719 reviews in totaal   273 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

719 reviews in totaal

Gecertificeerd sinds: 23 jul 2021

beurskens-schoenmode.nl voldoet aan alle Kwaliteitscriteria van Trusted Shops Het bevat o.a.:

Klanten zijn zeer tevreden over de snelle en betrouwbare levering van hun bestellingen. De verpakking wordt vaak als mooi, verzorgd en als een cadeautje ervaren, wat klanten erg waarderen. De service wordt als uitstekend, klantgericht en behulpzaam ervaren, zowel online als in de winkel. Klanten prijzen de vriendelijke en persoonlijke benadering van het personeel en contact. Het retourproces wordt als soepel, snel en probleemloos ervaren. Klanten ervaren de website als duidelijk, overzichtelijk en gemakkelijk te gebruiken. Ook wordt het brede assortiment, de mooie merken en de beschikbaarheid van speciale maten gewaardeerd. Er zijn enkele suggesties voor verbetering van het retourproces en sommige klanten zouden graag meer variatie in het assortiment zien.

Reviewsbeurskens-schoenmode.nl

Top service

Alles was mooi ingepakt en ik kreeg zelfs extra veters omdat er een klein vlekje op de oorspronkelijke zat. Hele goede service!

Bedankt dat u onze service waardeert! Team Beurskens

Prima!

Doen gewoon wat je verwacht, snel, transparant en netjes.

Heel fijn, hartelijk bedankt voor uw beoordeling! Team Beurskens
Goede service, fijne winkel met behulpzaam personeel en het meest belangrijke uiteraard mooie en goede schoenen.

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

Hartelijk bedankt voor uw fijne reactie, zijn we blij mee! Graag tot ziens. Team Beurskens
Top winkel met goede service op elk vlak.

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

Heel fijn om te horen dat u zo tevreden bent, dankuwel! Team Beurskens
Snelle levering. Duidelijke communicatie. Mooi verpakt als cadeau.

Hartelijk bedankt voor deze mooie woorden en beoordeling! Team Beurskens
Mooie website, snelle kevering en als n kado ingepakt, helemaal blij mee. Schoenen zitten top😍

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

Wat een heerlijke beoordeling en wat fijn dat de schoenen top zitten! fijn weekend!
Mooie collectie, snelle levering, duidelijke communicatie!

Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie! Team Beurskens
Wordt goed geholpen als er problemen zijn.ook al kunnen zij er niets aan doen

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

Wat een fijn compliment ! Dankjewel namens ons team voor de 5 sterren.
Makkelijk te bestellen ,als je een klein maatje hebt zeker zo makkelijk, en snel thuis gestuurd. Ik ben heel tevreden!!

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

Heel fijn dat u heel tevreden bent! Veel plezier van uw bestelling. Team Beurskens
Mooie kwaliteit schoenen! Zeer snelle toezending!

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

Heel fijn dat u zo tevreden bent, hartelijk bedankt voor uw 5 sterren! team Beurskens
Snelle levering en mooie modieuze producten

Hartelijk bedankt voor uw mooie recensie! Team Beurskens
Mooie verpakking in het paarse papier. Snelle levering.

Fijn dat u zo tevreden bent, bedankt! Team Beurskens
Snelle en correcte levering én prachtige schoenen!

Fijn dat u zo tevreden bent, bedankt! Team Beurskens
Altijd een fijne winkel. Top service. Voor het eerst online besteld en ook dat was goed.

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

Heel fijn dat u zo tevreden bent over onze winkel en onze service. hartelijk bedankt! Team Beurskens
Enkele jaren geleden was ik op vakantie in Elsloo. Tijdens een uitstapje naar Beek kwam ik in jullie winkel en scoorde een paar leuke schoenen van het merk hispanitas. Ook nu was ik op zoek naar weer een paar schoenen van het merk hispanitas en kwam al zoekende online jullie winkel tegen . Hoe bijzonder vanuit Brabant. De keuze dus snel gemaakt en weer een paar mooie schoenen van het merk hispanitas gescoord bij Beurskens schoenmode in Beek .

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

Bijzonder leuk om deze mooie recensie van u te krijgen! Graag tot ziens, online of in onze winkel, en hartelijk bedankt voor de 5 sterren. Team Beurskens
Goede service en vriendelijk!

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

Ook heel vriendelijk van u, bedankt! team Beurskens
snelle levering . mooie merken
Goed en snel geregeld om te retourneren voor een andere maat .

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

5 Sterren ! bedankt voor uw beoordeling!
Correct en snel

Heel fijn, dankuwel voor deze prachtige beoordeling! Team Beurskens
Een tip: een retoursticker met barcode meezenden. Er zijn nauwelijks meer post nl punten waar je een pakje terug kunt sturen zonder barcode. Dat is lastig

Antwoord van beurskens-schoenmode.nl

Bedankt voor uw beoordeling en tip! We gaan kijken hoe we uw tip kunnen gebruiken zonder dat we uiteindelijk de retourkosten toch zelf betalen. We hebben er namelijk voor gekozen om dit niet te doen. Team Beurskens