Klanten prijzen de snelle en stipte levering, de stevigheid en duurzaamheid van de producten, evenals de duidelijke instructies en het eenvoudige montageproces. Ook wordt de snelle, behulpzame en oplossingsgerichte service gewaardeerd, vooral wanneer problemen zoals schades of verkeerde leveringen snel en correct worden opgelost. Aan de andere kant zijn er klachten over vertragingen en niet nagekomen leveringsbeloften, beschadigingen aan producten of tegenvallende details, en gebrekkige opvolging van de service in sommige gevallen. Verder wordt de verpakking soms als onvoldoende ervaren, waardoor schade tijdens transport kan ontstaan, en zijn er op detailniveau verbeterpunten bij de montage.
Hoe Trusted Shops namaakbeoordelingen voorkomtReviewsWhiteboard-Flipover.nl
Nette afhandeling bij transportschade
Mooie borden. Helaas transportschade bij levering, maar dit werd snel en netjes opgelost.
Volgens wens.
Klasse
Snel, tijdig bezorgd, goed verpakt, goed produkt.
Ive ordered 2 white boards. They do an excellent service. Thanks
Gewoon goed :-)
Altijd prettig contact en snelle afhandeling. Heel tevreden! :-)
Het product was opnieuw ingepakt en had twee beschadigingen aan de achterzijde. Dan verwacht je een prijsreductie en niet voor de volle prijs.
Mooie producten en snelle en goede levering!
Goede borden.
Alleen de bezorging liep anders dan aangegeven.
Had bij bijzonderheden neergezet.
Bezorging voor 16:00 uur omdat wij een basisschool zijn.
De borden hangen inmiddels al
Voordat ik het wist was het bord geleverd
Slechte levering.
Bestelling gaat vlot. Levering niet. De grote whiteboard's, 3 meter lang, waren kwijt. Moesten ze onderzoek starten om te vinden. In eerste instantie levertijden tot 18:30. Dan zijn we allang dicht. Dan s'avonds om 9:30 mailen dat je de volgende dag om 7:15 op de stoep staat. Dat gaat niet werken.
Mooi bord
goed bord en snelle levering