IVOL.nl

2.260 reviews in totaal   564 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en tijdige levering, de scherpe prijzen en de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De kwaliteit van de producten wordt vaak geprezen en de klantenservice wordt als behulpzaam, oplossingsgericht en vriendelijk ervaren. Daarnaast zijn de meeste klanten tevreden over de verzorgde verpakking en wordt de communicatie doorgaans als duidelijk en correct omschreven. Toch zijn er enkele verbeterpunten: zo wordt er soms melding gemaakt van vertragingen of onduidelijke communicatie over de levertijd. Ook zijn er klachten over beschadigingen aan producten of verpakking en zijn sommige klanten niet tevreden over de wijze van afleveren. Daarnaast wordt de telefonische bereikbaarheid van de klantenservice als een minpunt genoemd en missen enkele klanten informatie of vinden zij de tracking onvoldoende.

ReviewsIVOL.nl

's avonds besteld en de dag nadien geleverd. Top
P S
Peter S.
Precies zoals in advertentie. En snel geleverd.
Goed product voor een nette prijs.

Uitstekende service

Ik had een bestelling gedaan, welke na ontvangst niet helemaal overeenkwam met mijn verwachting. Na contact met de klantenservice is dit op een geweldige manier opgelost.
Alle beloftes nagekomen en proper materiaal
Uitstekend product en snelle levering. Netjes verpakt!
Snel geleverd, degelijk materiaal en makkelijk in elkaar te zetten
Ronald G.
Prima bedrijf doen wat afgesproken is
duidelijke en correcte info en verzending
De bestelling wat in no time in huis hoe mooi is dat
S V
Stephano V.
Deurmat besteld, helaas kwam de eerste beschadigd binnen maar na contact met Linda was dit snel en goed opgelost, waarvoor dank. Nu erg tevreden met de deurmat!
Geen idee. Perfectie bestaat niet.
alles was perfect in orde

snelle levering !!! Top

een droogloopmat besteld voor onder onze nieuwe fietsen
Mooi product en snel geleverd
Het is de eerste keer dat ik iets besteld heb bij jullie
Snelle afhandeling, top.
snelle levering en precies wat ik had verwacht
gekleurde mat bevalt beter dan de zwarte. Jammer dat die zwarte niet in andere kleuren is en in het begin een heel klein beetje ruikt
Geleverd binnen het vooropgestelde tijdstramien