zilverenhangers.nl

328 reviews in totaal   42 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn zeer te spreken over de snelle en vlotte levering van bestellingen. Ook wordt de kwaliteit en uitstraling van de sieraden veelvuldig geprezen. Daarnaast waarderen klanten dat de producten netjes en mooi verpakt worden geleverd. De klantenservice wordt over het algemeen als goed en behulpzaam ervaren. Enkele klanten geven echter aan zich niet altijd begrepen te voelen door de klantenservice.

Reviewszilverenhangers.nl

Mooie sieraden. fout word opgelost nl grote maat besteld kleine ontvangen wat gebeuren kan. Dus goede service van U kant, wil wel kwijt waar ik nu nog mee zit, in de mail die ik ontving begint U met; Wat een verhaal [ dat was om te zeggen dat de bestelling fout is nl een grote besteld een kleine gekregen ] dus Wat een verhaal; ook wij maken fouten wij zijn geen robot ???? we ruilen het om. Ik zou nooit zeggen staat ook ZEKER niet in mijn mail naar U toe, want ik weet dat waar er gewerkt wordt worden fouten gemaakt, vooral de worden wij zijn geen robot?? komt bij mij niet fijn over. het doet me zelfs pijn ikzelf ben toch ook netjes naar U geweest. MVRG A Jongkind.
De levering verliep niet vlekkeloos omdat ik na de bestelling wel een bevestiging kreeg, maar vervolgens 2 dagen geen reactie. Toen gebeld en excuses omdat ze waren vergeten dat 2 dagen beurs was en geen automatisch antwoord werd gegenereerd,
Snel geleverd mooi verpakt. Alleen jammer dat er geen echtheid van zilver certificaat bij zit. Zilver stempel is nl.niet te vinden.
Snel bezorgd en mooi verpakt!
M B
Marvin B.

Prima aankoop ervaring!

Ruime keuze in de webshop. Sieraad kwam vlot en keurig verpakt door de brievenbus.
Snelle levering. Veel keus. Leuk ingepakt.
Vlotte levering. Netjes verpakt in een doosje.

Titel

Ik bestel, ik betaal, jullie leveren.... Applaus
Snelle levering en precies zoals het online wed getoond !
Fijn contract en goede service
Prachtige hanger geleverd gekregen!
Snelle levering; goede service
Snel geleverd een hele leuke zilveren hangertje in kersenvorm
Snel bezorgd.

Super

Mooie hanger van goede kwaliteit en snel en netjes geleverd

Top

Alles netjes verzorgd en een mooie hanger. Zeer tevreden