kunststofplatenshop.nl

11.538 reviews in totaal   3.213 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en stipte levering, de hoge productkwaliteit en de nauwkeurige afwerking. Het maatwerk wordt gewaardeerd, omdat producten vrijwel altijd perfect volgens opgave worden geleverd. Ook de gebruiksvriendelijke en informatieve website met handige maatwerkhulpmiddelen wordt positief genoemd. De klantenservice ontvangt lof voor snelle en correcte oplossingen bij problemen, en de prijs-kwaliteitverhouding wordt doorgaans als goed ervaren. Aan de andere kant melden klanten geregeld problemen met pakketdiensten, vooral UPS, zoals beschadigingen, vertragingen of afleverproblemen. De verpakking is soms onvoldoende, waardoor producten beschadigd aankomen. Bij de klantenservice zijn er klachten over onpersoonlijke of trage communicatie en weinig proactief handelen. Daarnaast worden de verzendkosten regelmatig als hoog of onduidelijk ervaren en kan het aanbod op de website voor sommigen overweldigend zijn. Enkele klanten melden kleine beschadigingen of kwaliteitsverschillen bij de producten.

Reviewskunststofplatenshop.nl

Perfecte klantenservice.

Levering kwam volgens planning op de door mij gekozen dag, fantastisch, helaas vol krassen en een deuk. gemaild en link gekregen naar een verschrikkelijk geautomatiseerd klachtenformulier die geen enkele rekening houd met de klant. Maar drie dagen later kreeg ik nieuwe platen geleverd, in perfecte conditie, zoals het hoort. Perfecte klantenservice.

Freeswerk nu prima.

Een eerdere bestelling van grotere "eigen vorm" delen was gewoon niet netjes gefreesd en onbruikbaar. Omdat kunststofplatenshop.nl: a) de bestelling zonder mokken gecrediteerd heeft, en b) recent, vergelijkbaar freeswerk prima in orde was 5 sterren. Wel met de opm.: het kan zijn dat grotere werkstukken van m.n. dikker materiaal toch lastig blijven.

Antwoord van kunststofplatenshop.nl

Beste Frank, Dat je dit zo eerlijk en genuanceerd beschrijft, waarderen we enorm. Fouten horen bij maakwerk, maar we proberen ze altijd netjes op te lossen — blij dat de creditering soepel verliep. Goed om te horen dat het recente freeswerk naar wens was. We helpen je graag verder bij je volgende project. Met vriendelijke groet, Thomas Kunststofplatenshop.nl

Plus en min

Goedkoper dan andere. Goed kwaliteit en super snelle levering. Wel dure verzending èn jammer dat je niet op de hoogte gebracht wordt wanneer boorgaten te dicht op een andere uitsneden. Dit is namelijk zeer riskant boren gezien de uitsneden, in mijn geval, elkaar met 0,05mm elkaar NET niet overlappen waardoor de boorgaten niet volledig correct bruikbaar meer worden, en ik dit niet kon zien op het zeer kleine voorbeeldweergaven.

Super fijne site voor plexiglas op maat

Heel snel verzonden, netjes gemaakt en verpakt, precies zoals besteld. Fijne website met duidelijke uitleg en opties. Ga vaker bestellen! Enige puntje misschien: kunststof plaat was bedekt aan beiden kanten met een folie dat heel lastig eraf kon. Ik dacht eerst dat het verkeerde plaat was!
De plexiglasplaten die ik heb ontvangen waren van goede kwaliteit en netjes geleverd. Minder tevreden was ik over de communicatie rondom de beschikbaarheid van een specifiek product: rood getint plexiglas van 5 mm. Ik heb meerdere keren contact opgenomen om te informeren wanneer dit product weer op voorraad zou komen. Daarbij kreeg ik verschillende verwachtingen over de levertijd. Toen de genoemde datum verstreken was, bleek het product nog steeds niet beschikbaar. Ook heb ik gevraagd of ik een bericht kon ontvangen zodra het weer op voorraad zou zijn, maar daar is geen opvolging aan gegeven. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een andere kleur, die wel goed geleverd is. Over het product zelf ben ik tevreden, maar de communicatie over de voorraadstatus had beter gekund.

Antwoord van kunststofplatenshop.nl

Beste Elmar, Bedankt voor je review en het delen van je ervaring. Goed om te horen dat de plexiglasplaten in goede kwaliteit zijn geleverd en dat je tevreden bent met het uiteindelijke product. Vervelend dat de communicatie rondom de beschikbaarheid van het rood getinte plexiglas van 5 mm niet duidelijk is geweest en dat de verwachte levertijden niet zijn uitgekomen. We begrijpen goed dat dit voor frustratie kan zorgen, zeker wanneer je meerdere keren contact hebt gehad en graag op de hoogte had willen blijven van de voorraadstatus. Je feedback hierover nemen we serieus en we gaan dit intern bespreken om onze communicatie rondom voorraad en levertijden te verbeteren. Met vriendelijke groet, Demi van Kunststofplatenshop.nl

De plaat is mooi en op maat, bezorging waardeloos!

