244 reviews in totaal   244 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

244 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 5 jun 2026

jcparfum.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn erg positief over de snelle levering en ervaren zelden vertragingen. De klantenservice wordt als vriendelijk, behulpzaam en oplossingsgericht ervaren, met persoonlijke aandacht voor de klant. Daarnaast worden extra samples, cadeautjes en persoonlijke attenties bij bestellingen erg gewaardeerd. Het brede en unieke assortiment aan parfums, inclusief exclusieve merken, valt goed in de smaak. Ook de prijs-kwaliteitverhouding wordt als uitstekend ervaren en de prijzen zijn marktconform of zelfs scherp. Bestellingen worden netjes en zorgvuldig ingepakt, wat zorgt voor tevredenheid bij het ontvangen van de producten. Tot slot zijn klanten zeer tevreden over de kwaliteit en het unieke karakter van de parfums.

Reviewsjcparfum.nl

Meerdere keren bij JCParfum besteld, mooie prijzen. Wanneer je belt word er gewoon opgenomen en meegedacht. Top

Antwoord van jcparfum.nl

Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden! 🙏❤️ Fijn om te horen dat je onze prijzen én persoonlijke service waardeert. We denken altijd graag met onze klanten mee! 😊

Top

Great experience every time! I love that they are so generous with their orders. I always receive either a bunch of samples or even 30ml mini perfumes included with my purchase. Highly recommended!

Antwoord van jcparfum.nl

Thank you so much for your amazing review! 😊 We're delighted to hear that you've had a great experience with us every time. We love surprising our customers with samples and little extras whenever possible, so it's wonderful to know they're appreciated. Your support and recommendation mean a lot to us! Enjoy your fragrances, and we look forward to welcoming you back to JC Parfum again soon. ✨
Snelle levering goed verpakt leuke samples erbij en een heerlijke parfum
P C
Patricia C.

Top shop 😄

Snelle verzending en veel keuze uit lekkere geuren, goede prijzen ook!
Gekregen wat ik had besteld en op tijd geleverd met een persoonlijk attentie

Antwoord van jcparfum.nl

Bedankt voor je review! 😊 Fijn dat alles op tijd is geleverd en de persoonlijke attentie werd gewaardeerd! ❤️
Het is een heerlijke geur en snel geleverd in een prachtige verpakking
Snelle terug koppeling en snelle levering. Prijs kwaliteit is ook goed.
Snelle levering en goede service. Zeker voor herhaling vatbaar.

Antwoord van jcparfum.nl

Bedankt voor je review! 😊 Fijn dat je tevreden bent met de snelle levering en service. Graag tot de volgende keer! ❤️
Snelle levering, netjes verpakt en een heerlijke geur…. Maar daar staat deze ook bekend om.

Antwoord van jcparfum.nl

Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering en de zorgvuldige verpakking. En natuurlijk nog leuker dat de geur zo goed bevalt! We wensen je heel veel plezier met je aankoop en bedanken je voor het vertrouwen in JC Parfum. Graag tot een volgende bestelling! ✨
Snelle bezorging en snelle vriendelijke klantenservice. Top!

Antwoord van jcparfum.nl

Bedankt voor je review! 😊 Fijn dat je tevreden bent met de snelle bezorging en onze klantenservice. ❤️

Gemakkelijk en goed!

Bestellen via de site ging gemakkelijk en goed .Parfum gekocht netjes ingepakt, eerlijke prijzen ,groot assortiment en leuke goodies en samples! Bedankt JC parfum.

