De reviews voor maharishiayurveda.nl zijn constant positief. Klanten zijn overwegend zeer tevreden over de kwaliteit, geur en effecten van de producten. Ook wordt de service gewaardeerd. De levertijd wordt door veel klanten als traag ervaren en vormt het grootste verbeterpunt. Daarnaast zijn klanten bij problemen met de levering minder tevreden over de afhandeling.
Reviews voor maharishiayurveda.nl
Maharishi Ayurveda producten zijn van…Topklasse.
Maharishi Ayurveda producten zijn van Topklasse, ik ben erg tevreden over deze Natuurproducten. Warm aanbevolen.
Fijne website en fijne producten
Fijne website, duidelijke uitleg en fijne producten. Vooral de zeep, mijn huid was daarna superzacht, geen bodylotion meer nodig!
Heel fijn, ruikt lekker fris, trekt goed in. Voelt heel aangenaam.
Mooie producten. Wat beter zou kunnen is voor mij snellere verzending en wellicht een indicatie geven wanneer niet voorradige produkten wel weer zullen zijn.
Ik weet dat je een mail kunt krijgen zodra het product weer op voorraad is maar ik zou liever weten of het een paar dagen is of langer.
Mooie producten
Natuurlijke producten
Website is easy to understand. Clear explanation of products.
Communication of when product will be shipped out and delivered .
problemen met bestelling tot op heden
tot op heden is mijn bestelling nog steeds niet aangekomen en dat na meer dan 5 keer mailen met GLS en een keer een telefonisch contact. er is nu weer beloofd dat de bestelling vandaag zal geleverd worden, maar dat is de derde keer dat ik die mail krijg met die boodschap, jammer, dat is de eerste keer dat dit mij gebeurd bij jullie. jammer,............
Prachtige producten en goede adviezen die mijn gezondheid ondersteunen
Levertijd mss verbeteren 16 april besteld en 23 april afgeleverd,
vlotte verzending.
Prima ayurvedische producten!
Persoonlijk contact
Aanbiedingen ook fijn
Snellere aflevering graag ivm het meenemen tijdens kort verblijf in Nederland
Kwalitatieve produkten waar ik veel plezier aan heb. Leveringstijden vind ik wat lang duren
Prima, goed verzorgd product, met goede dosering. Levering duurt wat langer omdat het uit het buienland moet komen