Lazamani.nl

1.313 reviews in totaal   539 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle levering van hun bestellingen. De kwaliteit van de slippers en sandalen wordt als hoogwaardig ervaren. Ook het uiterlijk, ontwerp en de stijl worden vaak positief benoemd. De klantenservice wordt als goed, behulpzaam en oplossingsgericht gezien. Het aanbod van verschillende maten wordt gewaardeerd en de verpakking van de bestellingen is verzorgd en mooi. Het retourproces verloopt doorgaans snel en netjes. Sommige klanten ervaren echter problemen met de pasvorm en maatvoering, waarbij afwijkende maten worden genoemd. Daarnaast zijn niet alle gewenste maten altijd beschikbaar in het assortiment. Ook worden de kosten voor retourzending door sommige klanten als een minpunt ervaren.

ReviewsLazamani.nl

Deze slippers kocht ik 50 jaar geleden al! In Utrecht bij een schoenenwinkel. En nu zag in ze op internet ben er zo blij mee! En ze lopen nog steeds zo lekker als 50 jaar geleden! Super slippers echt waar!👍🏼❤️🌸

Antwoord van Lazamani.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review. We zijn erg blij om te horen dat ze nog steeds hetzelfde comfortabele gevoel geven als toen. Het maakt ons vrolijk dat onze slippers al zo lang voor plezier zorgen. Wij wensen u veel draagplezier en bedanken u voor uw vertrouwen in Lazamani.
Hele mooie slippers en sandalen. Goed voetbed. Had 3 paar besteld en ben zeker te tevreden. Voor mij iets te brede bandjes.. ik heb extreem smalle voeten. Maar omdat ik dit altijd heb, ben ik gewoon zeer tevreden! Echt prachtig zijn ze.

Antwoord van Lazamani.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze slippers en sandalen en het comfort van het voetbed. Jammer van de bandjes. Wij wensen u veel plezier van uw aankoop!
De maten komen niet overeen. Maat 40 kan zeker een halve cm schelen. (Slippers en sandalen) De ontwerpen zijn zoals verwacht (erg leuk) helaas bijna nergens te koop in een winkel in mijn buurt. Ik zou ze graag passen om retour kosten te besparen
Ik heb mijn bestelling gedaan wat super eenvoudig ging En wat ik altijd fijn vind is dat je achteraf mag betalen. En de bestelling werd snel geleverd . En produkt precies als oo de foto.

Antwoord van Lazamani.nl

Bedankt voor je leuke review! Wat fijn dat alles zo vlot verliep. Veel plezier met je nieuwe Lazamani’s!
Super blij met mijn teen slippers, handgemaakt en dat zie je ook... Mooi materiaal, wel even uitlopen maar dan zitten ze ook heerlijk..

Antwoord van Lazamani.nl

Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met je teenslippers. De handgemaakte details en mooie materialen maken ze extra bijzonder. Fijn dat ze na het inlopen heerlijk zitten. We wensen je heel veel plezier met je Lazamani’s en bedanken je voor het delen van je ervaring!
Mooie sandaaltjes, goede kwaliteit, snel verzonden. Heel blij mee, al jaren mijn favoriete merk voor sandaaltjes.

Antwoord van Lazamani.nl

Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over de kwaliteit en de snelle verzending. Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe paar!
Handige maat tabel, waardoor ik de juiste slippers heb gekocht! Top snelle service.

Antwoord van Lazamani.nl

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat de maattabel je geholpen heeft bij het vinden van de juiste slippers. En extra fijn dat ook de snelle service goed is bevallen. Veel plezier met je nieuwe slippers en graag tot ziens bij Lazamani!
Van sommige modellen ook grote maten. Jammer dat het niet voor alle geldt.... Verder Fijne slippers en sandaaltjes

Antwoord van Lazamani.nl

Bedankt voor je review. Wat fijn om te horen dat je blij bent met onze slippers en sandaaltjes. We begrijpen heel goed dat het jammer is dat niet alle modellen in grote maten beschikbaar zijn. Die feedback nemen we zeker mee. Hopelijk zit jouw volgende favoriet er snel weer tussen
De bezorging heel netjes. Slippers waren precies zoals verwacht. Weer een paar erbij

Antwoord van Lazamani.nl

Fijn dat de bezorging netjes verliep en dat de slippers precies waren zoals je verwachtte. En nóg een paar erbij… daar worden wij natuurlijk extra vrolijk van.
Dankuwel voor de goede regeling, alles is tot in de puntjes goed verzorgd.

