoordeling melden
17 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
De bestelling kon ik snel en veilig plaatsen .De bestelling zou de volgende dag worden bezorgd ,dat is helaas niet gebeurt en wordt ook niet door DHL bezorgt maar door een andere bezorger wat niet de afspraak is .
Beoordeling melden
21 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering Maar verpakking is slecht, fles wasmiddel heeft gelekten meer dan de helft zat er mee onder. Er is flink mee gegooid denk ik
Beoordeling melden
27 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Precies wat ik nodig had. Netjes verpakt Snel geleverd. Goede communicatie. Goede prijs- kwaliteitsverhouding. Doorgaan zo!
Beoordeling melden
24 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
24 aug 2023
 Geverifieerde beoordeling
Na bestellen alles direct en snel geregeld. Dus maken belofte waar welke op site staat.
Beoordeling melden
13 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling

Alles prima

goede communicatie, snelle levering, scherpe prijs
Beoordeling melden
6 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Top bedrijf, snelle levering, leuke aanbiedingen
Beoordeling melden
Antwoord van Europowerbv.nl
10 nov 2023
Dankuwel