tuinplanten.nl- Logo - Beoordelingen

Geldig

met kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 1 okt. 2021
Laatst gewijzigd op: 29 mrt. 2023
tuinplanten.nl is gecontroleerd en gecertificeerd aan de hand van de kwaliteitscriteria van Trusted Shops
  • Geverifieerde webshop
  • Bescherming van persoonlijke gegevens
  • Duidelijke bestelprocedure

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Bij tuinplanten.nl kun je van de kopersbescherming van Trusted Shops gebruik maken en ben je tot € 20.000 beschermd. Lees meer

Gecertificeerd sinds: 1 okt. 2021

Beschermd door middel van de kopersbescherming

Beoordelingen voor tuinplanten.nl

17 geverifieerde beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

147 beoordelingen in totaal
Zo zorgen we ervoor dat beoordelingen van echte klanten komen.

1 apr. 2022

Erg mooie plantjes en het plantplan was erg handig! Ben benieuwd hoe het er als alles gegroeid is uit ziet. Wat een beetje lastig was, was dat sommige nummertjes uit de potjes waren gevallen. Misschien kan het er met een stift opgeschreven worden? Maar door goed kijken naar de plaatjes ga ik ervan uit dat het goed gegaan is.

de meest kritische beoordeling

11 mrt. 2023
Eerst word niet geleverd week wachten tis geannuleerd ineens wel had dat gelijk gedaan dan hoop emails niet nodig geweest en gebel

Beoordelingen voor tuinplanten.nl

11 mrt. 2023
16 mrt. 2023
24 feb. 2023
8 dec. 2022
product is goed van goede kwaliteit en conform afbeeldingen en andere info van website
14 dec. 2022
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe liguster haag. Met vriendelijke groet, Tuinplanten.nl
2 dec. 2022
6 dec. 2022
16 dec. 2022
De planten zagen er verlept uit, hadden geel blad.Sommige planten hadden maar twee bladeren.
20 dec. 2022
Bedankt voor uw review.
 Vervelend te horen dat de planten niet naar wens zijn. Wij zien graag foto's via e-mail van de planten, zodat we deze kunnen beoordelen en samen tot een oplossing kunnen komen.
1 apr. 2022

2 apr. 2022
Beste klant, bedankt voor uw review. Wij zullen de tip meenemen om te kijken hoe we dit kunnen verbeteren. Wij wensen u veel plezier met uw borderpakketten. Met vriendelijke groet, Haagplanten.nl
19 mei 2022
Voor een niet goed aangekomen plantje van 4,22 euro een heel traject afgaan van foto's en testen voor creditnota.
Bedankt voor uw review.
 Vervelend te horen dat er 1 plantje niet goed is. We zijn genoodzaakt om foto’s op te vragen, om zo ook te kijken wat er gebeurd is.
Als dan blijkt dat het plantje daadwerkelijk niet goed is, kunnen wij dit ook met de kweker afstemmen en het proces verbeteren.
 En natuurlijk met u tot een oplossing komen. We snappen dat dit meer werk voor u is, maar ons helpt dit in ons verbeterproces.
 Wij wensen u veel plezier met uw borderpakket. Met vriendelijke groet,
18 mei 2022
Bestellen van de beukenhaag ging eenvoudig en werd netjes op de afgesproken datum/tijd geleverd.
19 mei 2022
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw groene beukenhaag. Met vriendelijke groet,
14 apr. 2022
Goede kwaliteit en snelle levering, alleen afstemmen van exacte datum ging niet helaas!
14 apr. 2022
Bedankt voor uw review. We werken met externe transporteurs, waardoor we geen invloed hebben op de planning van de vervoerder. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe laurier haag. Met vriendelijke groet,
3 nov. 2022
Keurige planten, keurig en professioneel geleverd. Voor deze prijs zeker een aanrader!
8 nov. 2022
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe haag. Met vriendelijke groet,
 Tuinplanten.nl
20 nov. 2022
Voor 41 euro wel heel weinig plant gehad. Veel te duur
22 nov. 2022
Bedankt voor uw review. Vervelend te horen dat u niet te vrede bent met de geleverde planten die u via BOL.com besteld heeft. Wij wensen u ondanks de ontevredenheid toch veel plezier met uw nieuwe planten. Met vriendelijke groet, Tuinplanten.nl
17 nov. 2022
Netjes bezorgd en goede kwaliteit planten.aanrader!
22 nov. 2022
Bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe groene beuken haag. Met vriendelijke groet,
 Tuinplanten.nl
7 apr. 2022
Planten zijn goed verpakt, Duidelijke handleiding.
8 apr. 2022
Beste klant, bedankt voor uw review. Wij wensen u veel plezier met uw borderpakket. Met vriendelijke groet, Haagplanten.nl
10 nov. 2022
14 nov. 2022