Antwoord van Lazamani.nl

Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en tot in de puntjes verzorgd was. Daar worden wij erg blij van. Wij wensen u veel plezier met uw Lazamani-aankoop en hopen u in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen.
Bestelling en bezorgen ging snel, ook een maatje groter ging heel snel!

Antwoord van Lazamani.nl

Bedankt voor je fijne review! Wat leuk om te horen dat zowel de bestelling als de bezorging snel verliepen. Fijn dat ook het ontvangen van een maatje groter zo vlot is gegaan. We wensen je heel veel plezier met je Lazamani’s en bedanken je voor het delen van je ervaring!
B E
Bassie E.
Mooie slippers ontvangen. Snelle levering en goed verpakt.

Antwoord van Lazamani.nl

Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te horen dat u blij bent met uw nieuwe slippers en tevreden bent over de snelle levering en zorgvuldige verpakking. Daar doen we het graag voor! Wij wensen u heel veel plezier met uw Lazamani's en hopen dat ze u vele vrolijke stappen bezorgen.
Snel geleverd, maar helaas paste m'n schoenen niet. En ook het retour Snel afgehandeld en terug betaald.

Antwoord van Lazamani.nl

Bedankt voor je fijne review! Jammer dat de schoenen niet helemaal de perfecte match waren, maar wat fijn dat de levering én retour zo soepel verliepen. Hopelijk loop je snel alsnog op een nieuw favoriet paar van Lazamani
De schoenen zitten prima, met een zacht laagje padding aan de binnenkant. Ze hadden wel iets meer goud dan ik obv de foto's verwachtte (en daardoor leken ze veel op andere schoenen die ik al had).

Antwoord van Lazamani.nl

Wat fijn dat ze zo lekker zitten. Jammer om te horen dat de kleur niet helemaal overeen kwam met op de foto. We nemen de feedback mee. Bedankt voor de review en veel draagplezier!
Snelle levering, prachtige sandalen meteen nog een paar besteld

Antwoord van Lazamani.nl

Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je bestelling snel werd geleverd en dat je zo blij bent met je prachtige sandalen dat je meteen nog een paar hebt besteld. Daar worden wij ontzettend blij van! We wensen je heel veel plezier met al je Lazamani’s.
Eindelijk modieuze sandalen in maat 44! Betaalbaar en supersnel geleverd

Antwoord van Lazamani.nl

Wat een fijne review, bedankt! Daar worden we vrolijk van. Veel plezier met je nieuwe favorieten!
Het demotiverend om weer op jullie site te bestellen omdat ik bij retourneren verzendkosten moet betalen, dan kan ik beter elders kopen die deze service kosteloos aanbieden. Jammer want jullie hebben goed spul (ik had alleen maar een verkeerde maat besteld).

Antwoord van Lazamani.nl

Dank u wel voor uw waardevolle feedback. We begrijpen dat retourkosten als vervelend worden ervaren, zeker wanneer het om een verkeerde maat gaat. Uw opmerking nemen wij serieus en intern mee.
Alles vind ik goed aan lazamani, de schoenen zijn zelfs mooier dan verwacht, de verzending ging helemaal goed, en de verpakking kon niet beter, ik bevel lazamani ook bij vrienden aan

Antwoord van Lazamani.nl

Wat een heerlijke review, daar worden we écht vrolijk van! Fantastisch dat de schoenen nóg mooier zijn dan verwacht en dat alles van verzending tot verpakking top was. Veel draagplezier!

Snelle verzending!!

Snelle verzending en het ziet er uit zoals op het plaatje

Antwoord van Lazamani.nl

Bedankt voor je fijne review. We worden er vrolijk van dat je bestelling snel in huis was én dat de schoenen precies zijn zoals verwacht. Daar doen we het voor: een beetje extra plezier bij elke stap. Veel draagplezier gewenst en hopelijk zien we je snel weer terug!

Zacht voetjes, goede maatvoering. 40=40

Jammer dat ik het niet in de winkel heb kunnen bestellen. Ik begrijp dat de retailer een aantal stuks inkoopt voor het seizoen ( en dat jullie een andere organisatie zijn dan bijv. Een winkel als Nelson, geen keten maar een merk wat een retailer kan afnemen) maar nu kwam ik bij hem passen, heeft hij zijn best gedaan, was mijn maat er niet meer en kon ik het online nog wel bij jullie kopen. Ik had hem zijn percentage hiervan ook gegund. Tevreden over de slipper. Fijn dat het al zo lang bestaat en ik het weer heb kunnen aanschaffen.

Antwoord van Lazamani.nl

Dankjewel voor je mooie woorden en heel veel plezier weer met je vertrouwde Lazamani’s!