De plaat zelf is mooi en keurig op maat gemaakt, daar ben ik echt heel blij mee. Het nadeel is dat het meer dan een week duurde voor ik hem in huis had. Dat ligt niet aan de productie snelheid , maar uitsluitend aan de waardeloze pakketdienst die ze gebruiken. Van alle pakketdiensten is UPS mijns inziens het allerslechtste, en laten ze nu net die gebruiken. Dus 1x niet weer puur vanwege de pakketdienst.

Al eerder besteld. Goed als glas

Al eerder besteld. Nu ook weer als 6mm “glas” in de andere betonnen stalraampjes. Omdat glaslatten niet gaat in beton en met stopverf toch een vak is heb ik ze gewoon met high tack in de betonnen kozijntjes gelijmd en met acrylaatkit afgewerkt. Verfje erover en ze zien er prima uit. Geen glas genomen omdat dat een risico is met paarden die er bij kunnen.

Zonder morren 3x mijn bestelde proefstukjes opnieuw verzonden. Klasse!

Mijn bestelling van proefstukjes plexi is tot 2x toe niet aangekomen. Zonder enig morren werd me die steeds weer opnieuw toegezonden. Dat is een prachtige service. Was blij met de kwaliteit en ga binnenkort over tot de uiteindelijke bestelling bij dit bedrijf. De klantenservice is voor mij van groot belang en telt mee bij de beoordeling van de kwaliteit.

Tevreden klant

Hoge bezorgkosten maar uiteindelijk is zo'n plexiglas plaat wel beste manier om te vervoeren en te ontvangen. De aircoplaat is supermooi, blij mee! Ook snelle levering en goede communicatie. Jammer van de 5 euro welkomskorting, die komt een half uur na bestelling, dus ff wachten met definitief bestellen

Transporschade perfect afgehandeld

Er was een plaat voor airco doorvoer bezorgd met transportschade. Zoals ik zag kon de verzender er niets aan doen. Melding aangemaakt en zonder probleem had ik een paar dagen later als een nieuw exemplaar in mijn bezig. Kwaliteit super en gelijk in gebruik genomen. Complimenten voor deze afhandeling.

Antwoord van kunststofplatenshop.nl

Beste Sander, Transportschade is nooit leuk — maar goed dat de melding vlot is opgepakt en je snel een nieuw exemplaar in huis had. Dat je de plaat direct in gebruik hebt kunnen nemen, is precies zoals we het voor ogen hebben. Dank je voor de complimenten en tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Demi Kunststofplatenshop.nl

Dubbel gevoel

De kwaliteit van de plexiglasplaten en de bewerking zijn gewoon erg goed. Ook het uploaden van dxf-files en de directe uitgerekende prijs is gewoon super. De levering is prima met goed verpakt tegen beschadigingen. Helaas is bij het helemaal fout gegaan met hun lijmcalculator, waardoor ik een totaal verkeerde lijm kreeg toegestuurd. Het e-mail verkeer na de foutieve lijm leidde alleen maar tot frustratie. Ik mocht de lijm retourneren, maar mocht zelf opdraaien voor de verzendkosten. Dit terwijl het hun fout is, daarbij is het retourneren van een pakketje voor een particulier erg duur en bedrijven krijgen aanzienlijke kortingen op hun verzendingen. Ik zit nu met foute lijm en als ik die retour stuur, ben ik meer dan 50% van de lijmprijs kwijt gespeeld. Zou ik dit bedrijf aanraden? Ja, maar check meermaals of de lijmen geschikt voor je product.

Antwoord van kunststofplatenshop.nl

Geachte David, Dank voor uw uitgebreide beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit van de platen, de bewerking, het uploaden van DXF-bestanden, de prijsberekening en de verpakking van uw bestelling. Tegelijkertijd vinden wij het jammer om te lezen dat u een minder goede ervaring heeft gehad met de geadviseerde lijm en de daaropvolgende afhandeling. Wij begrijpen dat dit voor frustratie heeft gezorgd, zeker wanneer het ontvangen product niet geschikt blijkt voor de toepassing die u voor ogen had. Wij nemen uw feedback over de lijmcalculator en het retourproces serieus en zullen deze intern bespreken. Feedback zoals die van u helpt ons om onze dienstverlening en informatievoorziening verder te verbeteren. Mocht u uw ordernummer nog met ons willen delen, dan kijken wij graag nogmaals naar uw situatie. U kunt hiervoor contact opnemen via info@kunststofplatenshop.nl. Met vriendelijke groet, Demi

Beetje vertraging met verzending; verder oké

Ik kreeg op maandag een mailtje dat het door mij bestelde product naar mij onderweg zou zijn, maar volgens de track & trace ontving UPS het pakje pas op donderdag. Ik ontving het pakje vrijdag. Het pakje bevatte precies wat ik had besteld, keurig in een kleine envelop, dus niet in zo'n grote doos met een heleboel opvulling. De website heeft lekker veel keus; helaas zitten de meeste kosten niet in het materiaal maar in het zagen en verzenden. Vooral de moeite waard voor grotere bestellingen dus.