Antwoord van jcparfum.nl

Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat het bestellen via onze website gemakkelijk verliep en dat je tevreden bent met je parfum, de verpakking en onze service. We doen ons best om een groot assortiment aan te bieden tegen eerlijke prijzen en vinden het leuk om onze klanten te verrassen met goodies en samples. Bedankt voor je vertrouwen in JC Parfum en veel plezier met je aankoop. Graag tot een volgende bestelling! ✨

Your favourite costumer 🫶🏻

Been buying most of my perfumes here since 2025. Fast shipping and safe packaging, but I hope you keep restocking Melted Sugar by Al Alabsar soon please! 🌹💗

Antwoord van jcparfum.nl

Thank you so much for your continued support since 2025! 😊 We truly appreciate your loyalty and are delighted to hear that you're happy with our fast shipping and secure packaging. As for Melted Sugar by Al Absar, we understand the love for this fragrance and will do our best to restock it as soon as possible. 🌹💗 We look forward to welcoming you back to JC Parfum again soon!
Fijne mensen. Fijne geuren. Altijd behulpzaam en legit. #noadd

Antwoord van jcparfum.nl

Wat een mooie woorden! ❤️ Bedankt voor je vertrouwen en de oprechte aanbeveling. Wordt enorm gewaardeerd! 🙏😊
Fijne geuren, niet te duur en snelle levering!
Geuren zijn zoals beschreven, en vragen kan altijd. Ook samples van luchtjes die je wil proberen kunnen worden geleverd bij een nieuwe bestelling, top hoor

Antwoord van jcparfum.nl

Bedankt voor je geweldige review! 😊 Fijn om te horen dat de geuren aan je verwachtingen voldoen en dat je onze service waardeert. We helpen onze klanten graag met vragen en vinden het leuk om, waar mogelijk, samples mee te sturen zodat er nieuwe geuren ontdekt kunnen worden. Veel plezier met je aankoop en graag tot een volgende bestelling bij JC Parfum!
Livrare rapidă, coletul amai conținut și o mică surpriză. Recomand total.

Antwoord van jcparfum.nl

Vă mulțumim din suflet pentru recenzia frumoasă! 😊 Ne bucurăm că ați fost mulțumit(ă) de livrarea rapidă și că mica surpriză din colet v-a făcut plăcere. Vă mulțumim pentru recomandare și pentru încrederea acordată JC Parfum. Sperăm să vă revedem curând! ✨

in 1 woord: geweldig

dit is de tweede keer dat ik hier bestelde en het pakketje zag er weer perfect uit! Ik ben er hartstikke blij mee 💕

Antwoord van jcparfum.nl

Bedankt voor je geweldige review! 😊💕 Wat ontzettend leuk om te horen dat je ook bij je tweede bestelling weer zo tevreden bent. We besteden veel zorg aan het verpakken van iedere bestelling, dus het doet ons goed dat dit wordt gewaardeerd. Geniet van je nieuwe geuren en bedankt voor je vertrouwen in JC Parfum. We kijken ernaar uit je binnenkort weer te mogen verrassen! ✨

De luchtjes zijn goed en geweldige klant…

Groot assortiment aan luchtjes en geweldige klantenservice. Snelle reacties (zelfs op zondag) en snelle oplossing. Erg klantvriendelijk.

Antwoord van jcparfum.nl

Bedankt voor je fantastische review! 😊 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons assortiment en onze klantenservice. We doen altijd ons best om onze klanten zo snel mogelijk te helpen, ook buiten de gebruikelijke werkdagen wanneer dat kan. Geweldig dat je onze snelle reacties en klantvriendelijke service hebt ervaren. Bedankt voor je vertrouwen in JC Parfum en we hopen je snel weer te mogen verwelkomen! ✨
Snelle verzending, klantenservice is top

Goede service

Groot aanbod aan. Met vragen word je snel en goed geholpen. Er word met je meegedacht over specifieke geur wensen.

Antwoord van jcparfum.nl

Bedankt voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over ons uitgebreide assortiment en onze service. We vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor onze klanten en graag mee te denken om de perfecte geur te vinden die past bij ieders wensen. Bedankt voor je vertrouwen in JC Parfum en veel plezier met je aankoop. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen! ✨

jcparfum.nl

JC Parfum is dé specialist in exclusieve Arabische parfums, parfumoliën en nichegeuren. Vanuit onze showroom in Amsterdam en onze webshop bedienen wij dagelijks klanten in Nederland, België en Duits...