zabihair.com

734 reviews in totaal   734 reviews verzameld gedurende de afgelopen 12 maanden

Klanten zijn erg tevreden over het volume dat het product aan het haar geeft, vaak direct na gebruik. Ook wordt het gebruiksgemak positief beoordeeld. Daarnaast blijft het volume en model vaak meerdere dagen goed zitten. De geur wordt als aangenaam en fris ervaren en de snelle levering wordt regelmatig geprezen. Hoewel de prijs aan de hoge kant is, vinden veel klanten het product de investering waard. Veel klanten merken echter op dat hun haar na gebruik stugger, droger of soms plakkerig aanvoelt. Daarnaast wordt genoemd dat het haar minder glanst na gebruik. Sommige klanten vinden de verpakking of dosering lastig in gebruik. Er zijn ook klachten over laattijdige of ontbrekende leveringen en een deel van de klanten ziet het haar toch inzakken na verloop van tijd.

Reviewszabihair.com

Je haar blijft goed zitten ook nadat je je motorhelm hebt afgenomen

Heb echt eerst alle reviews gelezen die er te lezen vielen en was toch nog sceptisch, maar het doet echt wat het moet doen. Ik heb zelf kort, krullend, maar heel dun haar. Ik breng het onmiddellijk na het föhnen, en dan zit mijn haar echt goed tot de volgende wasbeurt (3 tot 4 dagen, afhankelijk van mijn activiteiten). Zelfs wanneer ik nadat ik mijn helm heb afgezet bij het motorrijden en dan even met mijn vingers door mijn haar ga, ben ik weer helemaal toonbaar. Ben dus echt tevreden.

Zabi haarbooster

Ik heb Zabi haarbooster gekocht en idd ik heb veel meer volume in mijn haar, echt een wereld van verschil. Ik voel mij daardoor wel wat zekerder over mijn haar. Ik heb ook de volume shampoo gekocht en eerlijk gezegd vind ik dat mijn haar heel stug blijft aanvoelen ook na 2 keer wassen. Ik heb niet het gevoel dat ik mijn haar gewassen heb. Minpuntje als ik de Zabi haarbooster wil uitkammen heb ik wel veel klitten Maar de 5 sterren komen echt voor het volume dat ik gekregen heb, waardoor ik mij dus wel wat zekerder voel

Antwoord van zabihair.com

Wauw, bedankt voor de mooie woorden! 🚀 We zijn super blij dat onze producten je bevallen. Geniet van je goede hair days en bedankt voor het vertrouwen in Zabi Hair!
I B
Ilze B.
Fijn spul voor net dat extra volume! Goed schudden en een beetje van een afstandje bij de aanzet spuiten.het voelt een klein beetje aan als volumepoeder maar minder stug en fijnere structuur. Fijne geur. Ik kan nog gewoon met de vingers door m’n haar; plakt niet. Blijft bij mij paar dagen goed; gewoon weer even met je handen door je haar. Niet goedkoop maar echt heel wat anders dan bv haarspray. Ik heb halflang, fijn haar (geblondeerd).
Het product ruikt heerlijk, verpakking ook mooi. Ook alle heldere informatie over het gebruik zijn erg prettig . Het geeft duidelijk wat volume en blijft goed zitten. Echter voor mijn bestelling vroeg ik of het haar er stroef, vies van werd en bij juist en minimaal gebruik ervaar ik echt nog de droge vieze haren. Ik persoonlijk kan daar slecht tegen en krijg de neiging dagelijks haren te wassen. Ik borstel mijn haren goed uit in de avond. Ik ben dan ook voornemens het te gebruiken bij bijzondere gelegenheden.

Van plat naar volume 🔥

Ik ben normaal niet van de haarproducten, maar deze verraste me. Mijn haar zakt snel in en ziet er bovenop plat uit. Met een paar sprays van de Zabi Hair Booster staat het meteen beter: meer volume, strakker model en het blijft de hele dag goed zitten. Wat opvalt: ✔ Direct meer volume zonder gedoe ✔ Geen plakkerige troep of hard haar ✔ Fris gevoel op de hoofdhuid (koude/warmte kick) ✔ Perfect voor een snelle, verzorgde look ✔ Werkt binnen seconden Gewoon sprayen bij de aanzet, even door je haar en klaar. Geen gel-helm, geen glans alsof je in de regen hebt gestaan — gewoon natuurlijk volume. ⚠️ Tip Niet te veel gebruiken en alleen bij de aanzet sprayen. 💪 Eindoordeel Wil je dat je haar er voller en strakker uitziet zonder moeite? Dan is dit gewoon goed spul.

Mooie borstelset en de booster, top

Heel fijn en mooi de borstelset en de booster. De botstel is ideaal, onderaan beginnen en zo naar boven en je glijd door je haar. De booster is echt geweldig voor volume en het blijft goed zitten zelfs de volgende dag en zonodig de dag erna Ondertussen mijn kapster ook enthousiast gemaakt
S S
S S.

Zeker 2 dagen volume!

Levering is heel snel gegaan. Goed verpakt. De lak werkt prima. Inderdaad volume en houd 2 dagen. Normaal kom ik van de kapper, die ook finisht met een strong spray bij de haarwortels, maar die geeft mijn haar nog geen halve dag volume. En is stuk duurder! Ik ben tevreden.
M V
Mascha v.