Onbeschofte klantenservice

Plexiglas ronde plaat besteld van grote diameter. Prima kwaliteit/afwerking en snelle (beloofde) levering. Pakket kwam helaas alleen niet op de weergegeven datum, pakketservice gaf aan dat ze het pakket niet konden leveren, maar ik ben de hele dag aanwezig geweest omdat ik met grote spoed op het pakket zat te wachten voor een klant. Dat kan natuurlijk gebeuren, we zijn als bedrijf allemaal afhankelijk van pakketdiensten. Contact opgenomen met de klantenservice in de hoop samen een oplossing te kunnen vinden. De klantenservice was ronduit onbeschoft, weigerde mee te denken, ging zelfs zo ver dat ze stelde dat het mijn woord was tegen die van de pakketbezorger, -zonder dat ze ook maar onderzoek of navraag heeft ingesteld bij de pakketservice naar het pakket-, want dit weigerde ze; daar kon ze niet aan beginnen. Ik heb meerdere oplossingen voorgesteld, waaronder dat ik nog een bestelling zou plaatsen en dan op zou komen halen, maar er was NUL service. Ik zal niet snel meer voor deze webshop kiezen helaas

Antwoord van kunststofplatenshop.nl

Beste Stefanie, Bedankt voor je review en fijn om te lezen dat je tevreden was over de kwaliteit van de plaat en de snelle verwerking van je bestelling. Wel vinden we het erg jammer om te horen dat je contact met onze klantenservice zo hebt ervaren. Dat is uiteraard niet de bedoeling en daarvoor bieden we onze excuses aan. Helaas zijn wij voor de bezorging afhankelijk van de vervoerder, maar we begrijpen dat dit extra vervelend is wanneer je met spoed op je bestelling wacht. We nemen je feedback over het contactmoment intern mee, zodat we onze service kunnen blijven verbeteren. Met vriendelijke groet, Linda
Jullie zijn snel en accuraat. De maatvoering is perfect verpakking en het versturen is in prima form. Ik zal nooit een grote klant worden maar wel een dankbare. Van jullie platen zaag ik raampjes voor in een vogelvoedertoren die ik maak als hobby. Ik ga voor de Makita-boor dus jullie krijgen mijn foto's en verslagje. Ik ben erg blij met de plexiglasruitjes maar zal volgende keer zien wat het kost als jullie ze voor me zagen. Maar wees geduldig want ik kan nu 20 torens vooruit.
Netjes verpakt, maar de UPS bezorger had kennelijk geen zin om maar mijn adres te rijden. Om ongeveer half zes kreeg ik een mailtje dat het pakket afgehaald kon worden. Ik heb andere mensen in moeten schakelen om het op te halen. Het afhaal adres was niet echt dichtbij.
Keurig volgens bestelling geleverd. Alleen de verzending via UPS was slecht. UPS deed voorkomen alsof de levering aan huis mislukt was omdat we niet thuis waren. Dat is onzin, de UPS-er heeft niet eens geprobeerd om aan te bellen. De bestelling werd aan het eind van de vrijdagmiddag afgeleverd bij een ophaalpunt dat in het weekend gesloten is. We moesten nog behoorlijk haasten om het tijdig op te halen. Probeer volgende keer een andere pakketdienst. UPS is slecht.
goede overzichtelijke website met eenvoudige hulpmiddelen om juiste product met juiste afmetingen te kunnen bestellen. Snelle bezorging waarbij product goed verpakt is zodat beschadigingen worden voorkomen. goede ondersteuning om het product te kunnen installeren/monteren

plexiglas voorzetraam voor airco afvoer

Ik heb een plexiglas plaat besteld met uitsparing voor de airco slang. Net de 8 mee bestelde knevels en isolatietape was het een fluitje van een cent om te plaatsen. Het verschil is enorm. Kamer blijft veel beter koel en staat ook veel netter. (Je ziet het bijna niet). Super blij mee.
Makkelijk bestellen, ook kleinere zendingen mogelijk, goed verpakt verzonden, Kleine opmerking: toen ik het Plexiglas uitpakte dacht ik dat er veel krassen opzaten en dat het de verkeerde kleur was. Voor een leek is het wellicht handig om te vertellen dat er nog aan beide kanten van het materiaal folie zit. Dit verwijdert hebbende bleek dat er een juiste kleur en een onbeschadigd product tevoorschijn kwam. Erg tevreden over het geheel.
Van 1 naar 4 sterren, het leveren van het product door UPS is volledig misgegaan. Wel thuis, volgens UPS niet, en afgeleverd in depot in een andere woonplaats 10 km verderop. Na klacht bijna 2 weken moeten wachten op opnieuw gemaakt product Kunststofplatenshop heeft het netjes opgelost, het probleem veroorzaakt door UPS die in opdracht werken voor de kunststofplatenshop dat dan weer wel.

Antwoord van kunststofplatenshop.nl

Beste J., Wat vervelend dat de UPS-bezorging zo fout is gegaan — een depot op 10 km en bijna twee weken wachten op een nieuw product is echt niet de ervaring die we je gunnen. Fijn dat ons team het netjes heeft opgelost en dat je dat ook in je beoordeling hebt laten zien. We helpen je graag bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Demi Kunststofplatenshop.nl