Nooitmeersaai.nl- Logo - Beoordelingen

Nooitmeersaai.nl
Beoordelingen:

20 beoordelingen verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden38 beoordelingen in totaal  

4,60
Uitstekend

keurmerk
geldig

Inclusief kopersbescherming

Gecertificeerd sinds: 19 aug 2021
Het keurmerk duidt op betrouwbare webwinkeliers.
Nooitmeersaai.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:
  • Geverifieerde identiteit
  • Versleutelde dataoverdracht
  • Duidelijk bestelproces

Trusted Shops Kopersbescherming

Dit bedrijf biedt de kopersbescherming van Trusted Shops tot € 20.000. Meer informatie hoe dit je transactie veiligstelt.

Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

de meest positieve beoordeling

26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling
Er bleek een voorraadafwijking te zijn, waardoor het product twee werkdagen later pas verstuurd kon worden. Netjes een mail over ontvangen, dat de levering hierdoor op zich liet wachten. Helaas geen optie om halve ster te selecteren, daarom 1 ster minder. Product volstaat verder aan de verwachtingen.

de meest kritische beoordeling

11 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Levering was echt heel snel en het bestelproces verliep soepel. Kwalitatief zijn de producten wel ondermaats als je kijkt naar prijs/kwaliteit verhouding. In verhouding had de kwaliteit beter gemogen of de prijs lager.
Het is onze opdracht om digitaal vertrouwen mogelijk te maken. Meer informatie hoe beoordelingen werken bij Trusted Shops.

Beoordelingen voor Nooitmeersaai.nl

Filter
 Sorteren  
Relevantie
3 dagen geleden
 Geverifieerde beoordeling

Nooit meer saai, top zaak

De bestelling had wat vertraging opgelopen door post NL, nooit meer saai antwoorden snel en heeft me hier super goed meegeholpen. Het pakketje kwam daarna snel binnen. Ik vond het super leuk ingepakt en er zat zelfs een echt leuk en waardevol kadootje bij. De bestelde items waren precies wat ik had gehoopt. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen!
Beoordeling melden
14 mei 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
MD
m d.
groningen
18 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling

Na defect perfect en snel opgelost

Ik kreeg n produkt dat helaas snel kapot ging (schroefdraad draaide kapot).. gemaild en zonder gedoe direct n nieuw produkt gestuurd.. het oude produkt mocht ik houden of weggooien.. alles op basis van vertrouwen.. zo hoort het.. prima opgelost!!
Beoordeling melden
24 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Het product voldeed aan de verwachtingen, goede omschrijvingen van de producten ga zo door.
Beoordeling melden
22 apr 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
23 mrt 2024
 Geverifieerde beoordeling
Klantvriendelijk, goede producten info en snel
Beoordeling melden
30 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en prima kwaliteit.
Beoordeling melden
20 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
5 feb 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 okt 2023
 Geverifieerde beoordeling

Fijne communicatie

Er bleek een voorraadafwijking te zijn, waardoor het product twee werkdagen later pas verstuurd kon worden. Netjes een mail over ontvangen, dat de levering hierdoor op zich liet wachten. Helaas geen optie om halve ster te selecteren, daarom 1 ster minder. Product volstaat verder aan de verwachtingen.
Beoordeling melden
8 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snel verzonden, mooi product en heel leuk de dobbelstenen als cadeautje .
Beoordeling melden
14 nov 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering. En goed verpakt.
Beoordeling melden
8 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle levering en goede prijs
Beoordeling melden
23 jun 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle verzending
Beoordeling melden
6 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Snelle reactie
Beoordeling melden
JC
Joris C.
Merelbeke
7 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling
Prima service
Beoordeling melden
23 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
18 jan 2024
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
26 dec 2023
 Geverifieerde beoordeling
Beoordeling melden
11 jul 2023
 Geverifieerde beoordeling

Snelle levering.

Levering was echt heel snel en het bestelproces verliep soepel. Kwalitatief zijn de producten wel ondermaats als je kijkt naar prijs/kwaliteit verhouding. In verhouding had de kwaliteit beter gemogen of de prijs lager.
Beoordeling melden