Comme ci comme ca

De bestelling kwam snel aan. Echter, ik heb erg fijn en slap haar. Het product geeft inderdaad wat stevigheid en volume. Alleen bij mij snel weer verdwenen en het voelt er stug, je kunt er niet met je handen lekker doorheen en het haar wordt wat dof en pluizig. Maar mss gebruik ik het niet juist. Dus we blijven nog even ‘oefenen’.
Shampoo en booster aangeschaft. Dun futloos haar. Zoooo blij met de aanschaf van de zabi hair producten. Eindelijk zit mijn haar veel voller. De booster is perfect. Sprayt heel makkelijk en shampoo ruikt heerlijk. Beide producten, ook los van elkaar maken mijn haar veel voller. Ik ben fan. De zilvershampoo ga ik ook nog een keer uitproberen...

Leuke review, dank u!

Ooit melkboerenhondenhaar, nu goed gestyled

Ik heb mijn leven lang al dun melkboeren hondenhaar. Vroeger permanent en later veelvuldig fōhnen en bussen vol haarlak moesten mijn haar enig volume geven. Wat een fantastisch resultaat geven enkele spuitjes van dit product!!

Fantastisch product, doet wat het beloofd!

Mijn haar voelt veel voller en daardoor hoef ik niet elke dag mijn haar te wassen. Dit was ook de hoop en reden van mijn aankoop. Er zijn geen verbeterpunten, wel de hoop dat er ook een product komt voor föhnversteviging!
De haarborstels zijn geweldig, onze kleindochter borstelt haar prachtige lange haren ermee. Ik moet het nu zonder deze prettige borstels stellen. Mijn haar krijgt door de hairspray veel meer volume. Ben erg tevreden.
Meer volume, voelt wel stug aan. Heb het idee dat het er na het wassen nog steeds niet helemaal uit is. Style m'n haar met een chi tang en weet niet of die combi dan goed is, voelt namelijk dan een beetje 'droog/stug' aan.
Mijn haar is erg dun, steil en zacht. Op de foto in de advertentie lijkt het veel langer, maar bij mij werkte het niet. Ik wilde het precies zoals in de advertentie, maar ik heb het wel voor mijn zus gebruikt en daar was het prima.

Antwoord van zabihair.com

Wat vervelend om te horen dat het voor u niet goed werkt. We helpen u hier graag bij. Ons product is geschikt voor elk haartype, dus ook voor dat van u. Wij hebben gebruiksinstructievideo’s die u kunnen helpen om het beste resultaat te bereiken. Als u deze wilt ontvangen, kunt u ons mailen via info@zabihair.com. Dan helpen wij u graag verder voor het juiste effect. Met vriendelijke groet, Zabi Hair
Ik ben sowieso topfan van de hairbooster, welke ik al meerdere mensen heb geadviseerd. Heb nu de föhn ook net ontvangen en ook hier ben ik zeer enthousiast over. Wat een fijne producten en snelle levering.
Alles producten zijn heerlijk! Ik heb de shampoo, de conditioner, de hair booster en de haar borstels. Het enige nadeel voor mij is dat de shampoo en conditioner moeilijk uit de flessen komen, die zijn erg stug.
A L
Anne L.
Ik heb de haarspray nu 1x gebruikt. Ik heb nog niet het gevoel dat het anders is dan gewone haarspray. Ik heb heel dun haar maar wel genoeg. Het is een soort langere bob. We gaan het zien …

Antwoord van zabihair.com

Bedankt voor je review! Wat spannend dat je de Hair Booster voor het eerst hebt gebruikt. Omdat je een langere bob hebt met dun haar, is dit product juist perfect om die extra lift te geven die een gewone haarspray niet biedt. Onze spray is speciaal ontwikkeld om het effect van touperen na te bootsen voor meer stevigheid en volume vanaf de aanzet. Omdat de formule zeer krachtig is, raden we aan om met een kleine hoeveelheid te beginnen en het product echt bij de haarwortels aan te brengen voor dat 'wow-effect'. We zijn erg benieuwd naar je ervaring na een paar keer gebruiken! Waarmee kunnen wij u helpen? U kunt ons altijd bereiken via info@zabiahair.com voor extra tips of vragen.

Prima spul

Mijn haar zit langer goed zonder dat het er vet en onverzorgd uit ziet. Borstelset is ook fijn, alleen de doos kwam beschadigd aan. Dat is beetje jammer
Ik vind dat de volume niet zo heel lang blijft zitten. Spuit je er later wat meer bij dan voelt het wel plakkerig en blijf je met je vingers in het haar haken. Ik weet zeker dat ik het goed gebruik want heb ook de video gekeken.

Jammer

Ik had heel veel verwachtingen van dit product, gezien het feit dat er zoveel goede reviews waren gescheven. Ik heb het product volgens de instructies op mijn kruin, tussen mijn gespoten, helaas zonder resultaat. Als je op de filmpjes kijkt zie je veel volume, dit was echter bij mij niet het geval. Ik heb half lang vol haar, misschien werkt het wel bij kort haar.ik ga weer terug naar mijn volume poeder wat bij mij wel echt werkt/ volume geeft en goed blijft zitten. Mvg Marja