heijnen-planten.nl

816 reviews in totaal   196 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn over het algemeen tevreden over de zorgvuldige verpakking van de planten, de kwaliteit van de geleverde planten, de stipte levering en het nakomen van afspraken. Ook waarderen zij de snelle reacties, correcte afhandeling van servicevragen en oplossingsgerichtheid. De prijsstelling wordt vaak als redelijk tot goed ervaren en de duidelijke informatie op de website en goede communicatie worden positief benoemd. Er zijn echter ook aandachtspunten. Sommige klanten melden klachten over beschadigde planten door slechte of te kleine verpakking en ruw transport. Verder zijn er opmerkingen over matige of beschadigde planten, vertragingen in de levering, onduidelijke leverdata en verkeerde producten. Wat betreft service wordt de slechte bereikbaarheid en niet-klantgerichte houding genoemd. Daarnaast vinden sommige klanten de verzendkosten of prijzen aan de hoge kant en wordt er soms onduidelijkheid of een gebrek aan informatie ervaren. Ook het transport leidt regelmatig tot klachten over schade aan de planten door verkeerd handelen van vervoerders.

Reviewsheijnen-planten.nl

Goede kwaliteit, uitgebreid assortiment, zorgvuldige verpakking, heel tevreden

Ik ben tevreden over het aanbod / assortiment van de webshop, de duidelijke informatie over de planten op de website, perfecte verpakking met zorg voor de planten, de kwaliteit van de planten. De verzending duurde een paar dagen, dat was bekend en prima voor mij. Voor mij was het praktisch dat het pakket naar een afhaalpunt naar keuze ging. Ik ben heel tevreden.
In de eerste instantie zag het er niet goed uit maar twee dagen kwan ze toch omhoog. Zullen afwachten of er goede bloemen gaan komen.
keurig verpakt. Snel van kweker bij klant. Zelfde dag mooie planten
Geleverde planten ( grassen) waren toch beduidend minder als op afbeeldingen. Ook de Parrotia persica had van transport geleden, doos was ingedrukt en daardoor waren wat takken geknakt.

Antwoord van heijnen-planten.nl

Beste klant, wat jammer om te horen dat u deze ervaring met ons heeft gemaakt. We zien dat u hier nog geen contact met onze klantenservice heeft opgenomen. Graag willen wij u vragen dit alsnog te doen u heeft namelijk een maand aangroeigarantie op onze planten. Wij danken u voor uw vertrouwen en wensen u een prettige dag toe.
Zeer netjes afgeleverd , voldoet aan mijn verwachting. Zeker voor herhaling, heb ze geplant nu afwachten dat ze aankomen.
Bestelling keurig op tijd bezorgd en planten waren ook goed verpakt.
Planten op afgesproken tijd geleverd. Verpakking kan beter, vervoerder houdt pakket ondersteboven zodat planten door elkaar liggen soms geheel buiten het potje waar ze in zitten.

Antwoord van heijnen-planten.nl

Dank u wel voor uw reactie. Het is altijd jammer als planten tijdens het transport niet in de originele verpakking blijven. Dit hoeft niet altijd schade aan te brengen. Het wortelstelsel is in deze erg belangrijk. Als deze in orde is, betekent dit dat de plant zich positief zal ontwikkelen. Wij wensen u veel plezier van uw planten.
bezorging prima en goed verpakt, wel jammer dat er 3 planten slecht uitzagen (haast geen wortel en weinig blad)

Antwoord van heijnen-planten.nl

Hartelijk dank voor uw reactie. De vaste planten en heesters die u ontvangen heeft zijn momenteel nog niet vol in ontwikkeling. Eenmaal in de volle aarde en bij beter weer zullen deze planten zich laten zien. Mocht u na de aangroeigarantie niet tevreden zijn dan vernemen wij graag van u.
Plantjes ok. Manier van verpakken, op de zij, niet handig. Geeft kale wortels.
N S
n. S.
Mooie planten en goede klantenservice, wel lange wachttijden aan de telefoon. De verzendkosten erg hoog!
wat me niet beviel is dat ik extra planten wilde bestellen en dat niet mogelijk bleek. Terwijl de eerste bestelling nog een week duurde om af te leveren.
Verkeerde maat plant geleverd, na 3 weken wachten. Ook op de juiste maat plant moet weer 3 weken gewacht worden, wat betekent dat ik (hopelijk) na 6! Weken mijn bestelling krijg. Dit terwijl ik heb aangeboden om bij te betalen voor dnellete levering, wat bot werd afgewezen.
door de 'liggende' planten positie van de plantjes was de hele kluit uitelkaar en uit de pot gevallen. de plantjes moesten nog uitlopen, maar er gebeurt, vooralsnog, niet veel.......
R N
Renée N.
De snelheid van het verzenden en goede manier van verzenden. De plantjes zagen er prima uit

Antwoord van heijnen-planten.nl

Goedendag, bedankt voor uw positieve feedback. Het is geweldig om te horen dat de planten aan uw verwachtingen hebben voldaan en dat de levering goed is verlopen. We doen altijd ons best om de mooiste planten naar onze klanten te sturen. We wensen u veel plezier met uw planten en kijken uit naar een volgend bezoek aan onze webshop!
Vrij lange levertijd voor planten. Planten besteld van 60 tot 70 cm doorsnede. Hier zat een redelijk groot verschil in de maatvoering. Aangezien de planten bij elkaar staan valt dit duidelijk op.

Antwoord van heijnen-planten.nl

Geachte klant, wij nemen uw opmerkingen zeer serieus, zodat wij onze dienstverlening voortdurend kunnen verbeteren en u in de toekomst een soepelere afhandeling kunnen garanderen.
M V
Martin v.

Perfect

Mooie planten, heel goed verpakt, correcte service. Ik denk nuet dat je het beter kunt treffen.

Bestelling en verzending gesmeerd, mooi verpakt ook!

Bestelling en verzending gingen gesmeerd. De verpakkingen waren heel netjes en stevig!

Geen concrete leveringsdatum af te spreken!

Het feit dat er bij jullie geen concrete leveringsdatum kan worden afgesproken, is voor mij reden om voortaan geen zaken meer te doen met jullie.

Antwoord van heijnen-planten.nl

Beste klant, hartelijk dank voor uw reactie. Wij nemen uw opmerkingen zeer serieus, zodat wij onze dienstverlening voortdurend kunnen verbeteren en u in de toekomst een soepelere afhandeling kunnen garanderen.

Kon beter

De plantjes waren wel goed verpakt maar aardig verfrommeld aangekomen en al het zand door de doos. 2 plantjes waren wel erg klein, een heel klein knopje was zichtbaar. Ze beginnen nu uit te lopen na 3 weken